- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- 240 Hz-et tud az MSI legfrissebb, szuper-ultraszéles gaming monitora
- Sarkköri terepbe olvadó kabátot öltött a Gigabyte Mini-ITX-es AMD alaplapja
- Számításokat is végző HBM memóriára szavazna a Samsung
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
Aktív témák
-
BaLee
addikt
válasz dani1983 #25958 üzenetére
Hogy mennyire fog zavarni az egyénfüggő. Tök sötét szobában sötét filmet nézve esélyes, hogy fel fog tűnni az összes olyan jelenetnél ahol folyamatosan kezd világosodni a kép. Ami zavaró benne, hogy nem azonnal teszi, hanem jön a világosabb kép és kb. 1 másodpercre rá világosítja fel kicsit. Nem nagyon, de azért észrevehető.
Személy szerint én inkább néznék valamivel gyengébb feketét, minthogy a TV láthatóan állítgassa a feketeszintet a hasonló jeleneteknél.
Angolul nem tudok szóval meghagyom a többieknek, hogy a linkről valami hasznosat találjanak.
-
BaLee
addikt
válasz dani1983 #25968 üzenetére
Dehogy bántam meg. Nincsen más alternatíva ilyen áron és méretben ami megközelíti képminőségben.
Gyanítom azért van benne, mert így tudtak elérni olyan értékeket feketeszintben ami nagyon jól mutat a specifikációk között. És ügyesen (Apple módra) elnevezték feature-nek.
Én mondjuk simán kinézem belőlük, hogy benthagyják és majd kijönnek a 2011-es modellek amiben ezt már javítják. Ha ezt ki tudták/akarták volna javítani szerintem már megtették volna ez alatt a majd 1 év alatt amióta kijöttek ezek a tv-k.
Reálisan nézve negatívumként ezt tudom felhozni, meg a kicsi zúgást. Na meg azt, hogy a sok tök jó extra szolgáltatáshoz (skype video, wlan) vagyonokért vehetsz gyári kiegészítőket, hogy működjenek.
Pozitívum viszont minden más.
De tökéletes tv nincsen sajnos, ha lenne mindenki azt venné és nem lehetne jövőre eladni az újabb és jobb modelleket.
-
gejala
őstag
válasz dani1983 #26299 üzenetére
"Mindegyik plazma Samsung és Lg is sötétebb homályosabb színtelenek tűnik Pl:annak aki eddig LCD-t használt?"
Teljesen hasonlóan tud kinézni mindkét technológia kalibrálva. Persze az egyes modellek közt látványos különbségek vannak.
Miért lenne "színtelen" a plazma? Vagy fordítva, miért lenne "színesebb" az LCD? -
madgie
titán
válasz dani1983 #26299 üzenetére
A videók illetve fotók csalókák tudnak lenni, ha kellően rövid záridőt állít be az ember, akkor olyanokat is lát a kamera, amit szemmel amúgy soha nem lehet észrevenni. Ezt a videócskát a hozzászólás írása közben csináltam, így nézne ki a 60Hz-es szemmel nyugodt képű monitor, ha 1/2500 másodperces záridővel filmezném (itt a fényképezőm tudja ezt megmutatni, csak sajnos rögzíteni nem, ezért kameráztam le a mobillal)
Ja, és állóképem is van ám, ilyet is tud a plazma 1/160-nál (pedig szemmel semmit nem veszel észre ebből sem)
[ Szerkesztve ]
-
Locutus
veterán
válasz dani1983 #27197 üzenetére
Oplayt most megkapod 19.9-ért az edigitalban, és mastercardra további kedvezmény is van.
Magyar menü ugyan nincs benne alapból, de ahhoz a 8 menücimkéhez valahogy nem is kellKomplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest