Hirdetés

Aktív témák

  • minas

    aktív tag

    válasz Dorian #15302 üzenetére

    A tavalyi B530 és B550 között pl. a csatlakozások mennyisége volt a fő különbség. Nekem azt mondták - éppen egy samsungos - hogy szerinte árban nem ér többet az 550-es a különbségek miatt, legfeljebb, ha valakinek kifejezetten szüksége van pl. több hdmi-re. Valószínüsíthetően most sincs paraméterekben akkora különbség a két C-s modell között, mint amennyit az árkülönbség indokolna.
    Talán érdemes a nemzetközi Samsung oldalon is összehasonlítást végezni - ha mód van rá -, mert a magyaron csupán néhány paraméter szerepel az összahasonlító táblázatban. Ahogy azt írtam, én az összes Samsung közül a C530-ast találtam a számomra befutónak, ugyanis 200-220 körüli összegnél többet kiadni egy tévéért (nyilván nem vagyunk egyformák) semmi értelmét nem látom. Ehhez képest viszont a képátmérőt igen fontosnak tartom (tartottam előzetesen is és tartom immár tapasztalat birtokában), vagyis a lehető legnagyobbat preferálom (persze ami az összegen belül elérhető, de bizony egy 50-es is elérhető a jelek szerint).
    Nyilván bizonyos körülmények némileg módosíthatnak az előzetes elképzelésen (pl. akciók, kiterjesztett garancia). Legalábbis az esetemben.
    Egyébként az említett árkategóriában még igen jó lehet az 50S10, igaz, az 2009-es.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák