Hirdetés

Aktív témák

  • DM-Fan

    nagyúr

    válasz Gabor970 #19154 üzenetére

    De ugye mi most a belépőszintről beszélgettünk (ergo X20, C430, stb.), a G20-at nem értem, miért kevered ide?! Persze, hogy nem annyi az ára, de neked sem kell magyaráznom, hogy miért.

    Azt meg magad is elismered, hogy melyiknek jobb a képe. Én csak annyit mondtam, hogy érdemes elgondolkozni, hogy kinek mi ér többet ugyanazért a pénzért ugyanakkora képméret mellett: a jobb képminőség vagy a médialejátszó megléte. Erre szerettem volna csak fölhívni a figyelmet, ugyanis nobeige kolléga azon kijelentésén kicsit felszisszentem, hogy nem igazán van jobb képe a belépő Pana-knak. Hát, de! A többiben igaza van, szolgáltatásban tényleg gyengébb, de képben semmiképp sem. Amúgy szerintem senki nem is hasonlította BMW-hez, a hasonlatban nem az autómárkák voltak a lényegesek, hanem azok egymáshoz viszonyított helyzete.

    Ettől függetlenül egy szóval nem mondtam, hogy az X20 után rossz lenne leülni egy C430 elé. Korrekt TV az is, magam is simán elfogadnám, de ne ferdítsük a tényeket (nem rólad beszélek)!

    [ Szerkesztve ]

    Get Moded!

Aktív témák