- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple notebookok
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Androidos tablet topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
M3oH
addikt
válasz danielgalaxy #178197 üzenetére
Keszeggel mozogni néha még viccesebb. Imádom a játékot, de ezek részek gyengéi.
-
Źşë'
addikt
Storeban van még 1-2 cím jobb áron
ha már Tombi 2013
Tomb Raider: Definitive Edition - 2150
Wolfenstein: The New Order - 1845
Wolfenstein: The Old Blood - 1845
DOOM - 2500de gondolom ezek legjava már meg lehet sokaknak főleg golddal
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
danielgalaxy
aktív tag
válasz #10186752 #178198 üzenetére
Az tegyük hozzá, hogy ez csak a masszívan 3D játékokra igaz. Mondok egy példát. Ha megnézed a GTA 2-t, az még mai szemmel nézve is teljesen rendben van, cuki kis felülnézeti fél-3D, jó kis hangulatos indie cucc, fasza retro grafikával, ilyenek még ma is jelennek meg. Ellenben ha ránézel egy GTA 3-ra, hirtelen azt se tudod hova okádj, annyira "ocsmány". És most szigorúan grafikai szempontból írom ezt. A teljesen 3D játékok iszonyú gyorsan avulnak, míg egy 25 éves pixel art kalandjáték még ma is szép, a maga módján, de legalábbis tartósabb.
[ Szerkesztve ]
-
Rigormortiis
veterán
Na kipróbáltam ezt az Onrusht. Nem csodálom, miért állt bele a földbe a játék. Mi ez a szar? Ez teljes árú játék volt? Hogy néz ez ki?
Lehet, velem van a baj, de verseny közben szinte semmit nem fogok fel abból, ami előttem történik. Örülök, ha a pályára tudok figyelni. Ez multiban nagyon gáz (szingliben átgázolok mindenkin, ott igazából nem is számít).
Meg ez a zene...nem pusztult kiba p.csába a drámenbézjz már évekkel ezelőtt? De ebből is a legótvarabb, egy délután alatt, pc-n összedobott szar van a játék alatt.
Igazából így, ingyér' el lehetne vele lenni, ha nem kapnék fejfájást tőle.
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
wierra
senior tag
válasz Rigormortiis #178206 üzenetére
A "beleölt" 2 óra alapján nekem is kb. ez a vélemény alakult ki.
Vannak különböző versenytípusok, de minek...minden verseny kb. egyforma. Ilyenformán az unlockolható cuccok/versenyzők/járművek is totál érdektelenek."In fact, success represents 1 percent of your work which results only from the 99 percent that is called failure. Success can be achieved only through repeated failure and introspection.” – Soichiro Honda
-
mike1334
veterán
válasz danielgalaxy #178197 üzenetére
Én is szánkáztam/szánkázok sokat, meg haltam is párszor esés miatt..én ezt úgy élem meg, hogy nehéz a witcher szakma, sok a veszély
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
-
penge111
addikt
Jelen, 2018 áprilisában vettem Ps4-et, előtte a bűn sötét útját is megjártam egy rghs Ps3-al, amit a mai napig bánok, hogy eladtam. Nem azért volt rgh-s, mert nem lett volna pénzem megvenni eredetiben a játékokat (bár volt eredetim is jócskán), hanem a masinába rejlő lehetőségek miatt: magyarosítva játszani rengeteg címet, angolul játszani csak japánban megjelent eredetileg csak japán nyelvű alkotásokat, ps1, psp, ps2, snes, mame, gba stb.. játékokat játszani, ha akarod feltuningolt grafikával.
No, de nem is ez a lényeg én még 2018-ban is ps2-es, psp és ps1-es címekkel játszottam és merem állítani, hogy még mindig körberöhögi az akkori játékfelhozatal a mai generációt. Nem a grafikáról beszélek, hanem ami egyre kevesebb játékban van jelen, a játék lelke, hangulata, története ami elvarázsol nem tudsz szabadulni tőle. Persze ma is vannak hatalmas alkotások, de nem a grafika az ami miatt ütősek ezek a címek.- Mindegy azt akarom mondani, hogy remélem nem egyedül vagyok a világban azzal a gondolatommal, hogy nem a grafika a lényeg, nem attól jó egy játék. Másoknak lehet ocsmánynak számító sneses Final Fantasy VI-tal, egy Ps1-es Chrono Crossal, vagy bármilyen kiváló történettel rendelkező retro játékkal én nagyon szívesen játszom még ma is. Telefonomon sem a mostani mikrotranzakciós grafikalig szép, de tartalmilag sekélyes játékokkal játszom, hanem van rajta egy emu és a régi kézi konzolok játékait csapatom. Tudom csúnya dolog, de ez vanPSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/
-
mike1334
veterán
Fallout New Vegas óta nem jött ki rendes fallout. Az meg csak előző generációra van...akkor miért lenne felesleges? Fable is tök jópofa még ma is. De ott a Mafia II és III esete...szerintem bőven van igény a régebbi játékokra is.
-
Mike
veterán
válasz danielgalaxy #178203 üzenetére
hát 320x240-es felbontással, játsszál te
Mondjuk a DOS-os point-click játékokat igazán kiadhatták volna droidon, ott még elmegy a kis képernyő miatt
de azért játssz már egy Monkey Island 2-val 50"-os tévén -
S e t h
nagyúr
Ps+ előfizut szokták akciózni?
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
.LnB
titán
válasz Rigormortiis #178206 üzenetére
Csak mer' csúnyán beszéltél: [link]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
törölt tag
válasz mike1334 #178214 üzenetére
Hogy kinek mire van igénye, az változó.
Szerintem a játékosok nagy része olyan, hogy ha érdekli valami, akkor azzal játszik. ha nem játszott vele, az nem véletlen. Ha valaki nem játszott a Fallout New Vegas-szal 8(?) éve, mert nem érdekelte, az most sem fog azért, mert a kínálatban szerepel.
Nagyon szerettem a Fable 2-t, még a hármat is letoltam, már mégsem piszkálnám meg bottal sem. Egyszerűen azért, mert elavult. Az irányítás, a mechanika, a GUI, a játékmenet, minden.
-
penge111
addikt
Dosos, és egyéb csodálatos kalandjátékok emuja személyes tapasztala, hd grafikát csihol a tvdre, nagyon is élvezhető a minősége egy Monkey Islandnak is!
PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/
-
mike1334
veterán
válasz #10186752 #178221 üzenetére
Én szinte évente előveszem a 3-at vagy a New Vegast, mert nincs más/jobb. És ez sok játékkal így van. Amúgy nekem az előző konzolgeneráció teljesen kimaradt, és sok mindennel szeretnék játszani. Az xbox topikban is elég sokan vannak, akik örülnek a bc-nek (egyik legnagyobb fícsör a zöld oldalon szvsz), valószínűleg az MS se erőltetné, ha nem lenne rá igény. New Vegas amúgy sajnos nincs game passban csak a 3, de amikor akcióznak, akkor egy ezresért be lehet húzni.
-
törölt tag
-
Mike
veterán
válasz danielgalaxy #178220 üzenetére
de
mindenki a saját nézőpontjából néz mindent
én nem szólok bele mit csinálsz, max van véleményem arról amit írsz -
danielgalaxy
aktív tag
"hát 320x240-es felbontással, játsszál te
Mondjuk a DOS-os point-click játékokat igazán kiadhatták volna droidon, ott még elmegy a kis képernyő miatt
de azért játssz már egy Monkey Island 2-val 50"-os tévén"Ha ez nem beleszólás, akkor nem tudom mi.
Másrészről meg nem lehet értelmes beszélgetést folytatni, ha mindenki csak a maga nézőpontját harsogja.
[ Szerkesztve ]
-
Mike
veterán
válasz danielgalaxy #178230 üzenetére
hát azzal játssz te szófordulatot ismered?
annyit jelent, hogy én nem fogoktöbbet kéne olvasni Jókait (na ez volt beleszólás)
-
penge111
addikt
válasz danielgalaxy #178233 üzenetére
Egyébként a Jókai, mióta játszok a Niohval, tudom nem csak a híres magyar írónkat jelenti. Hanem a japán mitológiába szereplő démonokat is ezzel a titulussal illeték, lehet ez másnak alap volt, nekem nem, ez az én szegénységi bizonyítványom
-
sp8787
addikt
-
Málnabeach
csendes tag
Nem játszottam a Star Wars BF1-gyel, a második résszel mostanában egész sok időt töltök, viszont a single player játékmód az valami nevetséges. A BF1-nél mi a helyzet, megéri most beszerezni csak a single rész miatt?
-
.LnB
titán
válasz Málnabeach #178239 üzenetére
Abba nincs is. Vagyis én azt Single Playernek nem nevezném.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
saelin
veterán
Nálam az nem veszély. Díjazom a grafikát, de ahhoz nagyon rossznak (csúnyának) kell lennie hogy nálam az élmény rovására menjen. Most például a Slime Rancher nevű játékkal bohóckodok napok óta... Nem egy HZD, de gameplay k*va fun...
penge111
A Persona 5 már egy ideje fent van a gépen. Viszont nem tudom hogy a decemberi-januári szabi alatt a God of War-t vagy a Persona 5-t kezdjem el. A P5 felé hajlok, mert már rég játszottam egy jó körökre osztott jrpg-vel.[ Szerkesztve ]
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Mike
veterán
Erre pl. gondoltam amikor a C64 szintű grafikáról beszéltem
vagy itt van ez:
új, most jelent meg[Knights of Pen and Paper Bundle]
ilyennel ki játszik?
[ Szerkesztve ]
-
penge111
addikt
válasz saelin #178243 üzenetére
A P5 szerintem ennek a generációnak a legjobb körökre osztott jrpg-je, nem is játéknak nevezném inkább művészi alkotásnak, fantasztikus a játék dizájnja, zenéje, és a történet is nagyon rendben van. Bár nekem sztoriban a Persona 3 a kedvencem, de ez is nagyon jó történettel rendelkezik. A GoW meg nyilván nem viccből lett az év játéka, nehéz döntés, de egyikkel se lősz mellé!
A Nioh után én is egy kis jrpgt veszek elő már tényleg, tiszta szégyen, előtte csak kizárólag jrpgkel játszottam. Mondjuk be vagyok tárazva majd kisakkozom melyik legyen az: FF XII, XV, Ni No Kuni 2, Dragon Quest XI, vagy az YS VIII. De kedvem most az FF XII-re van igazán, ez a régi cím anno kimaradt.
[ Szerkesztve ]
-
javorszky
tag
Sziasztok!
Használ valaki Hori racing whell kormányt?
Véleményre lenne szükségem,mert ha jó vennék egy ilyet.Legyél becsületes és korrekt !!!!!!
-
penge111
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest