-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
penge111
addikt
[ Szerkesztve ]
PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/
-
Ronam
addikt
-
vonSux
őstag
Nyilván nem teljes mértékben, nagyvonalakban. A GOW sztorija számomra sokkal emészthetőbb formában jelenik meg, úgy is maradandóbb élményt nyújtott, hogy messze nem olyan aprólékosan kidolgozott a narratíva, mint a RDR2. Kicsit olyan, mint a film vs. sorozat. Elismerem a részletességet, a nüanszokat, de nem szeretnék rá annyi időt áldozni amit kér. Érzelmekben (ami aztán már ultra szubjektív) eszembe se jutott különbséget tenni, pl
simán hozott olyan érzelmi töltetet,Kratos egy-egy hallgatása Atreus anyjával kapcsolatban . De kinek, mi a csúcspont..az emlékezetes. Számomra a GOW maradandóbb élmény, mint a RDR2, de ez nem azt jelenti, hogy egyik jobb, mint a másik, hiszen teljesen más mechanikájú, történetvezetésű játékok.mint pl Arthur lassú beletörődése abba, hogy ez a banda a pokolra jut [ Szerkesztve ]
-
BigBlue69
őstag
Horizon Zero Dawn-hoz megéri a completet venni? Mennyit ad hozzá?
(-.-(-.-(-.-(-.-)-.-)-.-)-.-) Chinese Mafia's watching you! Viselkedni Magyarországon rang. Máshol a létezés része. Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2
-
-
penge111
addikt
Akik Alzától rendeletek Ps4 konzolt, a két év gari az elektronikus fiókban lévő számlával érvényesíthető, ergo ezzel egy évig mehetek a SONY-hoz? Egy év után meg az Alzához? Mert nekem a dobozba nem volt semmi gari, vagy számla.
PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/
-
consono
nagyúr
válasz BigBlue69 #177604 üzenetére
Szerintem megéri, időben meg sztoriban is ad hozzá rendesen. Nem emlékszem pontosan, de olyan 8-10 óra plussz lehet benne.
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
b4lukapitany
tag
válasz Málnabeach #177573 üzenetére
Király! Uncharted Collection, Last of Us, Shadow of War behúzva. Nem is mertem tovább nézni, mert elköltöm a pénzem.
-
Ateszpapa
addikt
válasz penge111 #177596 üzenetére
Tudom, köszi de most annyiért nem rendeltem, inkább bevállaltam a 990 postaköltség, plusz Paypall fizetés.
Tegnap vettem meg a pókicát is, időm meg nincs sok játszani, úgyhogy ezekkel pár hónapig elleszek.Más:
Mitől lehet az, hogy a pókember nem teljes képernyőn fut?
FHD tv, tv-n be van állítva a széléhez igazítás is.
Más játékok teljes képernyősök ez meg nem.
Hol lehet beállítani, nem találtam sehol.
PS4 Slim masina. -
Mike
veterán
Christmas 2. etap
hát... max a Tomb Raider féláron az említésre méltó[ Szerkesztve ]
-
penge111
addikt
-
b4lukapitany
tag
The Game Awardson volt vmi a Death Strandingről? Pletyka szerint lett volna megjelenési dátum, de én nem találok semmit.
-
KaitouP
nagyúr
válasz b4lukapitany #177619 üzenetére
Semmi nem volt, jelezte Kojima a rendevény előtt hogy nem lesznek ott TGA -n.
Sonic X Shadow Generations teszt: https://playstationcommunity.hu/sonic-x-shadow-generations-ps5-ps4
-
wierra
senior tag
-
Alcsi69
senior tag
Sziasztok!
Egy használt PS4 vásárlásán gondolkodom az albérletbe, hogyha esetleg unatkoznék (ami egyetemen nem fog annyira nagyon sokszor előfordulni) vagy éppen kedvem van játszni valamivel, akkor tudjak.
Szerintetek megéri a +15-20k árat a Slim változat, vagy semmilyen pluszt sem ad a sima Fat-vel szemben? -
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz Alcsi69 #177624 üzenetére
Szerintem megéri.jobb a hűtése, elvileg sokkal halkabb és van benne modernebb 5Ghz wifi.De itt egy link.
-
-
ProEvoFan
nagyúr
Huh...ezt láttátok már?
Klasszikus zene egyveleg mix az év játékai zenéivel.Ge@i jó!!!(#177633) .LnB
[ Szerkesztve ]
-
Dyde
aktív tag
Játszottatok már a second son-al illetve a killzone shadow fall-al? Most ezek is 3300 alzan. Megérik?
-
saelin
veterán
Digital Foundry csinált a Just Case 4-ről tesztet. Mind a két konzolon betonba ágyazott 30 fps-el fut a játék, nem úgy mint az előző része. Le a kalappal a készítők előtt, nem hittem volna hogy képesek megcsinálni így.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
MAGUS7
tag
Sziasztok most váltottam Slim-ről Pro-ra,eléggé mozog a tápkábel ez "normálisnak" számít ? vagy esetleg típushiba ? CUH-7116B
iPhone4>Lumia 920>Lumia 930>Note7>S7Edge>HTC U11
-
sirarcheer
senior tag
Sziasztok!
Ez a PSVR + ingyen Astro Bot csomag megéri most?
Alza ajánlatPSN: sirarcheer
-
tothjozsi96
addikt
Sziasztok!
Far Cry 5 Gold Edition megvásárlásán gondolkodom.
PS Store leírásban ez szerepel: "Also includes Far Cry® 3 Classic Edition. The game will be playable for season pass owner on May 29th, 4 weeks before its standalone release."Tehát ha megveszem digitálisan akkor a Far Cry 3-at is megkapom vele?
-
Wesder
félisten
válasz tothjozsi96 #177647 üzenetére
Igen
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Nayrobi
őstag
válasz sirarcheer #177646 üzenetére
A legtöbb helyen 70k volt a vr worlds bundle pár hete, azt az 5 rugót pedig simán megéri a hivatalosan is az év vr játéka
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest