Hirdetés
- Amazon Fire TV stick/box
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple asztali gépek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen processzort vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kipróbáltuk az Anbernic RG40XXV kézikonzolt
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Aktív témák
-
zippofcy
senior tag
válasz janos666 #37697 üzenetére
Azt a drivert felejtsd el, csak a COD egyik részében tudtam vele előhozni 3Ds hatást de ott is bugos. Lehetetlen normálisan beállítani, sokkal jobb eredményt érsz el a TV 2D-3D konverziójával.
Ja és magától nem állítja át a TVt 3Ds módra, neked kell megtenned a TV menüjéből.
Valószínű nem a megfelelő változatot húztad le a driverből, van belőle több.
Én a jót húztam le, működött is, de ahogy működött ... szal felejtős.Egyetlen PCs játékról tudok amiben BENNE VAN a 3Ds mód. Ez pedig a Crysis 2.
PCs monitor LCDn is be lehet kapcsolni, aminek annyi az értelme hogy ezen látszik hogy NEM nézi hogy a megjelenítő 3D kompatibilis-e. Vagyis NEM kell neki 1.4 HDMI.
Biztos vagyok benne hogy működik DVI-HDMI sőt DSUB (VGA) kábellel is (mivel hogy a monitor ilyennel van rádugva a GTX275-ömre).Annyi a dolgod hogy a Crysis 2 menüjében bekapcsolod a 3Dt, kiválasztod az egyik módot a kettő közül (egymás melletti képek az egyik, a másik asszem interlaced, a lényeg hogy mindig felezi a felbontást) azután a TVben is bekapcsolod a 3Dt és kiválasztod ugyanazt a módot.
Ja és ha jót akarsz olyan felbontást válassz amit fekete csíkok nélkül vagyis teljes képernyősen jelenít meg a TV ... nálam ez a full HD. Gondolom akkor nálad is.
A 3840*1080p-el mit akarsz? Ugye nem felejtetted el hogy a TVd max felbontása 1920x1080? Nem csak a natív felbontása, hanem fogadni se tud nagyobbat, ahogy a HD ready TVk tudnak fogadni full HD jelet és kipakolják HD readybe.
Legalábbis nekem PCről azt engedi max kiválasztani, és szvsz NINCS olyan TV jelenleg(kivéve a Phillips egyetlen modelljét de tudtommal az se plazma hanem LCD) ami nagyobb felbontást enged. Ez olyan mint hogy nincs olyan plazma ami 75hz-et engedne vagy 85-öt vagy 100-at. 60 nekik a max.Vagyis egyetlen módon tudsz rá kipakolni FULL HD 3Ds filmet (mondjuk ami 3840*1080p-ban van bekódolva egymás melletti képekkel): úgy hogy letöltöd azt a PCs lejátszó programot amit a haverom használ akinek a DLP projektora csak egymás utáni frame 3Ds módot tud. Ha azzal ilyenné átalakítva küldöd rá a TVre a filmet, és a TVd is tudja azt a 3Ds módot (amiről fogalmam sincs, az enyémem még meg se néztem) akkor és CSAK akkor tudsz rajta full HDs 3Ds filmet nézni. (A lejátszó program nevére nem emléxem, az én W7 x64emen fagyott, a havernak meg néha kihagy egy egy frame-t, ami nem lenne gáz de a projektora a kihagyott frame helyett a másik szemnek való frame-t rakja ki és így együtt már elég gány.)
Legalábbis szerintem így van.
Ha esetleg vmit összekavartam volna, javítsatok ki[ Szerkesztve ]
Nekem olyan okos a telóm meg a TVm hogy én már nem rajtuk játszok hanem velük. Társasozni szoktunk.
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest