Hirdetés
Aktív témák
-
kigyi_23
addikt
Popi tulajok, ha nem nagy gond akkor leírnátok mit milyen mértékben állítottatok a tv-n? Mert ugye ez az új színtér kicsit összekuszálja a szálakat. Nekem a full range mondjuk még mindig jobban bejön, de az új érdekes alternatívának tűnik.
Más: Nektek is lejátssza a BD lemezeket menüstől? Éppen ma nyomtam be egyet ebédszünetben és jé BD Live is bejött....https://www.youtube.com/user/kigyi23/
-
blueye
veterán
válasz blueye #37649 üzenetére
Nagyon jónak értékelik ebben a [tesztben] ,senkinek nincs róla véleménye ?
-
krx21
nagyúr
Sziasztok!
Szerintetek 6cm-es választó, beton falra fel merjek furni egy 55"-os plazmát???
Sokan lebeszéltek róla, hogy a túl oldalt lévő fürdőszoba csempéje lehullik és hatalmas darabok szakadhatnak ki a falból...
Egyébként is csak 5cm-re tudnék furni... De lehet hogy egy jó dübel-el jó lenne... -
bsanya
aktív tag
Sziasztok!
Holnap megyek TV nézőbe.... ;-)
Viszek magammal teszt videókat telefonon (Nokia N8), de aki tudna még olyan file-t, amit érdemes elvinni, az ossza meg velem lécci.
Illetve segítsetek abban, hogy mire kell figyelnem a próba során. Elvileg egy "csomagolássérült" TV-t nézek meg, ami az eladó (boltban, garanciával) szerint azt jelenti, hogy már egyszer ki volt szedve a csomagolásból. Így olcsóbb is lenne a TV, de nem hagy nyugodni a gondolat, aki kipróbálta, vajon miért nem vette meg??? Garanciáját nem érintené ez a tény az eladó szerint.Köszönöm segítségetek!
SanyiXiaomi Mi 11i
-
janos666
nagyúr
Na végre valami szakmai jellegű kérdés.
Ja, csempénél veszélyes, sőt, fürdőszoba falon szokott lenni nedvesség elleni szigetelés is, amit nem illik átfúrni (bár ezt te tudod, hogy van-e rajta és hol, lehet hogy a csemperagasztó látja el ezt a szerepet...).
Vasalt, vagy sima beton? Csak mert ha esetleg átlukad a szigetelés, akkor elkezdhet korrodálni a vas. (Bár ilyen vékony válaszfalnál valószínűtlen a vas, de ki tudja...)
Ne ütve fúrd, csak kis statikus terheléssel haladj előre szép lassan, kis fordulattal, finoman.
Szerintem csak 1-2cm-el fúrd túl (úgy hogy épp csak be tudd tolni a csavart a furatba), aztán ne műanyag tiplit használj, hanem injektáld ki műgyantával, vagy valami hasonló, nagy szilárdságú ragasztóval, és akkor már csak a betonnal együtt fog kiszakadni a csavar (ha elméletben túlterhelnéd, de itt tudsz próba-terhelni felszerelés előtt...).
Valószínűleg elég lenne habarccsal vagy gipszel is injektálni, de még a tipli is megfogná, csak így véletlenül sem kell paráznod, és 4 csavarra nem drága kivitelezni...~4cm effektív csavarhossz injektálva tuti elbírja, hacsak nem valami extra-sovány beton, amit ököllel átütsz ha idegességedben rácsapsz. (De szerintem statikus teherként még az is elbírja, csak rángatni nem szabad, de szerintem ezt kizárhatjuk ha nincs kisgyermek a lakásban).
Működhet ez, csak okosan...
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
MaUser
addikt
Faltól függ: ha régi panel, akkor simán ess neki, de csakis fúró módban és lassan (betonfúró fejjel), mert különben tényleg szétversz mindent. Ha újfajta könnyített sz@r, akkor felejtős, mert azt kézzel is szétüti sokszor az ember. Nem is beton ez, gipszkarton helyett használják a könnyűszerkezetes házakat gyártók, mert olcsóbb. Az újfajta 10-es téglafalak méltó párja, rálehelni is fél az ember.... Acél dübelt ilyen kis távolságra ne használj, mert szétpattinthatja a betont és kiesik a tévéd. Helyette a fentebb említett injektálás, vagy normális műanyag tipli a megoldás (ekkor a szétnyomott műanyag tipli lesz az "injektáló anyag").
Zebu: nV kártya esetén clone módban a tv legyen az elsődleges kijelző és megszűnik a v-sync (tearing) hiba.
''A file-cserélés öli meg a filmipart? Inkább a filmipar öli meg a file-cserélést. 2 hónapja nincsen semmi értelmes film, amit érdemes lenne letölteni...''
-
Tuya
tag
Sziasztok!
Valószinű láma kérdés: HDNI-n csatlakozom az S20-ra ATI Hd 5145 videokártya....fel is imrei a tv kiirja 1080p/60hz....de lelóg körben az asztal meg a szélső ikonok....mit baszok el? -
domika
csendes tag
Nem tudja véletlenül valaki, hogy az S30-nál mit takar a "Mono filter"? Esetleg miben különbözik a NeoPDP-s "High Contrast Filter"-től? Köszi!
-
krx21
nagyúr
válasz MaUser #37660 üzenetére
Pedig pont most találtam a munkahelyemen jó kis fischer EA M6-os dübelt....
25mm hossz, 8mm átmérő és M6-os csavart kell behajtani...
Vagy van nagyobb:EA M8 30mm hossz, 10mm átmérő és M8 csavar bele...
Nagyon masszívnak tűnik...
Tényleg szétrobbantaná a betont? Pedig ez kifejezetten betonba való... és elég rövid is...
Tehát a vastagabb falat is szétrobbantaná akkor... Egyébként régi panel (1986)
Megnéztem: A TV kb 45kg!
Vagy legyen a ragasztott tippli? Azt beljebb kellene furni....Konzolt mit ajánlatok?
[ Szerkesztve ]
-
janos666
nagyúr
Miért kellene beljebb fúrni? Épp kevésbé kell, mert injektálásos módszerrel lehet elérni a legjobb kapcsolati szilárdságot (megfelelő szilárdságú és bedolgozottságú injektáló anyag esetén).
Tipli ilyenkor felesleges, csak legyen bőséges a ragasztó mennyisége (használhatod a csavart is a furattisztításhoz és a bedolgozáshoz, csak a porkaparás után fújd le a csavarról) és csak 1-2mm-el fúrd túl (átmérőben).A szerelt kapcsolattal itt az a baj, hogy a válaszfal valószínűleg kis szilárdságú betonból készült, így könnyen reped és morzsolódik, szóval a fém dübellel könnyen okozol repedést, de a műanyag tipli körül is könnyen ki tud morzsolódni az anyag, ha szerencsétlenül sikerül a csavar betekerése, és már akkor túlfeszül (reped) vagy elnyíródik (morzsolódik) a furatban a beton anyaga.
Valószínűleg célt érhetsz máshogy is, de az injektálást a legnehezebb elrontani (max ha nagyon sok port hagysz bent és rossz az injektáló anyag bedolgozása és mennyisége, vagy eleve rozsdás, túl olajos/zsíros a csavar, hasonlók...) és ha jól csinálod, akkor ennek lesz a legmagasabb a kapcsolati szilárdsága, konkrétan az alapanyag (a környező érintetlen fal) teherbírása lesz a mértékadó. Olyan, mint ha eleve bebetonozták volna a csavart, mint egy betonvasat.
Tiplivel sohasem lesz ~100%-osan kihasználva a lehetséges érintkezési felület, és már maga a szerelés is okoz feszültségeget, hisz a furat falának feszíted a szétnyúló dübelt/tiplit (könnyen képlékeny alakváltozáshoz közeli mértékben, csak később kúszik a fém/műanyag, de még akár a beton is).
[ Szerkesztve ]
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
BBéci
legenda
válasz janos666 #37666 üzenetére
Az előző hozzászólásod is abszolút profi volt, én biztosan megfogadnám a tanácsaidat - és MaUseréit is - nem tökölnék rajta többet.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
domika
csendes tag
válasz D.Dani #37487 üzenetére
Nálam is leszűkült a kör, már csak az S30 és a G30 között vacilálok. Az az 5 év gari egy kicsit zavar , ha az nem lenne akkor nyugodtabban döntenék az olcsóbb modell mellett, mely a tervezett kereten belül is van, és az elvárt minimum szolgáltatásokat is hozza.
Van esetleg valakinek tényleges tapasztalata a TX-P42S30E-vel?Egy laikus kérdés: a THX igazából csak egy profil? Tehát a NeoPDP panelt leszámítva közel hasonló eredményt tudok elérni az S30-on, ha egyedileg állítom be a kép tulajdonságait? Vagy olyan paramétereket is módosít, amelyek menüből nem állíthatóak?
Köszi előre is! -
BBéci
legenda
válasz domika #37668 üzenetére
A panel különbsége miatt nem lesz közel sem annyira jó az S30 képminősége, mint a NEO elnevezésűeké, de attól még remek tévé, kiváló ár/érték aránnyal.
Mindegyik tévén "egyedileg" állítjuk be a paramétereket a lehető legjobbra, tehát ezzel nem tudod közelebb hozni egymáshoz a képminőségeket.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
válasz domika #37670 üzenetére
Szerintem semmire nem jók, illetve kiindulásnak egy kalibráláshoz.
Számomra alaphelyzetben egyik sem nézhető, valamennyit minden tévén és profilon változtatnom kell.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
válasz domika #37672 üzenetére
Nem tudom, egyelőre a VT30-cal vagyok elfoglalva, még nem volt időm, kedvem belemerülni a többi modell adataiba, tudományába.
-
PonPon
senior tag
Felhívtam a VIDEO-PART Kft -t hogy atom zug a G20, nem-e lehet vele valamit csinálni...és még szinte a csávónak állt feljebb hogy reklamálok:
"nincs meghatározva hogy mekkora zajt adhat ki a tv, nagy fogyasztásnál a trafónak ilyen hangja van"
ezt a bunkót....Eddig is ilyen hangja volt csak, most felszereltem a falra és így sokkal jobban hallani, nagyon zavaró
-
DM-Fan
nagyúr
válasz domika #37668 üzenetére
Nem csak egy profil a THX, alapvetően olyan szinten más az az üzemmód, amit a puszta értékek beállításával nem tudsz 100%-ig reprodukálni. Megfigyelhetők bizonyos különbségek, adott esetben még a floating black sem jelentkezik olyan mértékben a THX profilban, ugyanolyan értékek mellett, mint ahogy pl. a Normál-ban viszont igen. Szóval valahogy "belenyúl" a TV a képalkotásba az értékeken felül is.
Ettől függetlenül én is azt mondom, hogy nem a THX-módtól lesz jobb a G30 képe az S30-énál, hanem a hardveres különbség miatt. Magát a THX-módot én nem használom a G20-amon, a Professzionális 1 csatorna beállításait módosítottam igényeim szerint, így bőven jobb eredményt tudtam elérni, mint amit a THX gyárilag definiált értékei nyújtanak. Egyébként már az is beszédes, hogy a THX-profil értékei is módosíthatók (a G20-on ráadásul megkötés nélkül), tehát azért közel sem olyan tökéletes az a mód.
Get Moded!
-
DM-Fan
nagyúr
válasz PonPon #37674 üzenetére
Tipikus magyar lerázós mentalitás. Nehogy már foglalkozni kelljen vele! Szerintem közvetlenül a Panasonic Magyarországot hívd és meséld el, hogy ráztak le! Ne félj, ők majd rájuk pirítanak.
Amúgy én nem vettem észre, hogy a falon bármivel is zajosabb volna a G20, bár szerintem nekem szerencsém volt, az enyém egy kifejezetten halk példány, alig hallani valami üzemzajt, azt is csak a készülék háta mögül és csak nagyon közelről, totál némított hangszórók mellett.
Get Moded!
-
zippofcy
senior tag
válasz PonPon #37674 üzenetére
Mert a fal visszaveri, vmi vékony hangszigetelő réteget érdemes lenne felrakni rá a TV mögé.
Az összes plazmát úgy tervezik hogy "hátrafelé" legyen nagyobb hangja. PV8amnak előre semmi hangja nem volt, hátra közepesen erős. A C7000-emnek előre kicsi hangja van (világos képnél, hangot lenémítva hallatszik) hátrafele erős.
AVforumra felkerült polarizációs LG teszt, 3Dben nincs crosstalk cserébe a felbontást felezi, játékra nem ajánlják a 90 ! ms input lag miatt.
Szvsz az rengeteg. (más TVknél 16ms az elérhető minimum, az átlag 30-40ms)Nekem olyan okos a telóm meg a TVm hogy én már nem rajtuk játszok hanem velük. Társasozni szoktunk.
-
BBéci
legenda
válasz DM-Fan #37676 üzenetére
A VT20 totálisan néma volt, a 30-as ventilátorai valamivel hangosabbak a tavalyihoz képest, ezek picit susognak. Talán a vékonyabb készülékház miatt. Egyéb zaj még 5 centiről fülelve sincs.
-
Daveyjones
csendes tag
Sziasztok! Kérnék egy kis segítséget. Panasonic 42s20-nál hogyan tudnám elérni a szerviz menüt? A true-cinema módot szeretném módosítani(nagyon zöldek a színek) ezen tűnik a legtermészetesebbnek a kép, csak a színeivel van egy kis gond. Azt hallottam hogy a menüben nagyon nehéz eligazodni, ha van tanácsotok ehhez is, azt nagyon megköszönném
-
hamham
tag
hello
Nem tudom jó helyre írom mert nekem egy max 22"(utána már nagy az ugrás) tv-t vennék. Ilyen méretben plazmát még nem láttam szóval marad az lcd, bár javítsatok ha tévedek. 50e van rá jelen pillanatban, ilyen árban mit ajánlotok? annyi lenne a kikötés, hogy egy hdmi port legyen rajta, laptopról filmezés lehetőség meglegyen
ha az 50 kevés csak hogy tudjam mire érdemes gyűjteni, mi az ami ár érték arányban jó és hosszú távon is megbízható -
domika
csendes tag
Végül döntöttem: rengeteg utánaolvasás és a pénztárca által szabott határokon belül maradva, megpróbáltam a lehető legjobban dönteni, melynek az eredménye egy Panasonic TX-P42S30E lett.
Mivel sok gyakorlati tapasztalat még nincs ezzel a típussal kapcsolatban itt a fórumon, a következő napokban, hetekben mindenképpen be fogok számolni róla.
Egyelőre még itt pihen a sarokban bedobozolva. Köszi mindenkinek a segítséget! -
BBéci
legenda
-
DM-Fan
nagyúr
válasz hamham #37680 üzenetére
Plazmát ilyen kis méretben nem kapsz, a 37" volt a legkisebb méret az utóbbi években a három nagy gyártótól, de inkább a 42" a jellemzően legkisebb plazma.
Az 50 eFt-os kertből szerintem inkább egy normális monitort nézz 22"-os méretben, nem tudom a tuner egyáltalán mennyire fontos, ha úgyis a laptopról való filmnézés lesz az elsődleges. A laptopba később tudsz USB-s tunert dugni.
Az LCD topicban biztos segítenek, de 22"-os méretben szerintem inkább a monitor nyerő LCD-ből.
Get Moded!
-
DM-Fan
nagyúr
válasz Daveyjones #37679 üzenetére
Szigorúan csak saját felelősségre! A szervizmenü elérése:
1. "F" gomb az oldalpanelen.
2. Folyamatosan nyomni a hangerőcsökkentés gombot az oldalpanelen.
3. Közben a távirányítón 3x megnyomni a "0"-t
Elindul a szervizmenü.Kilépés: az "Exit" gombot hosszan nyomni.
Csak saját felelősségre lépj be és csak akkor módosíts bármit, ha tudod mit csinálsz, különben könnyen lehet egy igen drága levélnehezéked! Ehhez tanácsot itt nemigen tudunk adni, a szervizmenü menüpontjainak elnevezései nem köznapiak, felhasználó számára abszolút semmitmondók, ahogy az ott látható értékek is, szóval én erősen lebeszélnélek a szervizmenüben való turkálásról!
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
DM-Fan
nagyúr
válasz Daveyjones #37685 üzenetére
Be lehet azokat kalibrálni szervizmenü nélkül is, a szervizmenüvel viszont az a gond, hogy nem igazán fogod tudni, hogy minek mi a hatása.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
DM-Fan
nagyúr
Újabb cikk a 3D bukásáról.
Get Moded!
-
ZEN1TH
őstag
válasz DM-Fan #37686 üzenetére
Valóban lehet, viszont közel sem olyan pontosan mint egy olyan modell esetén ahol van ISFCCC, azaz lehet a fehéregyensúlyt stb. piszkálni. Az S szériából sajnos ez tavaly, sőt idén is kimaradt. Hozzá kell tennem, hogy eddig azon S20-akhoz melyekhez szerencsém volt nem éreztem nagy hiányát az ISFCCC-nek.
Daveyjones: Szervízmenüben való turkálást én sem javaslom. Próbáld a normál módot esetleg, vagy keress egy szakmabelit aki képben van a Panasonic szervízmenüjével kapcsolatban, bár én nem biztos hogy hagynám hogy turkáljanak benne.
https://www.flickr.com/photos/hartmanntamas/
-
tlala
addikt
válasz ZEN1TH #37689 üzenetére
Nekem is S20-asom van, igazából én is nagyon elégedett vagyok a képével (pl. nincs floating black), de műszaki vénám van, így szívesen turkálnék a paraméterek legmélyebb bugyraiban is.
Az a baj, hogy a szervizmenüről semmiféle érdemi információt nem sikerül szerezni - hétpecsétes titok, de legalábbis semmi nem jelenik meg róla a neten.
Két dolgot tudunk/hallunk visszatérően:
- hogyan kell a szervizmenüben megnézni, hogy hány órát ment a készülék,
- "a szervizmenü veszélyes, jobb nem piszkálni, sőt, garanciavesztést is okozhat".Utóbbi persze súlyos valóságelemeket is tartalmaz, tényleg jó megfogadni - mindazonáltal sokan úgy érezzük, hogy a szervizmenü óriási egyéni ízlés szerinti variációs lehetőségeket tartalmazhat - ahogy ez már sok telefonnál, stb. műszaki cikknél igaznak is bizonyult.
[ Szerkesztve ]
-
bsanya
aktív tag
Srácok!
Megszületett bennem a döntés és ma megvettem a LG50PK550 TV-t.
Eddig nagyon tetszik, bár a méreteit még szoknom kell
Köszönöm annak, aki segített!!!Sanyi
Xiaomi Mi 11i
-
janos666
nagyúr
Én is újralőttem már a D550 szervízmenüjében az egész ADC/WB részt (kalibrálás), de nagy csodák nincsenek ott elrejtve, amit bárkinek érdekes lehet otthon piszkálni.
Mondjuk ezt konkrétan kényelmesebb onnan megcsinálni, mint a user OSD-ből és van pár olyan opció, ami onnan nem érhető el, de lehet vele egy leheletnyit finomhangolni.
Mondjuk érdekes, hogy megcsináltam pöpecre, hogy az RGB=0 input még fekete, az RGB=1 már kezdi ditherelni a legelső szürkét, és hiába hogy LCD-men is így volt, most hogy magasabb a kontrasztarány, így feltűnő hogy sok film sohasem megy le 0-ig, a stáblista háttere is egy-két lehelettel világosabb, ahogy a "mindjárt felkapcsolom a zseblámpát a vaksötétben" típusú jelenetek is, elütnek az alsó-felső fekete sávoktól ha direkt erre figyelek, szóval utólag fogtam a brightness csúszkát a user menüben és lentebb pöcögtettem picit, hogy legyen néha fekete is a filmekben.TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
janos666
nagyúr
Elvileg holnap ideér a szemüveg, úgyhogy feltettem ezt az iZ3D cuccot, amit az AMD javasol. (És TRIAL verzió, hogy rohadjanak meg, pedig már vagy 20 éve 3D gyorsítónak hívják a VGA-kat, mégis feláras a 3D )
Az AC-BH el sem indult (pedig levettem a pipát az auto stereóról), csak villódzik a képernyő az asztal és egy szürke ablak közt. Aztán próbaképp elindítottam a BFBC2-t, és ugyan ez.
Azért érdekességképp megnyomtam a távirányítón a 3D gombot, de nem nyert, csak elfelezgettem az 1920*1080-as képernyőt.Van rá valami hangyafasznyi esély, hogy amiatt nem működik, mert 1.3-as (de minőségi) kábellel van összedugva? Mert halottam már olyan asztali lejátszóról, ami nem engedélyezte a 3840*1080p módot, amíg nem kapott 1.4-es kábelt. Gondolom azért, mert valami idióta módon ahhoz kötötte a kompatibilitás ellenőrzést, hogy 1.4- es e a kábel, vagy nem tudom (bár lehet hogy aki ezt írta, az csak álmodott, vagy szimplán szar volt az 1.3-as kábele amit kicserélt...).
[Persze tudom, hogy tök ugyanaz a TDMS jel megy 1.3-ban és 1.4-ben is, de a kompatibilitás ellenőrzésekkel azért ugyan úgy be lehet nyelni a gennyt, mint a parasztvakító marketinggel.]TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
zippofcy
senior tag
válasz janos666 #37697 üzenetére
Azt a drivert felejtsd el, csak a COD egyik részében tudtam vele előhozni 3Ds hatást de ott is bugos. Lehetetlen normálisan beállítani, sokkal jobb eredményt érsz el a TV 2D-3D konverziójával.
Ja és magától nem állítja át a TVt 3Ds módra, neked kell megtenned a TV menüjéből.
Valószínű nem a megfelelő változatot húztad le a driverből, van belőle több.
Én a jót húztam le, működött is, de ahogy működött ... szal felejtős.Egyetlen PCs játékról tudok amiben BENNE VAN a 3Ds mód. Ez pedig a Crysis 2.
PCs monitor LCDn is be lehet kapcsolni, aminek annyi az értelme hogy ezen látszik hogy NEM nézi hogy a megjelenítő 3D kompatibilis-e. Vagyis NEM kell neki 1.4 HDMI.
Biztos vagyok benne hogy működik DVI-HDMI sőt DSUB (VGA) kábellel is (mivel hogy a monitor ilyennel van rádugva a GTX275-ömre).Annyi a dolgod hogy a Crysis 2 menüjében bekapcsolod a 3Dt, kiválasztod az egyik módot a kettő közül (egymás melletti képek az egyik, a másik asszem interlaced, a lényeg hogy mindig felezi a felbontást) azután a TVben is bekapcsolod a 3Dt és kiválasztod ugyanazt a módot.
Ja és ha jót akarsz olyan felbontást válassz amit fekete csíkok nélkül vagyis teljes képernyősen jelenít meg a TV ... nálam ez a full HD. Gondolom akkor nálad is.
A 3840*1080p-el mit akarsz? Ugye nem felejtetted el hogy a TVd max felbontása 1920x1080? Nem csak a natív felbontása, hanem fogadni se tud nagyobbat, ahogy a HD ready TVk tudnak fogadni full HD jelet és kipakolják HD readybe.
Legalábbis nekem PCről azt engedi max kiválasztani, és szvsz NINCS olyan TV jelenleg(kivéve a Phillips egyetlen modelljét de tudtommal az se plazma hanem LCD) ami nagyobb felbontást enged. Ez olyan mint hogy nincs olyan plazma ami 75hz-et engedne vagy 85-öt vagy 100-at. 60 nekik a max.Vagyis egyetlen módon tudsz rá kipakolni FULL HD 3Ds filmet (mondjuk ami 3840*1080p-ban van bekódolva egymás melletti képekkel): úgy hogy letöltöd azt a PCs lejátszó programot amit a haverom használ akinek a DLP projektora csak egymás utáni frame 3Ds módot tud. Ha azzal ilyenné átalakítva küldöd rá a TVre a filmet, és a TVd is tudja azt a 3Ds módot (amiről fogalmam sincs, az enyémem még meg se néztem) akkor és CSAK akkor tudsz rajta full HDs 3Ds filmet nézni. (A lejátszó program nevére nem emléxem, az én W7 x64emen fagyott, a havernak meg néha kihagy egy egy frame-t, ami nem lenne gáz de a projektora a kihagyott frame helyett a másik szemnek való frame-t rakja ki és így együtt már elég gány.)
Legalábbis szerintem így van.
Ha esetleg vmit összekavartam volna, javítsatok ki[ Szerkesztve ]
Nekem olyan okos a telóm meg a TVm hogy én már nem rajtuk játszok hanem velük. Társasozni szoktunk.
-
domika
csendes tag
válasz janos666 #37666 üzenetére
A régi TV állvány úgy tűnik csak ideiglenes megoldás lesz így újabb dilemma előtt állok.
10 cm-es téglafalra fel merjem-e rakni a 2x kg-os (42") plazmát? Ezt tetézi még az is, hogy egy kicsit sarokban van, ezért csak karos fali tartó lenne jó. Például ilyesmi: http://audiovideo.meliconi.com/ER400_sp_134_1_1_11_440_ENG.aspxVajon bele merjek vágni, vagy keressek normál állványt?
Aktív témák
Hirdetés
- Posta, csomagküldés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Futás, futópályák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- War Thunder - MMO Combat Game
- Esik a hóóó!!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Seed szerver topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest