Hirdetés

Aktív témák

  • FefeeX

    veterán

    válasz mexel #1735 üzenetére

    Szerény véleményem szerint:
    LG-t nem vennék semmiből. Többnyire az árban jó, minőségben gyenge kategóriát képvíseli. Egy LG cucc sem győzött még meg az ellenkezőjéről, pedig sokat használtam már. Persze a fényes bevonat javít a kontraszton, mint a noteszgépeken is - ez azonban természetes fény mellett sajna szinte nézhetetlenné teszi a tévét - azaz a nappaliban helyezkedned kell hogy láss valamit.
    Mondjuk a Samsungról is hasonló volt a véleményem, kb fél évvel ezelőttig. A samsung LCD panelek - megint tapasztalat - sz@rok. A plazmákat már jobban eltalálták, azonban a 30000:1 arány kamu, sőt még a pana 10000:1 aránya is - ezt meg szakembertől tudom. Régebben azt mondtam volna hogy Samsungot ne vegyél - akkor sajnos nem voltak a cuccaik hosszú életűek. Azóta - a design miatt - vettem mp3lejátszót és telefont is. Az mp3 lejátszó pl hibátlanul megy, és majdnem olyan jól szól, mint előtte a Sony. Ez pozitív volt, kis minőség csökkenés, nagy design növekedés :)
    Telefon - ez ami abszolút pozitív - amellett hogy drága telefon (U600) - eddig talán a legjobb telefonom. Minden telefonnak vannak hibái, és ennek a legkevesebb és leg elvíselhetőbbek. A Nokiáimmal több problémám volt, szal ezt tuti megérte.

    Negatív tapasztalat: Samsung mikró - szintén mostanában - 2szer kellett cserélni, mert mindig bekattant. Ugyanúgy mint haver DVD írója, ami szintén 1 éves darab.

    Szóval vegyes a véleményem, de ami tetszik, ha Samsung is, már nem érdekel, megveszem.

    De akkoris: A PANASONIC fejlesztette ki a plazma technológiát, és ők azok, akik legjobban innoválják is. Szakboltban különben is azt mondták, hogy ha plazma, csak Pana.

    Ezután döntsd el mit szeretnél ;)

Aktív témák