Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Régi vágású miditorony a GameMax receptje szerint
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mini-ITX
Aktív témák
-
Petya25
őstag
50-es plazmát vennék mostanában 200k alatt.
Kinéztem pár típust, ezekkel van valakinek tapasztalata?
LG 50PK350 173k
Panasonic TX-P50X25E 198k
Samsung PS50B530 199kAntonio Coimbra de la Coronilla y Azevedo, bizony!
-
Petya25
őstag
Megkérdeztem persze, pár dolgot igy hamarjában.
kártya elő éves díj nincs, utána 3500
számlavezetés 400/hó ha van forgalom
csekken vagy átutalássa akár részletekben is lehet törleszteni
kamatmentes a hitel 45 napon belüli visszafizetéskor
45 napon túl havi! 3% körüli a kamat
amúgy 3-15% kedvezmény van egy rakás termékre akciós napon (minden hónap 3. keddje)Antonio Coimbra de la Coronilla y Azevedo, bizony!
-
Petya25
őstag
válasz dr_ace #21154 üzenetére
A hitelkeret a fizetésedtől függ, amit a munkáltatód igazol, ne te mondod meg hanem a bank. Ha firtatja, hogy mit vennél, a tapsztalatokból okulva inkább ne mond el, hogy TV-t vennél vele akciósan. Dunakeszin van még raktáron, nekem ma hozzák ki, este csomagolok.
Antonio Coimbra de la Coronilla y Azevedo, bizony!
-
Petya25
őstag
válasz Petya25 #21218 üzenetére
No megjött a PS50C530. Egy darabig szórakoztam a talp feltételével pedig utólag nem volt bonyolult. Szépen játszik USB-ről 1080-as filmet is, tuti jó a lejátszója, a feliratokat is olvassa, Nem tudom érdemes-e firmwaret frissíteni, a Samu oldalán találtam egész frisset is hozzá. Igyekszem visszafogott beállításokkal használni az elején.
Persze az SD adás még digitálisan sem olyan tökélete mint akár a DVD felbontás, de azért két méterről rendben van.Antonio Coimbra de la Coronilla y Azevedo, bizony!
-
Petya25
őstag
Korábban én is az LG 50PK350 és a Samu PS50C530 között vaciláltam, végül osanos Samu lett, nem bántam meg. 180-ért meglett a máshol 210 körül árult gép.
A TV adás egész jó rajta, beépített lejátszójával majdnem mindent visz, 1080-as MKV-val is boldogul. Amit sokan kérdeznek, hogy mennyit fogyaszt, azt nem tudom, de egyáltalán nem melegszik még a teteje sem.Antonio Coimbra de la Coronilla y Azevedo, bizony!
-
Petya25
őstag
válasz Margitka #24737 üzenetére
A C530 kezeli a feliratokat divx mellett simán, mkv-t meg csak szinkronosan néztem eddig.
Ha hazamegyek meglesem egy mkv-s anyaggal.
200-500 órát mondanak bejáratásra, addig érdemes visszafogottan használni a fényerőt és változatos logókat nézni.Antonio Coimbra de la Coronilla y Azevedo, bizony!
-
Petya25
őstag
Ha már a C530-nál tartunk, azt nem tudná valaki megmondani, hogy az optikai kimeneten az 5.1-es hang kijön belőle?
-
Petya25
őstag
válasz Dorian #24770 üzenetére
Csatlakozok a PS50C530 tapasztalatokhoz.
- egy kicsit tényleg ciceg, de már 10-en ültek előtte és senki nem szúrta ki
- a fekete sosem lesz teljesen fekete, de nem is került 300-ba
- a médialejátszója remek, én nagyon élvezem, hogy mindent visz USB-ről
- a táv tényleg célzott kell legyen, ezt egy kicsit furcsállom én is
- abszolut nem melegszik a teteje, nem is fogyaszthat sokat
- szerintem nem tükröződik, pedig egy csupa fehár helységben van, oldalról nagy ablakokkalAntonio Coimbra de la Coronilla y Azevedo, bizony!
-
Petya25
őstag
-
Petya25
őstag
Már régóta szerettem volna megmérni a PS50C530 fogyasztását és mivel egy ismerősöm kölcsönadta a fogyasztásmérőjét így végeztem is gyorsan pár mérést.
A képi tartalom nagyon befolyásolja a pillanatnyi értéket egy adott beállítás mellett is, így csak közelítő adatokat tudok adni. Volt hogy 60W és volt hogy 320W volt a pillanatnyi fogyasztás.SD adás
Normál mód energiagazdálkodás maxon 90-150W
energiagazdálkodás kikapcsolva 150-240W
Én általában közepes beállításon így nézek SD-t, ami jellemzően 130W körül mozog.
Retekklub híradó Szellő fejével 110W, Erős Antónia fehér blúzával 180W.
Film mód (kicsit emelt szín és fény)
energiagazdálkodás kikapcsolva 190-290W
Élénk mód (túlzott színek és kontraszt, élvezhetetlen)
energiagazdálkodás kikapcsolva 250-310WHD film USB-s vinyóról játszva!
Film mód
energiagazdálkodás kikapcsolva
Toy Story 3 720p 150-210W
Több 1080p demó anyagot próbálva, ahol az animációstól eltérően ugye sötétebb jelenetek is vannak, jellemzően inkább 150-170W a reális.A gyártó által jelzett 180W tipikus fogyasztás szerintem korrekt és elfogadható egy 50-es plazmától.
[ Szerkesztve ]
-
Petya25
őstag
Teljes képernyős változó tartalom el kell tüntesse.
Persze ne az RTL klub menjen rajta.
Ha sok-sok órán keresztül néztél rajta azonos tartalmat pl PS3 HUD, akkor megjártad. Ez az első amit elmondanak az elején, hogy NE!... Azért még a "mosás" segíthet.Antonio Coimbra de la Coronilla y Azevedo, bizony!
-
Petya25
őstag
Bármilyen teljes képernyős anyag jó arra, hogy mosson, a többi csak parasztvakítás.
Nekem a C530-on max 1-2 percig látható egy huzamosabb ideig kirakott logo. Persze csak akkor ha a nézett adásban oda éppen csak a fekete sáv jut, változó tartalomnál nem is látni.Antonio Coimbra de la Coronilla y Azevedo, bizony!
-
Petya25
őstag
Kölcsön kaptam pár hétre egy PS3-at, hát remek a Samu 50PS530-on.
Bár hosszú órákitg nem szoktam leragadni elé, de csak pozitív tapasztalataim vannak képminőség terén. A ghost egyáltalán nem látszik utána, nem úgy, mint a sima tv adás után. Egy-egy csatorna logo folyamatosabban kint van, mint a PS3 játékok HUD-ja.Antonio Coimbra de la Coronilla y Azevedo, bizony!
-
Petya25
őstag
A havidíjas digit STB-ot visszaadtam a szolgáltatónak és kértem inkább egy ingyen conax kártyát tőlük. Betoltam a egy conaxos fogadóba és már a Samu C530 is kezeli a műsorújságot, filminfót, nyelv csatorna választást. Remek, előbb kellett volna meglépnem. Amúgy a képével meg vagyok elégedve, bár a fekete lehetne sötétebb, a belső lejátszó is mindent visz.
[ Szerkesztve ]
-
Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Asszociációs játék. :)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- MediaTek Helio G50-nel futott be a Tecno új belépő ajánlata
- Gaming notebook topik
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Régi vágású miditorony a GameMax receptje szerint
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest