Hirdetés
Aktív témák
-
Fuck3r
aktív tag
Én abból indultam ki, hogy 1 éve a PV70 kezdő ára 330 környékén volt, elvileg ezt szériában a PV80 követi aminek a kezdőára kapásból 280ezer "csak" 40-el több a PV70 jelenlegi áránál
Szóva tényleg neked lesz igazad mert én elszámoltam magam
400körül lesz a PZ80 kezdőáraViszont ITT valami alakulóban van
Kiváncsi leszek nagyon az árára, lássuk már!! lássuk már!!!
amúgy már a többi is fent van hasonló módon[ Szerkesztve ]
"A Semmi önmagát megölte, a teremtés a sebhelye, az ember a hulló vére, a világ a sírja, amelyben rohad. "
-
Fuck3r
aktív tag
Amúgy én is most állok vásárlás elött
A kiszemetek:
PV7: 199 Hdmi kábellel gyönyörű kép (ma is néztem) olcsó de jó
PV70+állvány: 260 jobb kotraszt, üvegálvány
PX80-PV80: 271-290 új széria, jobb kontaszt, 24pqrvára nem tudok dönteni
Egyik pillanatban ez a másikban az"A Semmi önmagát megölte, a teremtés a sebhelye, az ember a hulló vére, a világ a sírja, amelyben rohad. "
-
Yellow73
tag
szintén zenész...
csak nálam a PV7 nem játszik.
Asszem 42PV/PX 80 lesz, bár a szekrényes 42PV70-en sokat morfondíroztam.Gondolom, akiknél Magyarországon a PX80-at lehet kapni, az szürke import. A Panánál működik a páneurópai garancia? Tehát ha netán gondom lenne egy PX80-nal (ami elvileg ugye nem kishazánkban forgalmazott hivatalos termék), akkor hogyan történne a szervizelése?
Az pedig miért van, hogy a hivatalos Pana oldalak/boltok még meg sem említik, addig más boltokban már lehet kapni a 42PV80-at (többek között olyanban is, aki 2 év hivatalos magyarországi Pana garanciával kínálja)?[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz Yellow73 #2157 üzenetére
Ezen már sokat vitáztunk. Bakker, elvileg az EU-ban vagyunk, nincs vám, nincs olyan, hogy szürke import. Ha neked megtetszik németországban valami, hazahozod, akkor az szürke import?
Amivel gondok vannak, hogy egyes forgalmazó cégek kicsit érdekes értelmezik az garancia kérdését. Amíg nem lesz egy egységes európai szabályozás erről, addig sajnos az adott cégtől/forgalmazótól függ, hogy miként kezelik a vevőt...
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
DM-Fan
nagyúr
Srácok, most jöttem a Panasonic Ferenc körúti boltjából, kicsit beszélgettem az eladó sráccal. Azt mondta, hogy szerinte két héten belül jönnek be hivatalosan is az új modellek, valamint közölte, hogy úgy tudja, hogy a PX-szériát idéntől nálunk is forgalmazzák, tehát a Pana üzletekben is kapható lesz 1+1 éves teljes körű garival. Nem tudta még prognosztizálni az árat, de azt mondja, hogy nemigen lesz drágább, mint most a webshop-okban, vagy ha drágább lesz is, csak minimálisan, viszont így ugye 2 év garink lesz a webshop-ok 1 éves garijával szemben.
Én is sokat agyaltam, ezen a PV70 dolgon, de most már biztos, hogy nem veszek 2007-es modellt, a 24p hiánya azért nagyon fájó pont, meghát ugye a kontraszt is szemmel láthatóan sokat javult a 2008-as modellekben. Nálam a vacilálás tárgya mostmár csak a fullHD vs. 1024x768 téma. Tehát vagy PX80 (esetleg PV80), vagy PY80. Isten adná, hogy ne nekem legyen igazam utóbbi esetében ezzel a 400.000 Ft-os kezdő árral. Az üvegállvány meg nekem nem hiányzik, mert úgyis falra fúrom.
Get Moded!
-
-
Zoliwrc
aktív tag
Azért árat ad már az árgép a 42-as full HD Panára, 400K[link]
-
DM-Fan
nagyúr
válasz Zoliwrc #2162 üzenetére
Utálom, mikor igazam van.
Szerintem 42"-est vegyél, ha 3 méterről tervezed nézni. Nálam is kb. 2,5 - 3 méter lesz a nézési távolság és még azon is sokáig agyaltam, hogy 50"-est vegyek-e. Nem lenne kicsi az sem. A képátmérő kétszerese az optimális nézési távolság: 42"=107 cm=214 cm. Már ez is sovány kicsit a 2,5 - 3 méterre. Igaz, a 42PX80 102 cm széles, neked meg csak 101 van.
Get Moded!
-
Tian66
senior tag
És hamvaiból támadt fel a Plazma topik, Örülünk!!!
-
Zoliboy95
tag
válasz szurmakotium #2169 üzenetére
"24p hiánya azért nagyon fájó pont"
PV70-em van és használom blu-ray-el is és semmi "szaggatást" nem lehet látni a filmeken. Ez a 24p-s dolog kicsit parasztvakításnak tünik... Üdv.
A 95 a nevemben nem azt jelenti, hogy 95-ben születtem. :-)
-
hypno skate
senior tag
válasz Zoliboy95 #2170 üzenetére
Valami alapja nyilvánvalóan van a dolognak, bár onnan indítva, hogy a képet mindenképpen át kell méreteznie a tévének, ha nem a natív felbontásában kapja, valóban okot ad a kételkedésre. Ennek ellenére el tudom fogadni a témában írt cikkek magyarázatát.
Megjegyzem, hogy a fóti Corában én sem láttam szaggatni a demonak kiállított, blu-ray-el meghajtott panákat.
Nekem sokkal fájóbb a PIP hiánya 2008-ban. Tíz éve nem érdekelt volna, de ma...
A vegetariánus ősi indián szó. jelentése: ''Béna vadász'' TELEFONSZÁMOM a profilomban
-
Fuck3r
aktív tag
42-es PV7-nek van hozzá tartozó gyári üvegálványa?
Ha igen akkor mi a pontos típusa?"A Semmi önmagát megölte, a teremtés a sebhelye, az ember a hulló vére, a világ a sírja, amelyben rohad. "
-
nagyúr
hello all.
Ma vettem egy samsung PS-42C62HX-et.
Nemsokára be is üzemelem majd
Annyit kérdeznék, hogy a vga-mon van HDMI kimenet, és arra kötném ha lehet, de a könyvébe meg az van hogy ha oda kötöm akkor nem lesz a tv-n kép, és hogy kössem a rendes pc bemenetre.
Most ennek mennyi a valóság alapja?
Ez és egy 82-es LCD samsung között varriáltam, de ennek sokkal szebb képe volt. Igaz hogy ez nem tudja a HD-t de szerintem nem lesz annyira nagy érvágás, ha HD filmet és dvd-t nézek rajta. Elsősorban filmezésre lett véve.Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
Fuck3r
aktív tag
Mármint minek a könyve írja ezt?
"Most ennek mennyi a valóság alapja?"
próbáld ki és meglátjuk"Igaz hogy ez nem tudja a HD-t"
Mármint a Full HD-t? mert HD redy-t tud"A Semmi önmagát megölte, a teremtés a sebhelye, az ember a hulló vére, a világ a sírja, amelyben rohad. "
-
DM-Fan
nagyúr
A HD egyenlő a fullHD-val. Igazából nincs is olyan, hogy fullHD, csak HD van, meg HD-ready (ezt hívjuk kisHD-nak is), de a HD-ready sem szabvány. Ezért pl. az 1024x768-as plazmákra (Shkiz0-éra is) is ráírják, hogy HD-ready, pedig az még nem is kisHD felbontás, mert az 1366x786-nál kezdődik. Ettől függetlenül ma már a legtöbb HD-ready TV képes értelmezni az 1920x1080-as felbontású jelet is és belső konverzióval képes azt megjeleníteni. Ettől függetlenül az 1366x768-as felbontás szerencsésebb a HD-visszakonverzió esetében, mert square-pixelekből áll, míg az 1024x768 nem. Sajnos a 42"-es plazmák javarészt 1024x768-asok, az 50"-esek már jellemzően 1366x768-asok, vagyis azok már ténylegesen kisHD felbontásúak. Ettől függetlenül lehet nagyon jó képe az 1024x768-as felbontású képernyőknek is, lásd a Pana plazmáit.
Get Moded!
-
DM-Fan
nagyúr
Hogy egész pontosak legyünk van ugye a HD 720p szabvány a maga 1280x720-as felbontásával (ezt szokás tévesen HD-readynek hívni), aztán van a HD 1080p szabvány (ezt szokás tévesen fullHD-nak hívni). Ezek után jön a Digital Cinema 2k szabvány 2048x1080-as felbontással, majd a Digital Cinema 4k a 4096x2160-as pixelmérettel. Ezen felül van a RED Digital Cinema szabvány van, amit 2540p-nek hívunk a maga 4520x2540p-s felbontásával.
Végül megemlítendő az UHD, vagy más néven a Super Hi-Vision a 7680x4320-as, monstre felbontással (ezt már el sem tudom képzelni, hogy nézhet ki, de az őrült japánok már kísérleteznek a dolog gyakorlati megvalósításával, de erre még szerintem úgy uszkve 20 évet várnunk kell).Mint látható, HD-ready szabvány nincs (csak kis HD van), abban viszont igazad van, hogy a 720 fizikai sor megléte a fő kritérium (hisz ez alatt nem tudja a készülék natívan megjeleníteni a kisebb HD formátumot sem).
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
félisten
A 6-os és 7-es sorozatú Samu plazmák és LCD-k nem támogatták a DVI-HDMi összekötést (ehhez 1.2-es HDMI kell), az csak a tavaly kijött 8-as és 9-es sorozattól. Szóval elég valószinű hogy rendesen csak VGA bemeneten tudod majd használni...
-
félisten
Ebbe nagyon belekeveredtél. Javaslom tanulmányozd át az EICTA.org oldalát, mielött olyan csacskaságokat írsz le hogy nincs HD-ready szabvány...
HD Ready:
-Minimum függőleges natív felbontása a kijelzőnek 720 pixel.
-Analóg YPbPr és DVI vagy HDMI bemenet
-720p@50 és 60Hz illetve 1080i@50 és 60Hz videojelek fogadásának képessége.
-A DVI vagy HDMI bemeneteknek támogatniuk kell a HDCP védelmet.HDTV:
Olyan kijelző, lejátszó/felvevő vagy beltéri egység, amely képes a 720p@50 és 60Hz illetve az 1080i@50 és 60Hz felbontású DVB-T és/vagy DVB-C és/vagy DVB-S jelek fogadására és kitömörítésére (megj.: nincs rögzítve, de gyakorlatilag MPEG-2 tömörítéssel). Ha egy TV-ben nincs DVB-T tuner, akkor csak HD-Ready logó lehet rajta, ha van benne DVB-T tuner, akkor máris rajta lehet a HDTV logó is.
HD ready 1080p:
-Minimum natív felbontása 1920x1080 pixel.
-1080p@24, 50 és 60Hz-es videojelek kezelése és valós (1:1 Pixel mapping) megjelenítése (ie.: a 24p támogatása is)HDTV 1080p:
-Az 1080p@24, 50 és 60Hz-es digitális TV adás (DVB-T/-S/-C) feldolgozására alkalmas TV-k, beltéri egységek ill. lejátszó/felvevő egységek részére kialakított szabvány. (megj.: nincs rögzítve, hogy támogassa az MPEG-4-es tömörítést, de elvárható ennek támogatása).
A FullHD jelölés világ életében az 1920x1080 pixeles felbontást takarta, de mivel nem volt rá külön jelölés, ezért ez az elnevezés ragadt rajta jobb hijján.
-
Fuck3r
aktív tag
Hasonló problémáról lehet tudni Pana szériában?
Konkrétan a PV7 / PV70 érdekelne, hogy lehet-e velük valami gond
Kábelek már meg vannak véve elosztóval együtt (nem kis összegért) szóval remélem nem a kiszálítás napján kell rájönnöm, hogy működésképtelen az elgondolásom, mert fejbeszúrom magam vagy felkötöm magam a kábelekkel
PC-PS3 külön-külön kábeleken rákötve
PS3: HDMI-HDMI
PC: DVI-HDMI
PV7 esetében pedig közéjük férkőzik egy HDMI 2be-1ki "elosztó"[ Szerkesztve ]
"A Semmi önmagát megölte, a teremtés a sebhelye, az ember a hulló vére, a világ a sírja, amelyben rohad. "
-
nagyúr
igen a könyve írja.
Futottam pár kört mire be tudtam üzemelni
Kezdődött ott, hogy sehol se találtam ismerőseim körében HDMI kábelt, amivel tesztelni tudtam volna.
Mondom semmi gond, ott a 2. dvi kimenet rátolom a 2. átalakítót, és van feleslegben itthon összekötő kábelom, aminek mindkét vége olyan mint ami a tv-be is kell, mivel a monitorom is olyan, és 2-őt adtak hozzá. Ekkor kicsit bepánikoltam, ugyanis tegnap vettem a vga karit, és nem is figyeltem mi van a dobozban. szomorúan vettem észre hogy nem igazán adtak 2. dvi átalakítót. Mint kiderült sok más embernek sem, aki mostanában vett nvidia karit. Nemértem miért ezen spórolnak, az ősrégi ati x1800-amhoz is alapból kettő volt. Na mind1 nagy nehezen szereztem. Aztán mivel eddig mindig ATi-s voltam megszenvedtem kicsit a beállításokkal
Itt szintén azt tapasztaltam hogy Ati-nál sokkal 1xübb belőni a tv-outot. Itt ha clon-t használok akkor ugye nem fér ki egy az egyben a tv-re mivel asztalon nem 1024-et használok hanem 1600x1200-at, de a progi az istenért se engedte 1280x1024 fölé tenni.
Végűl most úgy oldottam meg hogy dual view-ba nyomom, így a desktop maradt 1600-ba.Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
Fuck3r
aktív tag
jah én is utánna olvastam és az álltalad leírtakból arra következtettem, hogy 1.2-es HDMI vagy fölötti szabvány kell ami PV7-ben 1.3-as, szal elviekben vinnie kell
Desktopnak leszarom milyen lesz a képe, a lényeg hogy a filmek gyönyörűek legyenek, mert nem akarok minden nyamvadt HD filmet kiírni lemezre, bár nagyon lejátszani sem tudnám mert PS3 jelenlegi firmware még nem támogassa csak azért meg külön nem veszek lejátszótÉn valószínüleg PV7 melett rakom le a voksom, főleg az ára miatt, nálam a 200e a lélektani határ egy TV-ért aminél többet őszintén szólva nem szívesen áldozok rá
MM-os kiábrándulás után Euronicsban sikerült kifognom egy hozzáértő és segítőkész eladót aki a kérésemre egy Sony Blu-ray lejátszón és HDMI kábelen keresztül egy HDMI bemutató anyagot volt szíves lejátszani nekem és az ott látott kép végérvényesen meggyőzött arról, hogy nekem ez a minőség is bőven elég lesz, főleg PS3 mellé meg PC mellé amin a játékok meg a HDrippek zöme 720p-re jön ki, de ha véletlenül összefutnék egy 1080p-s anyaggal akkor azt is szépen lekezeli, 50%-100% felárat pedig nekem jelen pillanatban nem ér meg a FULL HD. Na meg azt is hallottam, hogy FULL HDs megjelenítőn a 720p-s PS3 anyagok ocsmányul néznek ki (idézve a PH-s PS3 topikból)
Valszeg jövő7 közepén rendelem edigitalból
Valakinek van valami tapasztalata a boltal kapcsolatban? Megbízhatók?[ Szerkesztve ]
-
Yellow73
tag
Miért nem a Panashop-ból? Ott is 199k. És ott garantáltan magyarországi képviselettől származó magyar garis panát kapsz.
Az edigitaltól már vásároltunk cégként Samu TFT monitorokat, korrektek, gyorsak voltak.
Azok rendes magyar Samu garanciával voltak, de az Edigital bizonyos termékeket (pkl digit fényképezőket) tudtommal külföldről hoz be. Nem tudom, a plazmákkal mi a helyzet. -
Fuck3r
aktív tag
válasz Yellow73 #2185 üzenetére
"Miért nem a Panashop-ból?"
Mert edigiből ingyenes a szállítás az egész országban 10ruppó fölöttés mert
és mert még mást is rendelek
De amúgy ha nem innen akkor tuti onnan rendelném
Csak kiváncsi vagyok megbízhatóak-e pl. ha gyári bontatlan TV-t kérek akkor azt kapom-e
[ Szerkesztve ]
-
viharhozo
addikt
No, hosszas kinlodas utan megvettem a keszuleket (Samu 42Q92). A nyomorult gepkonyv egy budos szot nem ir bejaratasrol. Most akkor kell kimelni az elejen vagy nem?
Durvasága miatt töröltem - moderátor.
-
Tian66
senior tag
válasz viharhozo #2187 üzenetére
Valóban nem ír semmit, de én azt mondom az ördög nem alszik ( vagy ha igen akkor meg nem biztos, hogy most ). Nálam (PS50Q92) 1 hónapig nem használtam olyan képarányt aminél kissebb a kép mint a TV. Vigyázz az utókép kialakulásra is, később már sokkal hamarabb javul.( állóképek ) Mindent lehet csak csínján bánj vele az elején, meghálálja. Gratula a TV-hez.
-
szurmakotium
tag
-
Sza_Sa
senior tag
válasz szurmakotium #2190 üzenetére
Annyira nem győzött meg, sajnos a plazma rákfenéje a képvisszatartás, (ghosting) még mindig jelen van. Engem ez marhára zavart, el is adtam a tévémet és valószinü hogy inkább lcd-re váltok. Elég zavaró volt hogy 40-50 perc eurosport után egy napig ott viritott a logója a sarokban és még volt egy-két csatorna amit hanyagolnom kellett.
"Van három rágóm, pont hárman vagyunk. Egy kell holnapra..."
-
DM-Fan
nagyúr
Szerintem ez alapján a teszt alapján nem kell azért olyan sötét képet festeni erről a modellről. Az biztos, hogy nem éri el a Kuro szintjét pl. anti-beégés téren, de szerintem ez nem is várható el egy harmadannyiba kerülő készüléktől. Egyébként meg a teszter itt-ott meg is jegyzi, hogy nem sokkal marad el a TV a Kuro képességeitől.
Engem pélául sokkal jobban zavar a következő mondat:"Inaccurate green primary colour that is deviated towards blue"
Meg ez:
No gamma control in user menu to restore overall gamma near 2.22, causing shadow detail to look a touch too bright
Tehát ha baj van a színhűséggel, illetve a gamma-t nem tudod teljes mértékig szabályozni, akkor az azért nem enyhe baki. Mondjuk ezek nyilván olyan dolgok, amelyek elsősorban hardcore-test-pattern-eknél jönnek ki, de asszem valahol olvastam ilyet is benne. Igen meg is van: "(more obvious in test patterns than real-life material)"
A ghosting meg valahol technológiai sajátosság, bár tény, hogy kiküszöbölhető lenne. Viszont a foszforlagot illetően meg azt mondja, hogy jól teljesít és nemigazán jelentkezik.
Szerintem nem rossz kis TV ez, egyre inkább úgy tűnik, hogy e mellett maradok, csak remélem, hogy a Pana is tényleg hivatalosan fogja itthon is forgalmazni a PX-szériát is és nem csak a PV-t.
Get Moded!
-
Sza_Sa
senior tag
Egyes adóknál nem volt gond pl:retekklub, de a tv2 lgója előszerettel benne maradt egy esti film megnézése után. Viszont a sport1-2, eurosport, axn és filmmúzeum az valami katasztrófa.
Egy síközvetités megnézése után az az erős csillagos logó nagyon sokáig ott tudott maradni, persze ezt nem úgy kell gondolni hogy fullra látszott. Átkapcsolás után az első percekben nagyon erőteljes volt, utánna láthatóan elhalványodott. Viszont ha egy homogén szürke hátteret mutattak, rögtön lehetett látni még hosszú órák után is. Nem beszélve az F+-ról ahol a korhatárkarika elég erős fehér, na az rendesen taccsra vágta hosszú órákig.
Próbálkoztam a képarány folyamatos változtatgatásával, persze ez nem rossz megoldás de mégsem az igazi. Minden csatornánál külön beállítani hogy mennyit vágjon le, ez marha macerás tud lenni. Na ezt untam meg. Tudom hogy az lcd-nek is vannak hibái, de egy jó lcd már elég jó feketéket tud, nembeszélve arról hogy egy hangyányit kevesebb a fogyasztása is."Van három rágóm, pont hárman vagyunk. Egy kell holnapra..."
-
Sza_Sa
senior tag
Abszolút nem akarom leírni a Pana új modelljeit, sokkal jobbak mint az előző generáció.
Alapvetően én is plazmában gondolkodtam, arra számítottam hogy sikerült megoldani a képvisszatartást, de sajna még nem eléggé. Ezzel együtt egy nagyon jó széria lehet a G11-es modellcsalád, de én már nem bizom a plazmákban. Pedig még csak most jönnek az erősebb modellek (30.000:1-hez kontraszt) azok biztos dúrvák lesznek.
Asszem várok amig minden gyártó ki nem teríti az adu ászait, (Samu Pana Sharp Sony) aztán döntök.[ Szerkesztve ]
"Van három rágóm, pont hárman vagyunk. Egy kell holnapra..."
-
kíváncsi
őstag
Sziasztok,
Augusztus vége fele vettem egy panasonic th42pv70-es plazmát. Megjelent rajta két függőleges csík az aljától a tetejéig. Mondták, hogy ezt javítani nem tudják hanem csere lesz. Állítólag sokat vittek vissza már ilyen miatt.
Szeretném megkérdezni, hogy szerintetek most milyen érdemes venni? Láttam írtátok, hogy 2-3 héten belül/ múlva lesz már a 8-as széria. Igazából mostmár 50-est vennék de a 42-es mérettel se volt gondom.
Előre is köszi a válaszokat
''Jobb lábon meghalni, mint térdre kényszerítve élni!''
-
DM-Fan
nagyúr
válasz kíváncsi #2198 üzenetére
Ha hasonló árban gondolkozol, mint amennyiért a PV70-est vetted és továbbra is megfelel a 42"-os méret, akkor a PX80-as lehet jó választás, ha visszaolvasol, pont most volt egy link a részletes tesztjéről, ígéretes darabnak tűnik. Egyelőre más modellt nem nagyon mutatott még be a Pana a 8-as szériából (illetve hát tudható, hogy a PV80 ennek "butított" változata kisebb kontraszttal, DVB-T tuner nélkül). Valószínű jön majd a fullHD-s PY80 és PZ80, de azok ára valószínű 400.000 Ft-ból áll csak meg 42"-os méretet feltételezve. Nem biztos, hogy megéri azt a 100.000 Ft pluszt a fullHD, ezt neked kell tudnod, bár az esetleges 30.000-es kontrasztarány csábítóan hat, kérdés, hogy ebből mennyi a marketing.
Az 50"-os méretűek még szintén nem nagyon jöttek, azok ára valahol 300.000 és 400.000 Ft között lesz, ha a PV és PX szériáról beszélünk. FullHD-s modellek esetében az 50" szerintem 500.000 és 600.000 Ft közé lesz tehető (jó esetben).
A Pana-nál múlt héten azt mondták, hogy még 2 hét minimum, mire Magyarországra hivatalosan is bejönnek a 42"-os PV/PX szériás darabok (szerintem lesz az még egy hónap is). Az áruk kérdéses, szerintem a webshopok jelenlegi 270.000 Ft-os árához még egy 20%-ot nyugodtan hozzá lehet tenni, de ez csak tipp. 42PX80 szerintem olyan 300.000-310.000 Ft-ból áll majd meg 2 éves Pana garival.Viszont olvastam, hogy újdonságként megjelenik a 46"-os (118 cm-es) méret a Pana-nál, így pl. lesz 46PY80 is.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
kíváncsi
őstag
Szia,
köszönöm a részletes infót! Igazából annyira a full hd nem érekel. Leginkább ps3-mal van/ lenne használva a tv. Szerinted/ tek egy th50pv7-es visszalépés lenne? Bár még egy th50pv70-es is jó lenne. Természetesen ráfizetnék a pv70-esem árára, hogy tudjak venni egy másikat.
Nekiugrok és elolvasom a linkelt tesztet, igazából csak az a gond, hogy mint írtam van két csík a tvn, holnap el kell vinnem szervízbe, utána jön a csereszelvény és már mehetek is az üzletbe az új készülékért. Most 3 hetet nem várnék arra, hogy bejöjjön Magyarországba, ráadásul ki tudja abban az üzletben ahol vettem mikor kerül forgalmazásba.
Üdv kíváncsi
''Jobb lábon meghalni, mint térdre kényszerítve élni!''
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest