Hirdetés
Aktív témák
-
DM-Fan
nagyúr
válasz marecka #15399 üzenetére
Valamelyest van, mert pl. a kontrasztarányt is növelték. Amúgy ha nem látod egymás mellett a kettőt, akkor nemigazán tűnik fel. Egyébként meg ha 42"-nál nagyobbat vennél, akkor lehet, hogy érdemesebb az X10-nél maradni, mivel az 50X10-nek még 1366x768 volt a felbontása, az 50X20-nak meg már csak 1024x768. Ezt maximum akkor veszed észre, ha már sokat néztél 1366x768 felbontású 50"-os panelt és megszokta a szemed, de tény, hogy ez nem az X20 mellett szóló tényező, mint ahogy a tükröződésgátló bevonat hiánya sem. Látszik, hogy a Panasonic kivezeti a HD-Ready modelleket, szerintem jövőre már nem is lesz HD-Ready modell. Ezért írtam az imént, hogy 185 eFt nagyon baráti ár egy 50X10Y-ért.
Get Moded!
-
keszeg40
csendes tag
Szevassztok. igazából egy 50vt20-as tetszett meg nagyon és ti is jókat írtok róla , de az árkülönbség miatt érdeklődöm a samu PS50C7000 után , meg tudná nekem mondani valaki, hogy mi a különbség ez és a PS50C7000YWXXH között??
-
L4D1K
őstag
Sziasztok,
apám szeretne venni egy 42" plazmát, ezt nézte ki LG 42 PJ350, 130e ft ért. Kikérte róla a véleményemet, de nem tudtam neki hasznos tanácsot adni, remélem ti tudtok. Én annyit mondtam neki h nézzen körül, akár más márkákat is. 130e-140e(max 150e) között tudnátok esetleg ajánlani pár modelt? Kb 80% tv - 20% filmre lenne használva (sportmeccsek és sorozatok) 5 - 6m távolságból. Viszont pont emiatt nem tudom mennyire alkalmas nekik a plazma, ha órákon át ugyanazt a csatornát nézik, a logók biztos nem tesznek jót a tv-nek, sajnos ezt hiába mondtam neki, még mindig nem érti teljesen.
Válaszokat előre is köszönjük
# ANTAL Tuning #
-
BBéci
legenda
válasz keszeg40 #15402 üzenetére
Almát hasonlítanál össze körtével, ami nem túl szerencsés.
Valamit azért mondok erre: a VT20 kép és hangminősége, 3D megjelenítése jobb. Ennél több nem is kellhet.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
6 méter távolságból a 42 colos tévé egérmozi kategória. Mi topiklakók 50 colost nézünk 2-3 méterről.
Nem kell félni a logók beégésétől, ilyesmivel feleslegesen bombázod szegény apádat.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
marecka
csendes tag
Azért az LG-nél ez reális veszély lehet. Én inkább Panasonicot javallanék, mert plazma téren megbízhatóbb, mint a konkurencia (főleg a ghostingot és beégést tekintve). Méghozzá vagy C2, vagy X10 vagy X20-as szériát. Ezek kb. egy kategóriába esnek az említett LG-vel, és az áruk is beleesik a 130-150-es keretbe.
[ Szerkesztve ]
-
Zenit22
csendes tag
LG42PJ350
Hi Mindenki! Olvasgattam a fórumot, és -bár lehet, hogy valaki értékelt már-, nem találtam semmi tesztet, véleményt (teszem hozzá, máshol sem...) az LG42PJ350-es készülékéről. Én lassan két hete vagyok tulajdonosa, és úgy gondoltam, megosztom veletek az első tapasztalataim.
"Bármilyen környezetbe beleolvad..." - írják az ajánlókban. Nos, ez maximálisan igaz, rendkívül kecses megjelenést ad a keskeny káva és a megszokott, letisztult LG design, és még vékony is, amit plazmánál ritkán láttam eddig. A külsőről nem akarok sokat fecsegni, azt úgyis látjátok a boltban, jöjjön inkább a belbecs, ami csak használat közben jelenik meg. Kezdjük ott, ahol az első plazmások meglepődnek, a készülék bizony zúg....... 0 hangerőnél igenis hallhatóan. De 2,5-3 méterről nézve, akár 2-es, 3-as, tehát minimális fokozaton hallgatva, ha nem figyelek külön a zúgásra, észre sem veszem, nagyobb hangerőnél, főleg ha a saját optikai kimenetét rákötöm a házimozi erősítőre, NINCS hang, ami megzavarna, szóval ettől egyáltalán nem kell tartani senkinek. Kép... Nos, az analóg kábeltévés programok, már ami normális minőségű, kellemes, zajmentes, élvezhető képet mutatnak, de ahogy az már többször elhangzott a fórumon, ez sokmindnetől függ, nálam működik (UPC Gyöngyös...). A kép- és hangbeállítási paraméterek rendkívül szélesek, igazándiból nem is érdemes mélyen belemászni a piros-kék stb. tónusokba, mert rendelkezik a készülék egy képoptimalizáló rendszerrel, ami tök egyszerűen végigvezet egy fullHD kép segítségével a teljes beállításon. Ajánl bizonyos ertékeket, de mindnekinek a szeme és az ízlése dönti el, hogy mit válasz. Ez a beállítás tökéletes az analóg kábeltv nézéshez, annál szerintem nem érdemes mélyebben belemászni a beállításokba, annál inkább a HD DVD anyagoknál... és it jött a mellbevágó élmény. Párom, akinek a múszaki cikkek iránti érdeklődése ott merül ki, hogy szép, de fekete, és sokat kell törölgetni, mert meglátszik rajta a por, a első HDs DVD képeknél, illetve DVD filmeknél bizony leült mellém, és el volt varázsolva a képminőségtől. Hát még én... NAGYON jó minőségű képet produkál HDMI-n keresztül fulHD felskálázással egy normál DVDről is, és nincs ember, aki ideális, vagy annál nagyobb távolságról nézve különbséget tesz a HDready és a fullHD megjelenés közt. Itt aztán lehet finomkodni a színekkel, élkiemeléssel, dinamokus kontraszttal, gammával, színhőmérséklette, színegyensúlyokkal, mert van értelme... meg ha valakinek ideje is, akkor megéri!!!
Kicsit hosszúra sikerült az ömlengésem, de szerintem ha más is e mellett a készülék mellett dönt, nem fog másképp vélekedni. Van jobb, van drágább, van nagyobb, ez kétségtelen. DE aki 120-150e közt szán rá, analóg kábeltévéje van csak, és néha DVD-t is nézne megnyugtatóan jó minőségben, annak tökéletes vétel.
Negatívumokról még nem írtam, és igazi negatívum (a feketeségen meg a portörlésen kívül...) nincs is vele kapcsolatban, max egy kis kellemetlenség. Az intellgens Fényérzékelővel ellátott energiatakarékos üzemmód, ha maximális értéken van, (tehát marhára spórol nekünk a tv), elég nagy mértékben visszarántja a fényerőt és a kontrasztot még sötét szobában is, de szerencsére a takarékos üzemmód szintje változtatható, és ki is lehet kapcsolni, ha úgy szertném. A saját hangja is élvezhetően tiszta, de kevésbé érzékelhető a hangszínek módosítása, ajánlott a hangra kényeseknek egy házimozis hangcucc, ha nagyon igényesek vagytok.
Elsőre ennyi tapasztalat, ha másnak több van, osszuk meg egymással, vagy kérdése lenne a készülékkel kapcsolatban, válaszolok szívesen, ha tudok!!!
-
Zoli_2010
tag
Samsung PS50C430
Ez a plazma is zúg, a kiemelt(--iszonyatos) beállításnál, világos képeknél jobban, de normál beállításoknál alig hallható. (tényleg 0-ra kell levenni a hangerőt hozzá)
A beépített médialejátszóval teljesen elégedett vagyok, feliratkezelés, DTS optikai kimenet, minden rendben.
Ami zavaró volt, az a médiaplayer MENÜ-je, mert mindig a kiemelt képbeállításokkal jelent meg. Ezt _képnézegetés közben(!)_ lehet állítani, a <Kiemelt/Normál/Film> üzemmódra váltva, illetve a TOOLS gomb menüjének a "Képbeállítások" menüpontjában finomítva. Ezután már nem égeti ki a szemem.Ma este kipróbálom, hogy TrueHD, DTS-HD hanganyagot lekeverve kiadja-e DTS-ben. (olvastam a vitát, és én már 1 hete megírtam egy félmondatban, hogy kijön a DD és a DTS az optikain, értem ezalatt az 5.1-et. igazi HD-s hangot még nem próbáltam...)
[ Szerkesztve ]
-
DM-Fan
nagyúr
5-6 méteres nézési távolságra tényleg pici lesz a 42" sajnos. Ilyen távra már az 50" sem igazán megfelelő méret. Azonban mérlegelve az anyagi lehetőségeket, sajnos 130 eFt-ból nem igazán lehet olyan minőségi plazmát venni, ami nagyobb volna 42"-nál. Ha már viszont rászán ennyit és leginkább TV-t néz, akkor mindenképpen HD-Ready-t javasolnék, ezen lehet spórolni, meg ilyen távolságra amúgy is teljesen fölösleges lenne a fullHD.
Ezen túlmenőleg - tekintve, hogy zömmel TV-t nézne rajta - én pont azért javasolnám inkább a Panasonic-ot, mert az a legkevésbé érzékeny a tartós képelemekre (így pl. a csatornalogókra) a három gyártó közül.
A Panasonic 42C2 ára éppen 130 eFt, az ennél jobb 42X20 meg 140 eFt. Mindkettő tökéletes HD-Ready készülék és nem kell aggódni a ghosting miatt sem.
A méretre sajnos nem tudok mit mondani, kicsit közelebb kell ülni.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
DM-Fan
nagyúr
-
keszeg40
csendes tag
Szevassztok.
Egy ideje már olvasom a fórumot,látom van itt egy -két emberke aki komolyabban is ért a dolgokhoz.
Egy kis segítséget szeretnék kérni , nézegettem a VT20-ast, de az ára miatt nézegettem a samu PS50C7000YW-t ill. a PS50C7000 meg tudná valaki mondani, hoigy mi a különbség
a két samu között?? -
DM-Fan
nagyúr
válasz keszeg40 #15417 üzenetére
Már kaptál egy választ erre a kérdésre föntebb. Tekintettel arra, hogy nem épp olcsó kategóriás TV-kről van szó, szerintem ne várd azt, hogy valaki konkrét tapasztalatokkal fog tudni szolgálni ezen két modellt illetően.
Nekem személyes tapasztalatom csak az 50VT20-szal kapcsolatban van: huzamosabb ideig nézegettem a TV-t egyik Panasonic-os ismerős révén és azt kell hogy mondjam, hogy már-már tökéletes. A 3D érzet nagyon átjön, brilliáns képe van a panelnak, érezhető, hogy Pioneer-technológia dolgozik benne. Ezen túlmenően design-ra is nagyon szép a TV, csakhát az ára nem épp baráti. Ha 3D plazma, akkor egyértelműen ez a legjobb, bár a Samsung-ot is jónak mondják, de állítólag azért elmarad képminőségben. Azt én magam még nem láttam. BBéci kolléga teszteli a VT20-ast és ő is igen pozitív dolgokat mondott róla.
Get Moded!
-
keszeg40
csendes tag
Boccs Bbéci , beírtam mégegyszer az üzenetemet egy kicsit benéztem a dolgot , azt hittem az első nem ment át, köszönöm a választ bár egy kicsit félreértettél, nem a samut akartam összeh. a pana-val .A pana eggyértelműen jobb . Az lett volna a kérdés, hogy a két samu között mi a különbség. Szivesen venném azt is ha leírnád a vbéleményedet erről a tévéről , mert sehol nem találok róla véleményt vagy tesztet a 7000 sorozatú plazmáról, mindenhol csak a LED lcd-ről írnak.
-
keszeg40
csendes tag
Az az igazság nem tudom, hogy a samunál mit jelentenek azok az utolsó betűk a neten 100e-t, de lehet, hogy azonkívűl semmit.Nekem is jobban tetszik a Pana Főleg azok után amit írtok róla, csak a két tv között van 200e.
-
keszeg40
csendes tag
Persze lehet, hogy a végén a két szék között a harmadikat választom és lessz egy 50G20-as.Ha már lecserélem az LG-t 50' alá nem szeretném adni
-
Gabor970
addikt
válasz keszeg40 #15421 üzenetére
Azon érdemes elgondolkodni, hogy még mennyi idő, amíg általános lesz a 3D tartalom. Mióta van HD ready, és full HD tartalom? hát TV adásban még mindíg nem ez az általános sajnos. Az évi 3 film miatt meg nem biztos, hogy most érdemes ekkora összeget adni csak, hogy 3D. SZERINTEM..... Azt a három filmet el kell menni megnézni moziba! Jópár családi mozidélután belefér az árdiferenciába.
[ Szerkesztve ]
Tanulj meg alkalmazkodni a körülötted levő világhoz, mert a világ nem fog tehozzád! /boda
-
Creaft
csendes tag
Sziasztok!
Kérdés:Mi lehet akkor a baj ha p42g20 összekötve hdmi-hdmi kábellel számítógéppelgéppel, és lejátszás közben csak a tvn időnként nem szaggat, de mintha egy kicsit belassulna a film utánna meg próbálja behozni a lemaradást és begyorsul, monitoron nézve semmi gond. Mi az amit be kellene állítani és hol? A gép vagy a tv a ludas ebben? Elivel minden képjavítót kikapcsoltam de azért írjátok már le hogy mire kellene figyelnem géppel való összekötéskor.
(Radeon 5770 van a gépembe)Köszi
-
BBéci
legenda
-
Radírpók
csendes tag
válasz laszlo168 #15388 üzenetére
5 darab TX-P50X10 már biztos nincs, mert egyet épp az imént vásároltak meg nekünk Köszönöm szépen az infot, erre a pillanatra várok kábé egy hónapja., mivel ezt a tévét néztük ki magunknak (nem volt pénzünk full hd-ra)...
Ha esetleg tervezi még valaki ennek a tévének a megvásárlását, annak hasznos információ lehet, hogy kizárólag a debreceni CORA áruházban kerül ennyibe ez a készülék, Szolnokon például 250 ezer. Nem igazán értem a Cora árképzési szempontjait, mert szerintem ez ordas nagy baromság, de ettől még így van.
Megnézettem a garancia miatt a forgalmazót és nagy örömömre a Panasonic South-East Kft. az, tehát elvileg (és remélem gyakorlatilag is) érvényesíthető rá az 5 év gari.
Ezúton is szeretném megköszönni mindenkinek azt a tömérdek hasznos információt amivel segítettek a választásomban. -
bogabi
senior tag
No, srácok, beégett TV kicserélve gyári újra, örömömben még egy WD TV Live-ot is vettem mellé, no azzal büntet... :-)
Egyébként féltem, hogy a sima analóg SD adás majd olyan csúnya lesz a TV-n, hogy elmegy tőle a kedvem, de kellemesen csalódtam, SD létére szép képet varázsol belőle. Főleg álló- vagy lassú képmozgásnál látszik, hogy milyen szépen dolgozik a felskálázó része a TV-nek.
Azt sajnálom csak, hogy nálunk még nincs DVB-T lefedettség, mert így a meccseket "csak" SD-ben tudom nézni.
Egyszóval nem csalódtam, bátran merem ajánlani a G20-as sorozatot bárkinek, aki plazmát szeretne venni. Én 2-3 m-ről nézem, és egyáltalán nem tűnik kicsisnek a kép, ellenkezőleg, először azt mondtam: "b****a meg, ez mekkora..." :-)
[ Szerkesztve ]
A tévedés joga fenntartva. A meccs áll egyenlőre, egyelőre ez a helyes.
-
willi100
csendes tag
Sziasztok.Valamelyik nap azt irta valaki,hogy a "tv-ből nem jön ki többcsatornás hang csak sztereo az optikain"Ma néztem és az HBO-n 5.1 es hanggal néztem a filmet.Tehát 5.1 biztosan kijön a panasonic plazmából.
Nekem viszont rég óta probléma,hogy a pc-ből csak 2.0 jön
Nem tudja valaki miért?A szoftverben nem találok ilyen lehetőséget.Lehet,hogy nem tudja?
Asus p5bdelux.Nem egy gagyi cucc pedig.A tv továbbra is ISTENKIRÁLY
Valakinek visszaküldték már az 5 év gari papirt?Panasonic TX-P42G20e
-
ACmotor
csendes tag
Sziasztok!
Egy plazmán töröm a fejem, de jó előre szeretem megtervezni a dolgokat. Tehát mivel egy lejátszót, erősítőt, 5.1-et is szeretnék majd mellé ezért nem árt fejben összeépíteni a renszert. Egy HD Ready 37"-es Panasonicot néztem ki. Első kérdésem az lenne, hogy a HD Ready mellé megéri-e venni egy blue-ray-es asztali lejátszót, tehát van-e valamilyen különbség a tévén 720p és 1080p-s forrás között? -
redhunter
senior tag
Hello a Panasonic raktárában is van még 8db 50x10y csak a Panashop honlapján nem szerepel, ezt a központi ügyfélszolgálatnál mondták ma délután, ára 190000ft
PSN - RedFoxHun
-
DM-Fan
nagyúr
válasz willi100 #15427 üzenetére
Senki nem mondott olyat, hogy TV-adás nem szólhat optikain 5.1-ben, viszont megnézném, hogy külső forrásról (pl. HDMI-ről) érkező képjel többcsatornás hangját mikor tudja 5.1-ben kiadni a Panasonic plazma optikai kimeneten. Sajnos semmikor. Erről volt szó, illetve a TV saját médialejátszójával lejátszott anyag többcsatornás hangjának optikai kimeneten történő továbbításáról, márpedig erre sajnos a TV-k közel 100%-a nem képes. Mint kiderült tegnap, egyes Samsung modellek tudják.
A PC-dből olyan hang megy a TV-dre, amilyet a PC-n engedélyezel. Mondjuk a TV-re nincs is értelme sztereónál komplexebb hangot küldeni, az erősítőre már annál inkább.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
DM-Fan
nagyúr
válasz ACmotor #15428 üzenetére
37"-ban ugyebár csak HD-Ready plazmát kapsz, a fullHD legkisebb méretben 42"-ban érhető el, de sok értelme ott sincs.
Ha 37" méretet választasz, akkor feltételezhetőleg nem túl nagy a nézési távolságod (legalábbis nem javallott 2 méternél távolabb ülni, mert elég elszomorító lesz a méret).
Blu-Ray (és nem blue ray-es) lejátszót a HD-Ready TV-khez is van értelme venni, hiszen egy HD-Ready TV-n is kiválóan fog kinézni egy 1080p-s Blu-Ray lemez, hiszen a TV képes ezen anyagot is megjeleníteni azáltal, hogy saját natív felbontására (jelen esetben 1024x768) konvertálja a képet. A 720p és 1080p anyagok között ezen a TV-n nem igazán fogsz különbséget látni (hacsak azt nem, hogy az 1080p anyagok méretbeli fölényén felül esetleg nagyobb a bitrátájuk és ezáltal jobb a minőségük - bár ez nem jellemző), ezért a 720p anyagok beszerzése bőven elegendő. A gyári Blu-Ray lemezek egyébként szinte mind 1080p felbontásúak.
Get Moded!
-
willi100
csendes tag
-
DM-Fan
nagyúr
válasz willi100 #15432 üzenetére
Én írtam ilyet, de nem a TV-adásról, hanem a külső forrásról érkező jeltovábbításról beszéltem optikai kimeneten, ami - igen kevés kivételtől eltekintve - csak sztereóban lehetséges.
A PC-dről viszont minden további nélkül kell tudnod továbbítani a többcsatornás jelet az erősítő felé.
Get Moded!
-
BBéci
legenda
válasz DM-Fan #15433 üzenetére
A Samsung és LG tévék, saját médialejátszójával nézett filmek Dolby Digital hangját minden trükk és menüben turkálás nélkül kiadják optikain 5.1-ben. Ezt 4 db tévével próbáltam.
Ehhez jön hozzá az idei Samsungok képessége a dts 5.1, amiról én is tegnap szereztem tudomást. Remélem saját tapasztalatom is megerősíti ezt!
A Panasonic már megint le van maradva a többiektől, ami lassan megszokottnak nevezhető.
A 2 évvel ezelőtti modellek nem voltak képesek 1080p/24 lejátszásra, tavaly nem volt USB csatlakozójuk, idén sz@rt sem ér a médialejátszójuk. Az MPEG4 tuner beépítésével is le voltak maradva. Pár dolláros többletköltség lenne, jövőre egészen biztosan ebben is előre fognak lépni. De miért nem tavaly, mint a koreaiak???
Imádom a képminőségüket, kedvenceim, de ami igaz, az igaz.Más.
Kipróbáltam a DVB-T M1 full HD adást, besz@rás![ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
Részben igaz, de amikor a Panasonic egyik főmuftiját faggatták arról, miért nem kezelik a tévéik a 1080p/24-et, az eszetlen visszakérdezett: minek az?
-
mr.dana
aktív tag
Pana tx-p42 s 20e (180k) vs tx-p42 g 20e (250k) . . . ???? mennyivel jobb a g sorozat ? mik a különbségei csak a szolgáltatás ? tul.képpen nekem a digitális tuner miatt kéne új tv, most egy pv-80 asom van 2 éves csak akkor még nem volt benne digit tuner. ezen kívül totálisan meg vagyok vele elégedve : -dvd filmek -ps3 játékok -hd anyagok sz.gépről "tökéletesek" .. viszont a digi kábelhez kéne 1 tuner, nem akarok ilyen "set-top akármikkel " szarakodni.... ( mondjuk megrendeltem de 1 hónapja le se tojnak)
úgytom mindkettőbe van dvb-c
DM-fan ?? vagy valaki ...
-
KTTech
veterán
válasz mr.dana #15441 üzenetére
A z S és a G közt a képminőség az, ami az árkülönbséget okozza. A neoPDP panel sokkal jobb képminőséget biztosít.
Digi kábelnél (DVB-C) egyik készülékhez sem kell STB, csak annyi, hogy Magyarország helyett Finn vagy Svédországot kell beállítani területnek és egy teljes keresést indítani DVB-C-n.
www.kttech.hu //A szgépem/fényképezőm configja az adatlapomon
-
DM-Fan
nagyúr
válasz mr.dana #15441 üzenetére
Ha megvan rá a keret, akkor én mindenképpen a G20-at javasolnám, megéri a NeoPDP panel nyújtotta minőség miatt. Szerintem nézd meg élőben mindkettőt, magad is látni fogod a különbséget. Ha a PV80 tetszik (kiváló TV egyébként), akkor az S20-szal is nagyon meg leszel elégedve, de a G20-at meg egyenesen imádni fogod, tényleg nagyon jó képe van. Én egyébként még várnék a helyedben, lesz ez még olcsóbb is pár hónapon belül.
Get Moded!
-
-
mr.dana
aktív tag
válasz DM-Fan #15443 üzenetére
tehát akkor csak G20 neoPDP .... akkor asszem igazad van és érdemes lesz még várni ... csak belelkesedtem a köcsög foci VB miatt .....
az igazság az hogy nem nagyon akarok már 200K -nál többet kiadni egy TV-ért akármit is tud, PV-80 at is 269-ért vettem anno és nézzük meg azóta mik jöttek ki...még 1 X kösz
-
L4D1K
őstag
válasz DM-Fan #15413 üzenetére
Hali. Lemértem most már pontosan a távot. 4.9m. Viszont sikerült rábeszélnem hogy 50"ost vegyen . 190e -ért néztünk egy nagyobb LG-t 50PJ550, Panasonic -ot szinte kizárt hogy megvenne, egyszerűen rondának tartja a külsejét (viszont azt elismerte hogy nagyon szép képük van). 190 körül ha jól láttam akkor 50C2, illetve sok samu modell van.
Esetleg tudnál adni még bármilyen javaslatot ebben a kategóriában? Nem szeretnénk nagyon mellényúlni
Választ előre is köszi !
# ANTAL Tuning #
-
DM-Fan
nagyúr
válasz mr.dana #15445 üzenetére
Teljesen igazad van, ezért is javaslom, hogy várj még a vásárlással! A foci VB nem tart örökké és el lehet viselni SD-ben is, egyébként meg kevés a nézhető HD-műsor, leginkább a természetfilmes csatornák miatt éri meg.
Nem azt mondom, hogy csak a NeoPDP, mert ez így közel sem igaz, de ha igazán príma képminőséget szeretnél, akkor érdemesebb lehet elgondolkodni rajta. Egyébként az S-szériának is igen korrekt képe van.
Az árak múlt évekbeli alakulását nézve szinte biztosra mondom, hogy a 42G20-at idén év végén meg fogod tudni venni 200 eFt-ból, tekintve, hogy már most is megvehető 235 eFt-ért is. Ha tényleg a képminőség az elsődleges szempont, akkor 200 eFt-ból ennél jobb 42"-os fullHD plazmát keresve sem találsz (egyébként sem nagyon).
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
DM-Fan
nagyúr
"Panasonic -ot szinte kizárt hogy megvenne, egyszerűen rondának tartja a külsejét (viszont azt elismerte hogy nagyon szép képük van)."
Na ettől megyek mindig falnak. Most dísztárgynak veszi a TV-t, vagy azért, hogy minőségi képet adjon a készülék?
Ha már 50" és HD-Ready és 190 eFt a keret, akkor egyértelműen Panasonic 50X10Y. Pont most írták pár HSZ-szel följebb, hogy ennyiért lehet megvenni a Panashop-tól és még van is raktáron. A legjobb 50"-os HD-Ready plazma mai napig a piacon. Egyértelműen ezzel járna a legjobban, bár 4,9 méterre az 50" is kevés.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
elgye67
csendes tag
Üdv!
37 colos Panasonic (c2 vagy x20) plazmát tervezek vásárolni. A hozzászólásokból azt szűrtem le, hogy az esetemben 1.8 - 2 m-es nézési távolság megfelelő (nem pixeles) képet biztosít majd, de szeretném, ha megerősítenétek ebben, elsősorban azok, akiknek ilyen, vagy esetleg 42 colos, azonos tipusú tv-jük van. Előre is köszönöm.
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest