Aktív témák

• rb26dett

aktív tag

válasz DM-Fan #47147 üzenetére

Szia! Javaslatodra és az itt olvasottakra való tekintettel az 50G30 mellett döntöttem, ma hazahoztuk, most barátkozok vele, egyenlőre úgy néz ki pixelhiba mentes, és nem is zúg egyáltalán, most próbálom első időkben kímélni és minél kevesebb RTL-el kínozni, a kérdésem a következő lenne, upc digitális kábel tévén (set top boxos) nem kellene digitális jelet fognia? mert csak analógot talál, vagy nem tudom hol lehet váltani esetleg... Frissítettem a szoftverét, próbálgattam ps-el, tetszik. Csak még barátkoznom kell vele, de a 37col lcd után ez akkora mint egy fal :) esetleg beállításokhoz valami javaslat ha van, THX-re állítottam a képet, úgy szerintem a színek jók, bár nem láttam milyen egy kalibrált jó beállítás, de gondolom a thx olyan rossz nem lehet :) Ezt a fura mozgásmegjelenítést hol lehet kikapcsolni? arra értem hogy minden mozgás mintha gyorsabbnak tűnne..
    Egyenlőre ennyi lenne a kérdésem illetve még hogy akkor melyik műholdas szolgáltató ajánlott, kép minőségét tekintve, itt volt szó a UPC-ről, mert nekem hd-ba kellene a discovery, de ha van más szolgáltatónál is, akkor megírná valaki hogy melyiknél van még?

Aktív témák