Hirdetés
- E-book olvasók
- Milyen TV-t vegyek?
- A hagyományos tápcsatlakozónál marad az új Arc VGA-család
- 3D nyomtatás
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Androidos tablet topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Aktív témák
-
Sza_Sa
senior tag
válasz Hammon Serra #1299 üzenetére
Mivan, nem jött be a Q92?
Amugy nagyon jó a 700-as széria, főleg hogy abban már 2 szélessávu és két mély hangszóró van. Bár szerintem a pv70-nél nem ér annyival többet mint amennyivel többe kerül."Van három rágóm, pont hárman vagyunk. Egy kell holnapra..."
-
Hammon Serra
senior tag
Tudja valaki hol lehet megnézni Samu 42Q 92H-n,hogy eddig hány órát ment?
Itt a vége fuss el vége! 5 év bazározás után........
-
Hammon Serra
senior tag
válasz Hammon Serra #1304 üzenetére
Info-Menü-Mute-Power-t sorban megnyomni a távirányitón.
Kilépni pedig a kikapcs gombal lehet a távirányitón /piros gomb/.
Ha valakit érdekel, hogy mennyit ment a plazmája.
Tudtam Vágó úr!!Itt a vége fuss el vége! 5 év bazározás után........
-
TaliGa
aktív tag
Múlt héten én is beújítottam egy Samsung 50Q92-est, gondoltam beírom az eddigi tapasztalatokat. Tévénézésre /analóg kábel/, és DVD-re sztem tökéletes választás. A Pana talán 30k-val lett volna több, de sztem a kettő között mindenkinek szubjektíven - szemizomból - kell döntenie, nekem a S feketéi, és színei jobban bejöttek. Extrákban pedig mind a két modell nagyjából ugyanott van. Pioneer Kuro persze az isten, csak ahhoz meg még rengeteg zsé kellett volna.
Ami plazmákkal szembeni idegenkedésem volt, azt most sikeresen legyűrtem, eddig ugyanis még ghosting sem volt, nemhogy beégés, pedig napi 4-5 órát megy tévélogókkal, korhatárkarikákkal. Megkínáltam XBOX-szal, hmm FIFA07-et nyomtunk kompozit kábelen, élmény volt, de a komponens kábel, meg az optikai kimenet a karácsony után az első lesz, amit beszerzek. Egyébként a távir jó, a menü tökéletes, a kép még a gagyi kábeltévén is pazar, persze főleg reklámok alatt látszik, hogy egy jó forrás mennyit tudna még hozni... HD anyaggal még nem tudtam megkínálni, mert azon morfondírozom, hogy 20m HDMI kábel vagy HTPC legyen a következő csapásirány...
Két negatívumot találtam eddig, az egyik a külföldi tesztekben is olvasható reflection moire /állítólag az Ultrafilterbright okozza/, szóval ha külső fényforrás villágít a panelre, akkor bizonyos szögből nézve hullámszerű mintázatok láthatók, ahogy megtörik rajt a fény. A másik, hogy a talp ugyan nem gyenge, de a frászt hozza az emberre ha nekikoccan a tévének, mert felül már a panel 5-6cm-t is beremeg /kiskölkös családokban ez sztem komoly para, én is az egyik fali konzolcsavarba eszkábálok majd vmi támasztékot/...
Ja, szlovák gyártmány, 2007.decemberi, egészen friss..."So say we all"
-
sanya_67
tag
Sziasztok!
Egy éve készülök arra, hogy egy Pana 42"-os plazmát vegyek. Pénteken többedjére bementem a Sugárban levő Elektropontban, ahol egy segítőkész eladót fogtam ki.
Egy Samu 42Q92, egy 42PV70 és egy PV7 volt egymás mellett.
Mindhármat megfingattuk, állítgattuk, antennát is rányomtunk és nagy Pana rajongó létemre a Samu 42Q92-vel mentem haza
Jobb volt a feketéje, az képe, a képélessége határozottsága stb.... ráadásul 1,5-2 cenitvel nagyobb és a méret számít! -
Zoliboy95
tag
Szerintem a Panával jobban jártál volna. De igy is grat a tv-dhez! Üdv.
A 95 a nevemben nem azt jelenti, hogy 95-ben születtem. :-)
-
Vangelis
félisten
Szerény személyem is beruházott egy plazmavzióra
MA lesz vallatás alatt! majd mondok véleményt.
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
Csöves
őstag
Boldog plazmakarácsonyt!!!
Aquila non captat muscas.
-
sanya_67
tag
válasz Zoliboy95 #1308 üzenetére
Lehet hogy jobban jártam volna, mert majd a Samu elromlik köcsögösködik a szervíz a Pana meg hiba nélkül letudja a maga 60000 óráját.
Én is Panáért indultam sőt többször elhessegettem a gondolatot de minden helyzetben picit jobb volt a Samu. Ha nem egyszerre nézi az ember őket nem látsz különbséget.
De most hogy egymás mellett voltak egyszerűen analóg antennával sima dvd-vel és nagyfeébontású jellel is egy picit jobb, határozottabb jobb volt a képe... és otthon meg rájöttem hogy sokkal jobban bele lehet szólni a szineibe, fehéregyesúlyába.
-
sanya_67
tag
válasz krisztianfz6 #1311 üzenetére
Lehet hülyeség de megkérdem,
Állítólag a PV70 megy 100Hz-en míg a Samu csak 50-en. Ez képcsöveseknél látható és itt?? -
hypno skate
senior tag
válasz sanya_67 #1314 üzenetére
Anno a Munkácsi Color tévéken (meg a kortársaikon) külön-külön lehetett állítani az alapszíneket, meg miegymást. Ez mindenképpen alkalmas volt arra, hogy az amatőrök (vagyis az átlagemberek) kedvükre elszúrják a képet.
Nem is kellett sokáig várni arra, hogy egy tv-n csak a színtelítettséget, a kontrasztot és a fényerőt lehessen piszkálni, illetve gombnyomásra visszaállítani a gyárilag kalibrált értékeket.Csak azt akartam mondani, hogy a sok beállítási lehetőség nem feltétlenül előny.
Egyébként hosszú gondtalan együttélést kívánok az új szerzeményeddel.
[ Szerkesztve ]
A vegetariánus ősi indián szó. jelentése: ''Béna vadász'' TELEFONSZÁMOM a profilomban
-
Year
tag
Sziasztok!
Láttam 1 Pana plazmát amin a felbontást nem értettem. TH-42 PS 10
852 x 480 . Ennek most miértelme közel 300ft-ért? -
sanya_67
tag
válasz hypno skate #1316 üzenetére
Én sem nyúltam bele a szinekbe, csak a két hideg - két meleg és a normál szinhőmérséklet közül választok
-
Year
tag
Amúgy van aki használ konzolt plazmához? Tapasztalatok?
-
Year
tag
Fórumtársak segítsetek! Megingott a hitem !
Láttam egy 24"-es full hd monitort, ez eddig jó de ami már kevésbé csábító: 300cd fényerő és 1000:1 kontraszt. Mind ezt 100-ért érdemesebb inkább ezt a szintelen szutykot venni 1 pana helyett?
-
Vangelis
félisten
Eddig 46+27e ft ot sikerült visszaszereznem a TV árából
Még a végén ingyen leszFogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
Year
tag
Még 1 kérdés és megszünök az lcd gondolatát elhesegettem. A plazma mennyire bírná a számítógépet? mármint úgy,hogy csak filmet néznék rajta meg játékokat futtatnék rajta, semmi álló kép meg win használata? Ps3-at akartam venni de nagyon leírták meg kissé drága is a játék hozzá.
-
pentium4
senior tag
Hali!
Ünnepek utána tv vásár előtt állok, már kinéztem egy szerintem jó HD plazmát!
Panasonic TH-37PV70P
Mit gondoltok róla? 241k ért megéri vagy kapok jobbat olcsóbban?
nagyobbat nem szeretnék mert ezis alig fér el!
köszi a helpet!P4
-
Year
tag
válasz Sheltem77 #1332 üzenetére
Köszí! Neked sima DVI kábellel van összekötve? mert ma néztem olyan alaplapot amin már van integrál videó kimenet meg rendes HDMI kimenet. Gondolom ha a videokrtyát 1024-be állítod a tv normálisan letudja adni?! Én is Panát néztem ki de még csak 1080p-et láttam 24p-st sehol csak magasabb árkategóriában.
-
pentium4
senior tag
válasz Sheltem77 #1335 üzenetére
az a baj hogy az már 102cm széles, tod mennyi fog kilógni a polcról?
a 37es meg csak 92cm 10 centi elég sok, igy is elég furcsán fog kinézni
teljesitményben nem tud többet, cska nagyobb, és 12 centi+ képátló oylan sokat jelent?
amugy jó plazmát választottam vagy nézzek másik után? esetleg lcdtv be ekkorát?
vagy az trébb? -
Sheltem77
aktív tag
-
Year
tag
válasz Vangelis #1342 üzenetére
Az is szép jószág A keret 300 szóval ebbe benne kell lennie 1 tv-nek (107cm) meg valami nagyfelbontású meghajtónak.....Ahogy leszűrtem Panák a legjobbak szóval más választásom nincs Már a kérdés csak az,hogy PS3 vagy HD számítógépet vegyek mellé majd. Jaj ez a bőség zavara
-
-
sanya_67
tag
Én is így indultam vásárolni, hogy Pana palzmát veszek aztán a Sugárban az Elektropntban három órán keresztül hasonlítottam össze egy Samu 42Q21-est, egy Pana 42PV70-et és egy PV7-et. Mindenfajta forrásról különböző beállításokkal.
Nekem a Samsung jobban tetszett. Jobb a feketéje, és talán egy picit minden helyzetben a képe is de ott nem tennék különbséget. Gagyi antennáról viszont a Samu jobb képet adott. Nemcsak hátul oldalán is vannak bemenetek, és szebb elegánsabb.
-
Year
tag
válasz sanya_67 #1347 üzenetére
Kössz a véleményt! Én is voltam körülnézni nemrég az eladó rögtön oda is pattant. Mondtam,hogy mire használnám, kizárólag játék és filmezésre semmi tv adás, legalábbis egyenlőre. Ő kapásból a Panát és az LG-t ajánlotta a samsungot csak végső megoldásnak mondta. Azzal érvelt,hogy a gyár átköltözött nemtudom honnan Ukrajnába és sok a hibás készülék. Bár ezt aláírom mert 1 éve szereztem be 1 házimozi rendszert szintén Samsung és az AUX bemenet vacakol, rákötöm a tv-t vagy bármint megy kb fél percig aztán kiüti a kábelt végleg,Lustavoltam elvinni a szervízbe szóval ígymaradt. De ez nem azt jelenti,hogy nem csináltál jó vásárt a tv-vel
-
Zoliboy95
tag
Én is körbenéztem mielőtt megvettem volna a Pana 42PV70-est.
Nekem a Samuk képe túl műnek tünt és nem vagyok megelégedve a céggel sem, főleg a szervíz-részükkel. (Sajna volt velük dolgom.) Az eladó srác sem ajánlotta a samut.
Egy biztos: [link] Üdv.A 95 a nevemben nem azt jelenti, hogy 95-ben születtem. :-)
-
YikeSS
tag
válasz Zoliboy95 #1349 üzenetére
Jo hat azt mindannyian tudjuk, hogy mennyit jelent egy EISA dij. Kb. annyit, mint barmilyen mas dij. Akit ez befolyasol a donteseben az meg is erdemli szvsz.
Az meg egyenesen hazugsag, hogy a 'legjobb hd-ready plazma'. Nem mondom, hogy nem jo keszulekek ezek, de azert a legjobb jelzo
[ Szerkesztve ]
mergedes...
Aktív témák
Hirdetés
- E-book olvasók
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen TV-t vegyek?
- A hagyományos tápcsatlakozónál marad az új Arc VGA-család
- Ford topik
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Autós topik
- BestBuy topik