Aktív témák
-
fefer
csendes tag
Bocs, hogy csak most válaszolok.
Miután a scart bemenetről is ugyanaz volt a hibajelenség (elment a kép, hang volt, csak a tv újbóli bekapcsolására jött vissza) bejelentettem a T-home-nak a hibát. A hiba felvétele után írtak egy e- mailt, hogy elhárították. Ez hétfőn volt, azóta minden tökéletes. Köszi az ötleteket.Az áram allatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása...
-
iolaus1980
csendes tag
válasz GeneraL_XTX #36753 üzenetére
Korrekt.
Az LCD-nél jelentkező áthallást szüntetik meg vele. -
janos666
nagyúr
Az imént kipróbáltam hogy PC-nek nevezem el a HDMI bemenetet a D550-en, és így kicsit kellemesebb játékhoz az input lag, de ilyen képtartalomhoz nem zavaró az enyhe túlszaturáltság (ugyanis ilyenkor kikapcsol a gamut emulálás is, mint megannyi más - mondjuk főként olyasmi ami amúgy sem hiányozna...).
És okosan csinálták meg, mert ha 60Hz-et kap a PC-nek elnevezett csatin, akkor átvált ilyen PC módba, és beadja az Entertainment vagy Standard képmódot, viszont ha átrakom a gépet 24 vagy 50Hz-e, akkor visszavált Movie módba. És ezt a váltást magától is meg tudja tenni a filmlejátszó, szóval nem kell mindig a távirányítóért nyúkálni.
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
zippofcy
senior tag
3Ds crosstalkot is nézd meg azért a két TVn.
Még akkor is ha most még nem érdekel a 3D ... inkább legyen jó és ne akard használni, mint akard használni de ne legyen jó(jelenleg 29 db egész estés magyar szinkronos 3Ds film van a HDDmen + 3 db PS3as és egy PCs játék -Crysis 2- ami 3Ds)
Nekem olyan okos a telóm meg a TVm hogy én már nem rajtuk játszok hanem velük. Társasozni szoktunk.
-
No.01
őstag
válasz zippofcy #36757 üzenetére
Azthiszem ramegyek most erre a 3D temara a hetvegen mert el kell dontenem hetfoig...
Az mondjuk valoben feltunt, h minth akisebb lenen a felbontas, de hogy tenyleg csak a fele... igy mar nem is tetszik annyira
3D-ben melyik gyarto melyuik modelje most a "legtutibb" csak h legyen viszonyitasi alapom -
Egon
nagyúr
Panasonic TX-P50S20E típusú plazmatévével támadtak gondjaim.
Az első hibajelenség, amit produkált: kb. egy hónapja, egyik délután bekapcsoltam a tévét, mire kiírta, hogy nincs behangolva egyetlen csatorna sem... A Digi a szolgáltatóm, és bár időnként cserélgetik a csatornákat, ilyen volumenű változtatást nem hiszem hogy csinálnak (arról nem is beszélve, hogy a másik szobában az analóg tévén nem vettünk észre semmilyen problémát).
Néhány napja vettem észre, hogy az analóg csatornákat furcsán jeleníti meg. Az adás tökéletes (szinte olyan, mind a digitális), tehát semmi zizegés, hangyásodás stb. Viszont a mozgások valahogy darabosak: mintha meg-megállna egy tizedmásodpercre a képen mozgó karakter, aztán "begyorsul". A kameramozgás is ilyen.
Van valami ötletetek? Mi lehet a gond? Amennyiben gariztatni kell, és egy 50 colos tévét nem igazán tudok szállítani, akkor mi a teendő (az Auchan-ban vettem)?"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
gban
veterán
Nekem is Digim van, analóg és digitális adás nem függ össze, én 5 hónap alatt háromszor állítottam be a komplett kedvencek listát, mert a Digi csinált valamit, és újra kellett keresni a digitális csatornákat.
Szállítás: kijönnek minden esetben, meg sem kell mozdítanod a tévét.Postázást nem vállalok.
-
GeneraL_XTX
veterán
Szerintem aktív technológiánál mindenképp a Panasonic 3D-je a legtutibb, bár a saját 2011-es samumat ilyen tekintetben még nem vizsgáltam, de elvileg sokat fejlődött tavaj óta. Egy biztos, a plazma mégmindig 100x jobb crosstalk tekintetében mint bármelyik LCD.
Játékoknál így is nagyobb lessz a crosstalk mértéke mint filmeknél, de egyik se vészes.
Az LG Cinema 3D még jelenleg túlárazott ( a jelenlegi leggagyibb verzió is 300k 42colos méretben) így azt nemigen ajánlom( és ennél a technológiánál is panaszkodtak szédülésre, hányingerre, szemkiszáradásra mivel ugyanúgy az agyadat veri át) egyetlen igazi előnye a villogás kiszűrése, viszont ennek a feleződő vertikális sorok isszák meg a levét, tehát egy 1080-as film csak 540p lesz.
[ Szerkesztve ]
-
DM-Fan
nagyúr
A digitális csatornákat teljesen külön kezeli a szolgáltató az analógtól. Nálam is előfordult már egyszer (igaz, nem Digis vagyok hála az égnek), hogy a szolgáltató valamit alkotott és vasárnap megszűnt előbb az EPG, majd mikor ezt úgy próbáltam helyrehozni, hogy megpróbáltam újrahangolni az összes DVB-C csatornát, már egyet sem talált meg (az analóg továbbra is ment prímán) és csak hétfőn délelőtt állították helyre, akkor viszont meglett az összes és az EPG is újra működött (én Conax-modullal használom). Szóval simán lehet szolgáltatói probléma is, akár helyben is, pl. lefagyott a szoftverük, elszállt valamilyen erősítőjük, stb. Szerintem első körben náluk próbálkozz! Az is elképzelhető, hogy az analóg adással is valamilyen szolgáltatói meghibásodás miatt van zűr.
Ha kiderül, hogy mégis a TV, akkor természetesen a Pana szervizesei jönnek érte mikrobusszal és szállítják be a szervizbe a TV-t, a javítás után pedig ugyanígy jön vissza is.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
zippofcy
senior tag
válasz GeneraL_XTX #36762 üzenetére
"a plazma mégmindig 100x jobb crosstalk tekintetében mint bármelyik LCD."
Fentebb linkeltem crosstalk teszt ábrákat, az a Sony LCD TV ami VALÓS 200hz-en működik (vagyis PCre rákötve nem csak 24-60hz-et hanem 100-120-200 hz-et is választhatsz képfrissítési frekinek) jobb volt mint bármelyik plazma. Mondjuk az LCD összes többi hátránya megmarad, szal aki minőségi képre vágyik annak felejtős, de crosstalkban már jó (vagyis ebben a tekintetben ugyanaz mint az olcsó, prezentációs 150 ezer HUF körüli DLP projektorok)
"ennek a feleződő vertikális sorok isszák meg a levét, tehát egy 1080-as film csak 540p lesz."
A mostani 3Ds filmek akár BD lemez akár mkv úgy vannak kódolva hogy EGYMÁS MELLETT van a két kép. Vagyis itt is feleződik, csak nem az 1080 (vertikális) hanem az 1920 (horizontális). Nyilván kétszer akkora felbontást "jobb" lefelezni mint feleakkorát.
Plusz felvetődik a kérdés hogy akkor ez a vertikális megfelezős technológia most kompatibilis a jelenlegi, horizontálisan megfelezett kódolású filmekkel vagy nem? Ha igen akkor hogy? (a Samu és Pana 3Ds plazmákban is választható az egymás feletti-alatti mód, de olyan filmet még nem láttam ami így lenne bekódolva. Van még váltottsoros meg asszem még egy másik mód is, olyan filmekkel se találkoztam. Crysis 2 asszem tudja vmelyik másik módot még PCn.)Személy szerint én a VT20-30-ra szavazok ha minőségi kép ÉS 3D kell. Mondjuk a Samu csúcsmodellje plazmából megérhet egy tesztelést. Erre a célra a legjobb egy PS3at vinni, mert a Killzone 3ban a célkereszten 1 mp alatt meglátod a crosstalkot. De az átvezető animációin is.
Vagy ha LCD akkor a polarizációs technológia. Az duplán frissít, viszont az egyik képet 90 fokkal elforgatja és a PASSZÍV szemüveg forditja vissza a szemednek. Állítólag crosstalk nincs, de a fényerőt meg kell emelnie és panaszkodtak a tesztelők (hwswn volt vmi cikk) hogy nem "természetes" a kép. De LCDn ez úgyse probléma (ott természetes képet én még nem láttam, persze állítólag fél milla feletti árú TVk már tudják. De én vidéki vagyok, itt nincs olyan )[ Szerkesztve ]
Nekem olyan okos a telóm meg a TVm hogy én már nem rajtuk játszok hanem velük. Társasozni szoktunk.
-
zippofcy
senior tag
A darabos mozgás a "szappanopera effekt" bekapcsolására utal, TVnként más elnevezése van (C7000ben Motion Judger Canceller, S20ason tudtommal nincs csak G20on de ezek szerint tévedek). Kapcsold ki és megszűnik. Vagy ha nem ez akkor az elektronika furcsán ment tönkre
-
Egon
nagyúr
válasz zippofcy #36765 üzenetére
Ez a szappanopera-effekt az Intelligent Frame Creator lehet? Ha igen, akkor nem használ: kikapcsoltam, de a helyzet nem változott. Egyébként meg ha ezzel a beállítással lenne gond, az előjönne digitális adásnál is, nem? Csak az analóg adásnál jelentkezik a probléma, digitális tévéadás (és DVD-filmek) esetében nem...
Szerk.: a másik tévén (CRT) nincs semmi gond az analóg adással (ott csak analóg csatornák vannak ugyebár), úgyhogy nem a szolgáltató sara lehet a gond sajnos...Közben eszembe jutott, hogy a hétvégén némileg át lett mozgatva a tévéállvány, és vele együtt a kábelezés is. A lakásba bejövő koax egy cca. 10 méteres kábeldarabbal van meghosszabbítva, majd egy minőségi elosztóba van bedugva (mivel két tévénk van), a plazma mögött. Az elosztó egyik kimenetébe van bedugva egy rövid kábel, a másik vége a tévébe van dugva. Mindenhol minőségi csatlakozók vannak. Lehet hogy valami szétcsúszott/elmozdult/elromlott a pakolás következtében? Produkálhat ilyen hibát az elosztó/kábel/csatlakozó hármas?
[ Szerkesztve ]
"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
bogabi
senior tag
válasz DM-Fan #36735 üzenetére
Hali,
Nem kötözködés képp, de 13-14 MByte (ugye MByte-ra gondoltál?) fizikailag nem lehetséges. Egy 100 Mbps-os kapcsolatnak 11.92 Mbyte/sec a fizikai maximuma, de ebben benne van minden, az összes protokollhoz (Ethernet, aztán TCP/IP, aztán válaszott átviteli mód: FTP, SMB vagy CIFS, stb.) szükséges cucc is (fejléc, hibajavítás,stb.), így gyakorlatilag 10, max. 11 MByte (de ez már nagyon "karcos") lehet a valós, hasznos adatátviteli sebesség. Ettől több egyszerűen nem megy át a csövön. Csak a pontosság kedvéért.
A tévedés joga fenntartva. A meccs áll egyenlőre, egyelőre ez a helyes.
-
bogabi
senior tag
válasz bogabi #36769 üzenetére
Mondjuk ebből is látszik, hogy 100 Mbps bőven elég full HD-hoz, ahol a Blu-ray spec. szerint a bitrate max. 40 Mbps lehet, tehát bőven átfér a 100-as hálón.
Javítom magam: a teljes bitrate max 54 Mbps lehet (40 Mbps csak a video stream-re értendő, audio-val együtt lehet 54 Mbps), de még akkor is bőven belefér.
[ Szerkesztve ]
-
bogabi
senior tag
válasz DM-Fan #36773 üzenetére
Ja, megvan. :-) amúgy ilyen bazi nagy fájloknál (15-20 GByte plusz), néha tényleg lassú már az USB 2.0, főleg meg a 100 Megás háló, megváltás lehet a Gigabit Ethernet. Mondjuk ehhez meg jelenleg nincs olyan tároló alrendszer (mezei user szinten, tehát otthoni környezetben), amivel ki lehet hajtani rendesen.
-
kpal
nagyúr
Ilyen nevű LG plazmát látattok [link]
[ Szerkesztve ]
-
zippofcy
senior tag
válasz johnny23 #36768 üzenetére
BD lemezt PS3-al, az mkv-kat eddig PCről játszottam (KMplayer vagy BSplayer + CoreAVC kodek) de mióta megvan a C7000 a beépített mediaplayerével játszom le. Hamarosan kipróbálok egy külső lejátszót is ha a haver kölcsönadja.
3Ds filmeket is lejátszik a beépített mediaplayer, csak nem rakja át automatikusan a képet 3Dsre (de ezt PCről lejátszva se teszi meg, csak PS3ról BD lemeznél vagy 3Ds játéknál) a 3Ds menüből kézzel kell átváltani dual módra és máris 3Ds.Nekem olyan okos a telóm meg a TVm hogy én már nem rajtuk játszok hanem velük. Társasozni szoktunk.
-
cekkk
veterán
válasz zippofcy #36777 üzenetére
Ez nem edigitálos gar matrica hanem http://www.elektrooutlet.eu/-s garancia. Szóval ez egy újra csomagolt tévé. Nem az LGhez szól hanem az ahhoz a céghez szól majd a garancia, bár a matricán feltüntetett szövegnek nem felel meg a matrica állapota, azért egy két helyen már össze van tépve, szóval tuti nem új a tévé.
[ Szerkesztve ]
-
janos666
nagyúr
Most, hogy fentebb toltam a Cell Light-ot, és picit pötyörésztem a Contrast/Brightness-t (bár van olyan mód, ahol az alap a legjobb, és máshol is csak picit nyomtam arrébb), így már tapasztaltam néha egy kis IR-t, de pár percnyi gradienstologatás, vagy akár sima TV adás maradéktalanul lemosta.
Ma rádugtam a koaxot is, és meglepődve tapasztaltam hogy a PR kábelén ingyen rajta vannak az alapcsatornák digitális verziói is (TV2 és RTL 576i-ben, de M1, M2 és Duna 1080i-ben). Érdekesség képp jó volt végigpörgetni az analóg csatornáktól a digitális SD és HD sugárzásig. Gondolom a HBO még rátehetne egy lapáttal az M1HD-ra, de maradok inkább a Blu-Ray-nél.
(A sima analóg számomra nézhetetlen ilyen közelről ekkora képernyőn, de ez nem meglepő. Az RTL és TV2 viszont várakozásomon felüli, egész tűrhető. Monduk ettől még nem fogom nézni. )Érdekes, hogy hiába ültem közelebb a 24"-os 1920-as LCD-hez, ezen az 51"-on mégis jobban kiadódnak a részletek. Így pl. egyértelműbben látom már a különbséget az eredeti 1080p-s anyag és a 720p-s rip közt.
A feketeszint nem szájtátós ugyan, ha a full fekete képernyőt nézem vak sötét szobában, de a korábbi IPS-emtől azért látványosan jobb így is, és lehet hogy placebó is van benne, de valahogy filmezés közben még jobban érződik a magasabb kontrasztarány áldásos hatása.
Nagyon tetszik az antiglare filtertől mentes panel, ezt rühelltem a H-IPS-en.
Ma végignéztem az eheti Doctor Who részt 50Hz-en, és nem tapasztaltam semmi "50Hz bugot", és felüdülés volt azután, hogy az ilyesmit is 60Hz-en néztem eddig...
24Hz esetén megmelkedik egy picit a feketeszint CinemaSmooth-al, de nem vészes, és megéri, mert szép folyamatos a kép (már amennyire maga a 24fps engedi).
A 60Hz kicsit vibrálósnak látszik a szemem sarkából, vagy ha direkt erre figyelek egy világos állóképen, de nem vészes, játék közben nem látom. -> Így PC módban kellemes a válaszidő, és sokkal gyengébb az a hatás, amit múltkor a BFBC2-ben láttam.Újabban a ditherzajt sem igazán látom már. Vagy megszokta a szemem, vagy javult is picit a helyzet mióta nem "nulladik napos" már a panel, esetleg még a beállítások pöcögtetése és/vagy 60Hz-en a PC mód is segített, de most OK.
Az egyetlen, amit még szoknom vagy változtatnom kell, az a színhelyesség. Mert így sem gáz (egy TN+Film LCD-hez képest kiváló), de elég sokat ültem kalibrált IPS-ek és PVA-k előtt, hogy érezzem, colorimetriailag azért messze nincs üveghangom a cucc.
[ Szerkesztve ]
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
madgie
titán
Mert refurbished mind, tehát vagy visszavitte a tulaj, mert XY nem tetszett rajta, vagy egyszerűen szervizelt példányok. Tudomásul kell venni, hogy nem új cucc, meg hogy nem hivatalos a gari, viszont néha brutál leárazások vannak, én például tavaly bevállaltam tőlük egy tévét, azóta megy (kopp-kopp).
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz janos666 #36781 üzenetére
"Ma végignéztem az eheti Doctor Who részt 50Hz-en, és nem tapasztaltam semmi "50Hz bugot", és felüdülés volt azután, hogy az ilyesmit is 60Hz-en néztem eddig..."
Ezt nem értem.Mitől jobb az 50hz?
"A sima analóg számomra nézhetetlen ilyen közelről ekkora képernyőn"
ugyanezt érzem én is, egy hányadék az TV adás már ekkora képernyőn ha digitális ha nem
-
janos666
nagyúr
válasz GeneraL_XTX #36784 üzenetére
Hát Európában 50Hz maradt végül a HD adás is, így az egyetlen Európai TV sorozat, amit nézek (Doctor Who + Torchwood), az is ennyin pereg.
Szerintem nem nehéz elképzelni hogy mi történik, ha 25 vagy 50 képkockás (deinterlace eljárástól függően) videót akarsz nézni 60Hz-es kijelzőn (az LCD-m fix 60Hz-es volt). Sokkal rosszabb, mint a 2:3 pulldown...
(Mondjuk az is gáz, hogy neten nem nagyon van fent eredeti 1080i-ben, csak 720p-ben, pedig azért jobb lenne megőrizni az 50Hz-es fild ratet...)Ha a vibrálós megjegyzésre gondolsz, akkor 60Hz->60Hz, 50Hz->100Hz miatt tűnik el még az a "szem sarkából" látható villogás is, ami 60Hz-nél még azért megvan. De itt én nem látom azt az 50->100 mellékhatást, amit a 2010-es panán. Mondjuk a VT30 tesztjét átfutva olvastam, hogy ha meg nem is szűnt, de az ő megítélésük szerint elhanyagolhatóra mérséklődött idén a dolog a Panánál is.
Ugye letiltottál mindenféle zajszűrést és hasonlót a TV módban is?
Mert én épp azt mondtam, hogy meglepően jó a digitális SD (csak az analóg SD a használhatatlan).
De arra is vigyázz, hogy a Standard módnak alapból nagyon magas a Sharpness értéke, úgyhogy legalább azt vedd vissza 50-ről 20-ra, vagy inkább állítsd a TV módot is Movie-ra.[ Szerkesztve ]
-
janos666
nagyúr
válasz GeneraL_XTX #36784 üzenetére
Ja, amúgy nem te hiányoltad a csatornalista szerkesztőt?
Én azt hiszem találtam valami hasonlót: A Content / Channel Manager-ben nyomd meg a Tools gombot.
(Mondjuk lehet hogy ez újdonság, ma frissítettem a firmware-t 007-ről 015-re.)
Az AllShare programtól viszont elkenődtem picit. Nagyon nehéz rávenni, hogy indexelje fel a mappák tartalmát.
Most pl. kirakta nekem a DivX cucc a videót az asztalomra, amit le kéne játszanom a TV-n hogy kész legyen a regisztráció (csak érdekességből kezdtem el regelni), így beadtam neki a mappát, és 20 perce görcsöl, addig nem is érhetőek el a korábban már indexelt fileok sem. (De ugyan ez történt, mikor ráküldtem az MP3 gyűjteményemre, abból is abortusz lett, de az még érthető ehhez képest, alig van valami az asztalon, csak ikonok és ez...)Szerk.: Hopsz, mondjuk nem lehetetlen, hogy csak az ESET tűzfal miatt ilyen. Az nem szereti az ilyesmiket...
A beépített médialejátszó viszont egész pöpec. Nagyon szépen dekódolta a tesztvideóimat, a képminősége több, mint megfelelő.
(Na jó, a killa_sample az nem ment neki, dehát...)
Azt viszont nem tudom átváltott-e 96Hz-re 24fps-hez, de szerintem nem, ami gáz. (A menüben le volt tiltva az opció, ami a CinemaSmooth-ot állítja.)[ Szerkesztve ]
-
johnny23
tag
Hali!
Off..., még mindig mediaplayer
Szal,ha veszek (most mindegy hogy Dune v. Popi lesz), de kell hozzá ugye merevlemez is.
Itt ki mit ajánlj belsô v. Külsô hdd (usb-s) lenne a jobb vàlasztás? (jöhet tìpus is)
És ha ez megvan,akkor a lejátszòn keresztül tudok a hdd-re leszedni filmeket, vagy hogy is megy?
Bocsi,ha hülyéket kérdezek, csak sztném picit körbe járni.
Köszi a választ
[ Szerkesztve ]
-- new gamer --
-
DM-Fan
nagyúr
válasz johnny23 #36788 üzenetére
Popcorn-nál célszerű belsőt választani - nem véletlenül van neki hely. Akár 2,5"-ost, akár 3,5"-ost is rakhatsz bele. Így rendkívül kompakt és esztétikus lesz a dolog. Ezt leformáztatod a lejátszóval és feltelepíted rá az NMT-programokat, aminek segítségével többek közt közvetlenül tudsz a gépre is tölteni a beépített klienssel. Annyi a lényeg, hogy a HDD-t hagyd üresen, amíg nem teszed a gépbe, mert sajnos formáztatni kell a Popcorn-nal (legalábbis ha szeretnéd használni a hálózati funkciókat, ugyanis azokat az NMT-alkalmazások működtetik) és ráadásul ext3 fájlrendszerű lesz, de később ez nem lényeg. Ha nem kellenek a hálózati opciók, akkor rakhatsz bele fullra töltött NTFS-rendszerű HDD-t is, de úgy eléggé félkarú óriás a gép. Később USB-n keresztül köthetsz hozzá HDD-dokkolót, amiben tudod cserélgetni a 2,5"-os vagy 3,5"-os SATA HDD-ket, amelyeken tetszőleges fájlrendszer lehet és fel/le mozgathatsz fájlokat közte és a belső HDD között.
Get Moded!
-
johnny23
tag
-
kpal
nagyúr
válasz madgie #36782 üzenetére
Te jól jártál csak kicsit zavarba ejtő ha ilyen helyen kiadni egy 60"-os plazmáért 300-400k-t miközben az online ár ekkora méretű tv-nél csak 20k-val több de az szinte biztos..sőt biztosabb hogy 0/km -es és annyi pluszt megér egy ilyen árkategóriás tv-nél pláne ha hosszabb távra tervezünk .
-
No.01
őstag
Éjszaka nem bírtam aludni így belevetettem magam az internet nagy tudastaraba.
Az miért van, h az újabb TV-k mindegyikének megemlítik a buzz-t???
Nem hinnem, h nincs plazma húzás nélkül... Persz tudom h a szomszédom G20-a is zúg, de ha nem tok süket szobába éjszaka nézed alacsony hangeron akkor úgysem hallod legalábbis a többség nem.
Az összes kiszemeltnel megemlítik a tulajok. Pana, Samsung gyakorlatilag Máriától függetlenül... -
DM-Fan
nagyúr
válasz johnny23 #36790 üzenetére
Természetesen eléred vele a PC-t HDD nélkül is, tehát tudod csak szimpla hálózati lejátszóként is használni, viszont ekkor legalább egy 2 GB-os pendrive-ot be kell dugnod valamelyik USB-portjába és arra telepíteni az NMT-alkalmazásokat, amelyek biztosítják a hálózati kapcsolatot. A PC-ről lejátszott filmek miért lennének lassabbak? Ha PC-d és a hálózatod megfelelő sebességgel ki tudja szolgálni a Popcorn-t, akkor teljesen hibátlan lesz. Mondjuk egy lassabb WiFi-router-rel biztos nem tudsz megfelelő sebességet produkálni egy keményebb bitrátájú anyaghoz, de egy kellően gyors hálózati kapcsolattal nincs az az anyag, ami ne lenne megfelelő. A PC-d prociteljesítménye itt nem szempont, a fájlátviteli sebesség a lényeg.
Mindegy, hogy milyen méretű HDD-t teszel bele, illetve a 3,5"-ossal jobban jársz, mert nagyobbat kapsz olcsóbban. Abszolút korrekt áron adják a HDD-ket: 18.500 Ft-ért 2 TB-os vinyót kapsz. A Popcorn áráért ne akarj még bele HDD-t is, eleve benne van a csomagban egy minőségi HDMI-kábel, ami önmagában is minimum 7-8 eFt. Ha azt még levonod az árából, akkor már elég szolid az összeg, amiért egy nagy tudású gépet kapsz.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
DM-Fan
nagyúr
válasz johnny23 #36796 üzenetére
"A pc-rôl való lejátszáshoz viszont végig be kell hogy legyen kapcsolva a pc is,ugye?"
Hát, anélkül nehéz is volna, tekintve, hogy a PC-ben levő HDD máshogy nem nagyon érhető el, csak ha be van kapcsolva a PC. Ezt kiküszöbölendő használhatsz NAS-t is, de az nem olcsó mulatság.
"Ha ìgy hálòzatban a pc rôl másolom át a filmeket a popi belső hdd-re az ugy lassabb?"
Mihez képest?
Amúgy telefonról írsz? Furcsák az ékezeteid.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest