Hirdetés
Aktív témák
-
Tian66
senior tag
Senkinek nincs Samsung 42/50Q92-je ?
-
Galahed
senior tag
Az üzletben lévő készülékeken a magyar adókat néztem TV2- RTL. érdekesség, hogy az LG-kne a fényerő maxra volt húzva... Ez lenne az alapbeállitása? A másik dolog ami nem tetszett hogy én sajna látom a villogást.
Megnéztem egy 37R82 es Samsung LCD-t is, (ha már ott volt) és egész jó volt rajta a TV adás, szép nyugodt képe volt. -
The Gunn
csendes tag
Sziasztok,
Pár napja észrevettem, hogy a nagyjából 3 hónapja vásárolt LG 42pc51 tipusú plazma tv-m alig hallhatóan zúg. Főleg akkor hallom, amikor el van némítva a tv vagy csatornaváltáskor, a "két csatorna között". Mivel a tv eddig a számítógéppel egy szobában volt (és a gép szinte mindig ment) nem hallottam, hogy zúgna. Viszont mióta csak a tv van hallom és zavar is. A kérdésem az lenne, hogy ez egyáltalán hiba e vagy szabad egy ilyen tvnek zúgnia? Mondom, alig hallható de az én fülemet bántja. Érdemes próbálkozni a garival vagy teljesen hülye vagyok és normális, hogy egy picit zúg a tvm? Köszi előre is.
-
sanya_67
tag
Szerintem sem hiteles amit a kolléga itt leír, hiszen azért egy valamire való melóhelyen titoktartási nyilatkozatot töltetnek ki az emberrel.
Egyébként ami ebben a fórumban történt beírás a Samsung gyárral kapcsolatban elküldtem a Versenyhivatalnak és a Samsung központnak emilben és tértivevényes levélben.
Szerintem nem örülne egyikönk sem ha valaki lejáratna bennünket, családunkat, munakhelyünket. akár igaz akár valótlan amit itt leírtak.
-
FefeeX
veterán
-
Sheltem77
aktív tag
-
viizo
tag
válasz sanya_67 #1765 üzenetére
ha ezt az 'elküldtem az anyacégnek és a versenyhivatalnak ami itt elhangzott' dolgot komolyan írtad, akkor úgy tünik hogy neked elmentek otthonról...
komolyan mondom, még egy ilyen embert bammeg, ez egyszerűen hihetetlen.
(ráadásul Te most komolyan gondolod, hogy kivizsgálnak néhány fórumbeírás alapján egy ilyen ügyet? anyám borogass... )
[ Szerkesztve ]
-
sanya_67
tag
válasz Sheltem77 #1768 üzenetére
Úgy látszik komolyan is vettétek! Nos ez egy kísérlet volt mennyire összetartó a topik. Úgy látszik megvan a csapatszellem, ami jóó bár kár hogy többen ne szóltak hozzá!
Mindenesetre higgyétek el ebből akár még baja lehet a srácnak, ha télleg ott dolgozik.
De ebben kételkedem, hő egy megbecsült munkaerő nem szabadna igy kitálalnia a szennyest.Én a srác helyébe kimoderáltatnám és a jövőben óvatosabban fogalmaznék ne lehessen baja belőle ha egyáltalán visszakereshető.
-
hypno skate
senior tag
válasz sanya_67 #1765 üzenetére
A versenyhivatalnak mi köze van ahhoz, hogy potenciális vagy tényleges selejtet gyárt egy cég?
Arra van a garancia/jótállás, hogy a fogyasztót ne érje kár, ha pont az ő cucca térdel le, mert a ragasztás/panel/keret nem olyan, amilyennek lennie kell. (Már hogy a plazmáknál maradjunk.)Különben meg ha a Samu lenne a csúcsok csúcsa legoccóbb-ért, akkor alígha lett volna szükséges az a kis korrupció, amire mostanság fény derült.
Amiről a srác írt az a magyar valóság, nem a Samu által birtokolt technológia maximális képessége.
A vegetariánus ősi indián szó. jelentése: ''Béna vadász'' TELEFONSZÁMOM a profilomban
-
sanya_67
tag
válasz hypno skate #1772 üzenetére
Ez sajnos nem a Samsungot hanem minket magyarokat jellemzi. Majd elviszi a gyárat Gödről a Samsung, ahogy az már más cégeknél is megtörtént.
-
snpetit
aktív tag
Sziasztok!
A Samsung PS-42C91H és a Samsung PS-42Q92H között mennyi a minőségbeli különbség? A C-és szolgáltatása éppen elég lenne nekem, de ha abba rakják pl. a gyengébb panelokat akkor meggondolandó. A Q-nál meg már konkurens is belépne a képbe (PV70) úgyhogy először ezt szeretném eldönteni.
Valakinek esetleg van infója ezzel kapcsolatban? -
mexel
veterán
Tényleg a Samsung PS-42C91H az milyen? Eddig Pana PV7 lenne a befutó, mert valahol 200-nál lenne meghúzva nagyjából a lélktani határ. De kb annyi lenne a PS-42C91H is. ( és az lg pc51 is.)
Melyiket vajon? A "fényes" képcsővel ellátott darabok képe (és színei)jobban tetszik mint a Panáé, viszont az LG-k nekem is rózsaszín színárnyalatúnak tűnnek, ahogyan ezt már írták mások is. A C-s Samukról pedig lebeszéltek. Nehéz okosnak lenni -
hypno skate
senior tag
Ne hagyd lebeszélni magad!
Sokkal boldogabb, aki nem agyal, hanem megveszi azt, amire pénze van, meg amit a két (rosszabb esetben egy) szemével szebbnek lát. Mármint egyrészt magát a készüléket, másrészt az általa produkált képet.
Most divatos a zongorafekete, de azon azonnal meglátszik a por és az ujjlenyomat is. Két év múlva meg az is meglátszik, hogy két évvel korábban volt divat.
Persze miután hazavitted, önmagához képest teljesen jó lesz, és nem fog zavarni, hogy egy másik modellnek milyen a képe.
Szóval nézd meg azt a tv-t és ha tetszik amit látsz vedd meg nyugodtan. Eggyel korábbi technológiát kapsz a C91-el, de ahogy írtad is, nem is kerül majd annyiba. Nyár közepén már a Q92 is eggyel régebbi modell lesz, mert nyakonkon a foci EB meg az olimpia.
A vegetariánus ősi indián szó. jelentése: ''Béna vadász'' TELEFONSZÁMOM a profilomban
-
mexel
veterán
válasz hypno skate #1777 üzenetére
Az igazság szerint, azért is nem nézek drágább modelleket, mert 1-2 éven belül már úgyis réginek számít. A képe meg a 2 évvel ezelőttieknek is jó. Egy barátom pár éve vett LG-t kb 4-500-ért, a legkisebb felbontásút (azt hiszem 848*480), és mégis tökéletes képe van mind a mai napig. Főként sokat lesz tv nézésre használva, avi és dvd-k biztonsági másolata lesz nézegetve rajta ( ) Nem vagyok benne biztos, hogy a kb 1/3 árral drágább darabokon, annyival jobb kép lesz.
Tehát ha valaki tud akcióban 199e körül Pana 42 PV7-et akkor szóljon
Az AV planet-nél azt hiszem van 209-ért, náluk érdemes vásárolni? Megbízható cég? Nem másodosztályú vagy leértékelt termékeket árul?Ja, és befér egy 42"-os plazma a kocsiba? Nem valószínű gondolom.
[ Szerkesztve ]
-
snpetit
aktív tag
válasz hypno skate #1777 üzenetére
Ezt honnan lehet tudni, hogy eggyel korábbi technológia a C91? A panel tulajdonságok mindkettőnél megegyeznek, ezért kérdem... találtál valami infót róla? Ha valahol láttál infót róla küldj linket légyszi!
A PV7-es is elég lenne, de 1 DVI az sovány. A PV70-es meg, hogy kattog vagy ropog, engem tuti sírba vinne idegileg. -
mexel
veterán
Mi lehet a különbség a Pana PV7 és a PV7P között? Az AVPlanetnél PV7P van írva.
-
hypno skate
senior tag
válasz snpetit #1780 üzenetére
Na jó, lehet hogy egyszerre jöttek ki, de a C91 1058 euróról indult, míg a Q92 1200-ról.
150 fabatka különbségbe meg elég sok dolog belefér.
A PV7-nél meg attól függ, hogy mire használod? Én pl tv-re max dvd lejátszót, videomagnót, kötök rá, PC-t, játékkonzolt még véletlenül sem.
A jelenlegi Pana S42 lejátszómon meg a komponens kimenet a legfejlettebb. Egy DVI kimenet miatt meg biztos hogy nem cserélem le. Így nálam pl. egy kihasználatlan DVI csatlakozó maradna a PV7 esetében.A vegetariánus ősi indián szó. jelentése: ''Béna vadász'' TELEFONSZÁMOM a profilomban
-
snpetit
aktív tag
válasz hypno skate #1785 üzenetére
Nekem meg még PIO-350-es van eddig kiszolgált tökéletesen, úgyhogy azt mindenképpen cserélnem kell. Meg PC is lenne rákötve, ez már 2 HDMI rögtön.
A C és Q szeria elektronikában mindenképpen eltér egymástól:
- 1 HDMI
- Anynet
- PIP tunerről
- tanítható távirányító
- Movie PlusEz a szolgáltatástöbblet lehet indokolja a magasabb árat, annak aki ki tudja használni. Van valakinek esetleg PS-42C91H tv-je? Mi a vélemyéne róla?
-
FefeeX
veterán
Én a Panámat (37PV70P) AV-nél vettem. Nem azért olcsó, mert silány cucc, hanem azért, mert csak Webáruház. Nem próbálhatod ki, nincs nagy bolt csak kb egy raktár. Azonban korrektek, nem ez az első termék amit ott vettem. Gari meg úgyis a Panasonic Magyarországhoz szól, akűrhol veszed.
Nekünk 2002-es Toyota Avensisbe (Sedan) a 37" úgy fért be, hogy a hátsó ülést kivettük, és az ablakokat lehúztuk. Amire figyelni kell, a plazmákat nem szabad elfektetni, mert kiszakad az elektronikája. Asszem 3ezerért szállítják házhoz, ha nem férne be... Ha egyterűd van abba tuti befér
-
snpetit
aktív tag
válasz hypno skate #1787 üzenetére
Ha HD felbontást akarsz költséghatékonyan akkor csak ez marad Majd kicsit nyomok az erősítőn
-
FefeeX
veterán
válasz snpetit #1780 üzenetére
Ez a ropogás engem is érdekelne... Csak hogy mit kéne hallanom...
A bemenetek száma meg tényleg kevés. Pana S511 HDMI-n megy rá. PC: DSUB. Zörögni nem zörög, mert a notinak nyugalmi állapotban nincs hangja, de az asztalim is hasonló konstrukcióban készül, hogy tudjak aludni, miközben torrenten jönnek le a családi videók
[ Szerkesztve ]
-
Yellow73
tag
válasz Palika71 #1793 üzenetére
Asszem, itt az ideje, hogy kipróbáljak már én is egy HD családi videót, vagy biztonsági másolatot. Mekkora szokott lenni ezek mérete, és hogy célszerű rákeresni (magyarul, honnan tudom, hogy HD-e, és milyen minőségű, amit le szeretnék tölteni?) Én DC++-ozni szoktam, az is p2p. Van esetleg valami jó "forrásuser", első körben egy rövidebb demoanyaggal próbálkoznék.
-
szurmakotium
tag
Ahogy nézem, szinte egyik napról a másikra óriási áresések vannak a Pana plazmáknál ... Ma pl a TH-50PV7P-t már 339K -ért láttam ...
Mondjuk ha 50PV70-es lenne ezen az áron akkor már nem várnék tovább a 2008-as modellekre
-
Yellow73
tag
válasz szurmakotium #1796 üzenetére
Asszem mi egyszerre fogunk tévét venni, és valószínű azonos típust (vagy olcsón 50pv70-et, vagy mégolcsóbban 50q92-t, vagy picit drégébban PX80-at De arra még olyan sokat kell várni!
-
pepe1970
tag
Samu Q sorozatú távirányító gondja volt már valakinek? Nem kapcsol csak 20 centiről, úgyis csak néha. Egy M87 távval is próbáltuk, ami detto ugyanilyen, és azzal sem jó.
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest