Hirdetés
Aktív témák
-
jolti
senior tag
válasz zonusz #34668 üzenetére
Van más is az rtl-én kívül. Filmboxok, HírTv, Axn Scifi stb...
De, ha egy kicsit odafigyelsz semmi gond nem lesz. Legalább is én csak egyetlen egyszer láttam idáig egy 3 perces ghostot, de azt is csak azért, mert egy fél méterre ültem a t-től, miközben a media playerrel szöszöltem. -
erdoke
titán
válasz zonusz #34671 üzenetére
Nekem még mindig egy ~5,5 éves Panasonic SD plazmám van, és volt olyan, hogy hónapokig napi 16-20 órát ment, ráadásul főleg retek klub zoom nélkül (asszony itthon pici gyerekekkel). Soha nem láttam még beégésre utaló nyomot, és most se találok ilyesmit még közelről, direkt keresve sem.
Szóval szerintem típustól is erősen függ.[ Szerkesztve ]
A legjobb aláírás a héten
-
gban
veterán
válasz zonusz #36709 üzenetére
A válaszoktól függetlenül, személyesen megnézted már a G30-at, akár összehasonlítva egy mellette levő G20-szal?
Mert az is döntő szempont kell hogy legyen hogy te mit látsz, melyik tetszik jobban, egyformának látod, stb.
Vagyis ne csak a leírtakra hagyatkozz, 50%-ban az döntsön hogy neked melyik tetszik jobban (már ha kapsz G20-at abban a méretben ami neked kell), de az is fontos, hogy az olvasottakat figyelembe véve nézd a modelleket, ne csak úgy "ránézésre".
Nálam is sokat segített az olvasás utáni nézelődés, ekkor már tudtam hogy mi az amit látok, akár pozitívum, akár negatívum esetén.Postázást nem vállalok.
-
Bodor
veterán
válasz zonusz #36709 üzenetére
Szerintem képminőséget nézve nagy különbség nem lehet a 50G20 és G30 között, ha van rá lehetőség, tényleg érdemes saját szemmel meggyőződni róla. Árban a 50GW20 ( ez szinte uaz. mint a G30, csak van még benne DVB-S tuner is, ) és a G30 között (amiben ugyan már az új G14-es panel van, de nem biztos, hogy szemmel látható a különbség) pl.itt csak 13.500.Ft. a különbség.
[ Szerkesztve ]
-
zippofcy
senior tag
válasz zonusz #37276 üzenetére
Könnyebb az egyezést leírni: mindkettő 127 centis Panasonic plazma TV
Amúgy meg: más panel és elektronika, így a VT jobb kontrasztaránnyal, illetve 3Dben kevesebb foszforzajjal és crosstalkkal bír.
Nekem olyan okos a telóm meg a TVm hogy én már nem rajtuk játszok hanem velük. Társasozni szoktunk.
-
zippofcy
senior tag
válasz zonusz #37286 üzenetére
AVforums VT30 tesztjéből: [link]
"Some may be wondering what the differences are between the GT series and the VT30 in performance and feature terms. Well, the VT30 uses a new blacker Louvre filter on the screen surface which is darker than that available on the GT. This helps prevent ambient light washing out the image in a bright room and increases the black level. Added to the new cell structure in the new Panels this year, with short stroke phosphor, directed light output and increased voltage, the VT30 should be capable of better black level performance without suffering to much from images appearing dull in calibrated modes. As mentioned, the set up features and calibration controls have been expanded on the VT30 along with the one sheet design. Plus the VT30 comes with two pairs of 3D Glasses and a WiFi dongle."
Nekem olyan okos a telóm meg a TVm hogy én már nem rajtuk játszok hanem velük. Társasozni szoktunk.
-
-
Vindex
tag
válasz zonusz #38502 üzenetére
Mint írtam nekem g20-as van, így valószinüleg nem teljesen azonosak a beállítások.
Csak HD filmeket nézek rajta Tv-műsort nem - nincs mit -, a filmeket is csak hétvégén. Tavaly karácsony óta használom és csak 310 óra és 323 ki-bekapcsolást mutat az űzemidőszámláló.Szóval Prof1:
Kontraszt: 33
Fényerő: +1
Szintelítetség: 27
Képélesség: 3
Öko: ki
P-NR: ki
Panel: be
Gamma: 2,2Biztos leszólnak érte, de nekem be van kapcsolva az "inteleligent frame creation", mert én így látom folyamatosnak a mozgást bizonyos kameramozgásoknál.
Ezeket egy Popi A-210-eshez hangoltam be úgy, hogy a fényerőt +1-re állítottam, mármint a popin.
Valószinüleg neked nem ilyen lessz a jó, mert nem azonos két model.[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- Gumi és felni topik
- Lexus, Toyota topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Letiltás - hogy is van ez?
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- alza vélemények - tapasztalatok
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Politika