Hirdetés

Aktív témák

  • gh9

    csendes tag

    válasz DM-Fan #8206 üzenetére

    "Nem értem a logikát"

    Jó, hát te már csak ilyen vagy. :-)

    "ami alapján ÁRBAN összehasonlítod az LG legalapabb, legbelépőszintűbb plazma TV-jét (42PQ2000) a Panasonic egyik zászlóshajójával (42G10)"

    Bocsmá, ezeket a típusokat nem én rángattam elő, hanem konkrétan ezekről volt szó. Ezekről beszéltetek. Ti ketten, nem én. (Ráadásul most is csúsztatsz, a G10 se úgy toppant elő, mint zászlóshajó, hanem pont mint az "5 év garancia alapból" modellek közül a legolcsóbb(!), az LG "legalapabb, legbelépőszintűbb" plazmáját meg 42PQ1000-nek hívják. Tehát ha úgy tetszik, szélsőséges példák, de pont nem úgy, ahogy te beállítod.)

    "és utána melled döngetve bizonygatod"

    Én ugyan nem, pont mondtam, hogy mivel semmilyen téren nem egy kategória a két tévé, az árukat is hülyeség hasonlítgatni szerintem. Viszont ha már egyszer tesszük, mint neked volt szerencséd, próbáljunk pontosak lenni, ne pedig részrehajlóak, mint az -- nyilván a körülmények szerencsétlen összejátszása folytán -- veled kapcsolatban oly' gyakran felmerül. Remélem, érted. :-)

    "Mellesleg megjegyzendő, hogy a két említett TV-nek (42PQ2000 vs. 42G10) tudását és képességeit tekintve kb. annyi köze van egymáshoz, mint Suzukinak BMW-hez."

    Hádde nem ezt mondtam én is?

Aktív témák