Hirdetés
Aktív témák
-
BBéci
legenda
válasz Gergőke88 #37246 üzenetére
Csak azt tudom mondani, hogy nézési távolság függvénye. 50 colos VT30 van nálam, ha a kanapémról, 3,8 méterről nézem, túl sok élvezetet nem nyújt, akár GT is lehetne. Azt látom, hogy brutális a kontrasztja és a feketéje, de összehasonlíthatatlanul nagyobb poén 2 méterről nézni. Viszont a szőnyegen kuporogni kényelmetlen és a házimozirendszer hangzása a kanapéra van fókuszálva. Ezért vagy 55 colos VT30-at vennék, vagy 50-es G-t. A vászon mögé, híradót nézni az is jó.
[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Gergőke88
addikt
Szia! 55vt30 nekem is megfelelne, egy gond van csak vele....
Ha lenne 300 000ft-od es tv-t kellene most venned melyiket valasztanad? 46g30 vagy 42 vt20? Az eddigi 37pv8 utan oriasi ugras lenne mindketto szerintem. Ma neztem vagy 20 percet a g30-t es a feketeje velemenyem szerint nagyon durva volt, es ugyebar egy MM-ben neztem ami nem eppen alkalmas tesztelesre.
Koszi elore is a segitseget! -
janos666
nagyúr
Szerintetek az eredeti Samsung kiszerelés párossával csomagolja össze a 3D szüvegeket, vagy egyesével (a 2011-es bluetooth-osakat, a leárazás óta)?
Kicsit bonyolult ezt kiházmozni, mert angolban ugye elve többes számban van már a szemüveg szó, és a hirdetők közül sem mindenki natív angol, szóval akár ő sem érti, nem hogy jól fogalmazzon a hirdetésben. De fura, hogy két eladó kirakja ugyan azt a doboz fényképet és hasonló ár mellett az egyik csak egy, a másik két szemüveget is ad...
Minden esetre én most berendeltem egyet ebből: 1 Pair SSG-3500CR, mert két darab szemüveg már szerintem megér ennyit (főleg ha elfelezem valakivel), de ha még is csak egy, akkor sem volt érdemben drágább, mint a kicsit olcsóbb hirdető, akinél elvileg csak egy szemüveget kapok ennyiért. (Bár szerintem ugyan azt árulják, és mindenkinél vagy párossával vagy egyesével vannak a kiszerelések...)
[ Szerkesztve ]
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
-
janos666
nagyúr
válasz GeneraL_XTX #37255 üzenetére
Na látod az lehet. (Ez megmagyarázná azt is, hogy miért volt viszonylag szűkös az eladó készlete. -> ennyit sikerült "kifelejteni") Ha így van, akkor jó hogy gyorsan lekattintottam...
[ Szerkesztve ]
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
DM-Fan
nagyúr
válasz janos666 #37254 üzenetére
"Minden esetre én most berendeltem egyet ebből: 1 Pair SSG-3500CR, mert két darab szemüveg már szerintem megér ennyit (főleg ha elfelezem valakivel), de ha még is csak egy, akkor sem volt érdemben drágább, mint a kicsit olcsóbb hirdető, akinél elvileg csak egy szemüveget kapok ennyiért."
Nem akarlak elkeseríteni, de ez egy darab lesz. Az angol az "a pair of glasses" alatt egy darab szemüveget ért, aminek ugye 2 lencséje van, ezért "pair". A szöveges leírásban sem utalnak sehol arra, hogy 2 darab szemüveget kapnál.
Amúgy így sem annyira drága, bár én ennyit sem adnék érte.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
DM-Fan
nagyúr
válasz Gergőke88 #37253 üzenetére
A 46" és a 42" között olyan minimális a különbség, hogy kvázi észre sem vennéd. Nekem anno a 42" -> 50" váltás is sokkal kevésbé volt látványos, mint vártam, alig láttam a különbséget. Szóval én mindenképp a VT20-at venném, vagy ha már G, akkor abból inkább 50"-ost, mint 46"-ost, ez utóbbinak nem sok létjogosultságát látom a 42"-lal szemben.
Get Moded!
-
janos666
nagyúr
válasz DM-Fan #37258 üzenetére
Sejtettem, hogy ez lesz a helyzet, mert tudom hogy a glasses szó egy szemüvegre is többes számban van a két lencse miatt. De a "pair of glasses" nekem már úgy hatott, hogy "egy pár szemüveg" (4 lencse).
Na mindegy, ezt a tölthető akksis verziót amúgy se kaptam volna meg lényegesen olcsóbban (max ~1000 forint difivel), és nemrég lett olcsóbb, úgyhogy leárazásra is kár lett volna várni.Legfeljebb kijátszom vele magam (megnézem azt a pár 3D-s filmet ami kicsit is érdekel), aztán feldobom apróra, hogy más is elszórakozzon vele...
-
Gergőke88
addikt
válasz DM-Fan #37259 üzenetére
Én is attól félek, hogy 37-ről ha váltanék 42-re akkor nem vennék észre nagy különbséget, viszont azért a 46-os 9-el nagyobb ami azért már látványosabb. Az a baj hogy a vt20-t még nem láttam, holnap megnézem kiállítva egy panashopban. Ahogy visszaolvastam amikor BBéci tesztelte, nagyon meg volt vele elégedve. Gondolom akkor ezen már a 3D-is közel tökéletes. Illetve ami még kérdéses, hogy jár e az 5 év gari a VT20-ra is. Mert a panashop honlapja szerint igen.Nehéz a döntés az biztos. Amikor ti vették az 50G20-t mennyiért jutottak hozzá, ha nem bántóm a kérdés?
-
snefftamas
aktív tag
válasz Gergőke88 #37263 üzenetére
Szia!
Szerintem is a nagyobbat vedd, habár az igazi az 50"-es lenne ebből a távolságból, ha még ki tudod húzni egy darabig esni fognak még az árak.A vt20 is tökéletesen megfelel ahogy olvastam, láttam amiben lehet észrevehető javulás a vt30-nál az a 3D, de azt a Béci jobban meg tudná mondani.
Nemrég még 320K-ért el tudtak csípni egy 50V20-at! Az 50G20 sokáig 400K volt aztán elkezdett esni és valahol 350K állt meg amíg még lehetett kapni is belőle ha jól emlékszem.Nálam volt egy 32" crt, utána egy 50" plazma majd egy 46" lcd végül egy 50"-es ismét, ha azt mondom hogy az 50" az igazi a 46 az 50" után márt kicsinek tűnt . Nézési távolság ~2,5m, 16:9-filmeknél tuti, de szélesvásznú filmeknél már elférne egy 55"-ös.
Rabolni álarcban, d*gni óvszerben!
-
krx21
nagyúr
válasz birka1337 #37266 üzenetére
Igen van a VT30-ból 50"-os verzió ami mindössze 3,5cm-el keskenyebb mint a légiesen könnyű kert nélküli 55D8000 led!!! Ergó ahová befér a 50" pana oda befér a 55" samu is..
Engem még mindíg a mozgásmegjelenítés húz esetleg a pana felé!
Nagyon szívesen megnézném egymás mellett a kettőt... Nagyon jó a D8000-is pláne hogy lcd... Jó fekete és részletes HD kép, talán a mozgásmegjelenítése sem olyan rossz már...
Clear Motion Rate 800Hz (ledes vibráltatással)... Gondolom valamivel több áthallás 3d-nél de az is nagyon sokat javult, viszont dupla fényerővel!!! Itt a 3d-re gondolok ahol mindegyik tv rengeteg fényerőt veszít...A bevilágítás is jó... Láttam élőben...
Árban kb egyeznek.. (55")
Egyszerűen nem tudok dönteni.... Mert a D8000-nél már elég elviselhetőek az lcd gyengeségei és iszonyú jól néz ki! Mellette minden tv retro-nak néz ki...[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
uhh, hát ezt is megértem, kell vennem hamarosan egy jó kis 720p plazma tévét, kizárólag digitális műholdas tévé adásokra, hd/full hd-hoz. házimozihoz lesz más.
nem kell 50-es, valami 37 vagy 42-es max. a panel a lényeg és a kultúrált kinézet. hangot leszarom, van rá házimozi rendszer. nem kell a legcsúcsabb, ez a panel csak arra kell hogy zörögjön.
illetve hozzá tartozó olyan falra fúrható keret, amire később ha úgy szottyan kedvem, fel tudok fúrni egy 55-60-as tévét is, nem akarok keretet cserélni....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Ijk
nagyúr
válasz Integra #37271 üzenetére
Ha elfér, akkor nyugodtan vehetsz 50"-os HD-ready plazmát. Sok helyen lehet 150k környékén kapni tavalyi c2-es és x20-as modelleket. Nem fogod megbánni hogy túl nagy azt garantálom. Én is csak azért vettem tavaly 42"-osat, mert erre futotta, többet nem akartam tv-re költeni.
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
snefftamas
aktív tag
válasz birka1337 #37273 üzenetére
ööö szerintem ott a 51D8000 Samu PLAZMÁRÓL volt szó és a 50VT30 összehasonlításáról. A válasz egyértelmű 50VT30 mindkét esetben a nyerő (samu lcd D8000 vagy plazma).
Fényerővel nem lesz gond világos szobába a Pana már régóta erre is gyúr a plazmáinál, csibét persze nem lehet keltetni vele de átlag felhasználásra elegendő lesz
Ha minden igaz a pólus MM-ben, de ez nem biztos hétvégén megnézem én is.
[ Szerkesztve ]
Rabolni álarcban, d*gni óvszerben!
-
Integra
titán
de ez az, hogy nem akarok. mert projektor vászon jön le elé majd a polcból, az meg 2m valamennyi széles és 115 magas netto vetitő felületű nem akarok túl sokat tévére költeni mert van egy full hd projektorom, csak nem akarom a barátok közttel szétégetni benne a zégőt
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
zonusz
aktív tag
Hello!
Mi az érdemi különbség az 50VT30E és az 50GT30E között? Persze a 100k különbségen túl. Köszi. -
Ijk
nagyúr
válasz Integra #37275 üzenetére
Akkor egy 42"-os belépő plazmával jársz legjobban. Ezen nem is kell annyit agyalni, valahol megpróbálsz egy tavalyi c2-es vagy x20-asat, vagy egy c3-asat. Ebben a kategóriában mindenképp panát ajánlom.
Mellesleg BK-ra elég egy régi crt, úgyis 4:3 és hát... Egyébként pedig vicc ez a két kereskedelmi csatorna. 2011 közepén, fos minőségű SD 4:3-as műsorszórás. Bárcsak visszavenné az m1 a F1 és a BL jogokat. Még álmodni sem merek arról hogy 2011 közepén HD-ban adja a tv2 a BL döntőt./人◕ ‿‿ ◕人\
-
zippofcy
senior tag
válasz zonusz #37276 üzenetére
Könnyebb az egyezést leírni: mindkettő 127 centis Panasonic plazma TV
Amúgy meg: más panel és elektronika, így a VT jobb kontrasztaránnyal, illetve 3Dben kevesebb foszforzajjal és crosstalkkal bír.
Nekem olyan okos a telóm meg a TVm hogy én már nem rajtuk játszok hanem velük. Társasozni szoktunk.
-
Zebu
addikt
Sziasztok!
Van egy GTX460 + egy Pana S20.
Valami nem ok, mert mindig kilóg egy kicsi a képből. A videókártyánál nem találok megoldást... TV-nél nincs valami opció ennek a megoldására?
-
zippofcy
senior tag
Én sem értem hogy akinek full HD projektora van, minek néz TV adásokat?
(Tegnapelőtt megnéztem 3Dban egymás után a Tahiti hullám című 45 perces, illetve az Avatar 2 óra 45 perces filmeket. 3 órával a stáblista lefutása után megfájdult a fejem.
Tegnap belenéztem az Alkosz kurvát keres című RTLes nagysikerű szappanoperába. 5 perc után megfájdult a fejem. És még azt mondják a 3D egészségtelen )Nekem olyan okos a telóm meg a TVm hogy én már nem rajtuk játszok hanem velük. Társasozni szoktunk.
-
zippofcy
senior tag
Pixelpontos megjelenítést válaszd ki a Picture Size-nál (ahol a 4:3, 16:9, Wide, stb módok vannak ... pontos nevét nem tudom, gyártónként változik. A Samumnál talán Fit to Screen - logikus, nem? )
"Ez amúgy micsoda?" - Overscreen, na ezért hagyom én angolul a TV (monitor, stb) menüjét. Fene akar azon agyalni hogy a kedves fordító minek ferdítette a szakkifejezéseket. Egyáltalán minek azokat lefordítani?
[ Szerkesztve ]
Nekem olyan okos a telóm meg a TVm hogy én már nem rajtuk játszok hanem velük. Társasozni szoktunk.
-
Integra
titán
válasz snefftamas #37283 üzenetére
aha, király, majd átütöm a falat neki. egyéb javaslat?
-
zonusz
aktív tag
válasz zippofcy #37278 üzenetére
Távol áll tőlem a kötözködés - és előbb hiszek Neked, mint az üzletek tájékoztatóinak -, de a Panashop oldalán a panel megjelölése és egyebek majdnem azonosak, csak pl. 3D szemüveg nincs. Pedig a saját érdekük is az lenne, hogy a VT30 előnye egyértelmű legyen. Az összehasonlítás panelen, meg semmit nem ad ki.
[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
válasz snefftamas #37289 üzenetére
mitsubishi hc4000
nem nézem a kereskedelmiket, német digitális műhold előfizetésem van, és ezeknek a minősége meglepően jó, így azért a képminőségre is szeretnék figyelni.[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
válasz fokukac #37291 üzenetére
ne légy maximalista és nincse baj
persze, ezért is akarok 720p plazmát, de lehet, hogy valam alacsony fogyasztású led lcd-t veszek sharp-tól, fene tudja. igazából ez arra kell, hogy zörögjön a tv, sportra és mozira tényleg csak projektor kell. amióta csak fejem adtam a projektorra, a nagy és méregdrága plazma értelmét vesztette nálam.
és a legtöbb sorozat is 720p-ben rögzített, én még 1080p-s sorozatot nem láttam...
igazából a bbc planet earth, deep blue és hasonló természet filmekre várok hogy megérkezzenek, azok 1080p-sek, projektorhoz.[ Szerkesztve ]
-
Ijk
nagyúr
Nagyon helyes, másik esetben azonnal kitiltottunk volna a topikból.
Integra: Én a HD-ready plazmán szinte csak filmeket és sportot, ill. 2-3 sorozatot nézek. Biztos nem költenék a helyedben 100+ k-t arra hogy legyen valami tv a BK-ra, inkább elmennék belőle nyaralni. Persze nem az én dolgom.
[ Szerkesztve ]
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
krx21
nagyúr
válasz snefftamas #37290 üzenetére
Jövő héten, vagy az utáni héten jön meg....
Kiváncsi vagyok milyennek látja az lcd-hez szokott szemem...
Meg lehet összehasonlítom egymás mellett a jó öreg LE46A656-al -
DjKoxi
senior tag
Sziasztok! Eddig csak olvastam a fórumot, de a mai nappal én is plazmatulajdonos lettem. Egy LG50PX950-et vettem, a 9 éves 32" tévém leváltására. Nemrég fúrtam fel a konzolt a falra, egyelőre csak a földi digitális adásokat nézem. Tetszik a képe, a méret meg lehetne nagyobb is Most készül az új hifiállvány, ha meglesz, teszek fel képeket.
Betartom az első hsz-ben leírtakat ( köszönet érte ), és remélem sok évig hibamentesen fog szórakoztatni engem, és a családomat.
Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- War Thunder - MMO Combat Game
- Esik a hóóó!!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Seed szerver topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Diablo IV
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest