-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szupercsirke
tag
Sziasztok 1 hete vettem egy ps4 prot 1 tb red deadosat alzàról azóta 2x fagyott le. Új... 36329-3 hibàval tudnàtok segiteni? Remélem nem kell visszaküldeni
[ Szerkesztve ]
-
Revolit
senior tag
válasz Szupercsirke #177103 üzenetére
Ennel tobbet nagyon mi se tudunk, de hatha valakinek volt mar ilyen.
Mondjuk fura, ha mar bundle, gondolom meg akkor se kene ilyen hibanak jelentkeznie, ha nem volt netre kotve es update-elve a ps.
szerk.: Illetve jatek kozben jelentkezik? Vagy mikor elinditanad? Vagy random?
En irnek a supportnak. Meg akkor is, ha nem hivatalos PS gari van ra, hanem bolti. Attol meg megvalaszolhatjak, hogy ismert hiba-e.[ Szerkesztve ]
-
BigBlue69
őstag
Please make sure you have the latest version of the System Software installed by selecting [Settings] > [System Software Update]. The system will then restart.
If you cannot reach [Settings], please update the System Software using Safe Mode option 3.
If the error occurs again, back up your saved data and initialise the PS4 system by going to [Settings] > [Initialization] > [Initialize PS4] or by using Safe Mode option 6.Ennyit dobott hirtelen google... Magyarul ellenőrizni kell h a legfrisebb-e a rendszer..
(-.-(-.-(-.-(-.-)-.-)-.-)-.-) Chinese Mafia's watching you! Viselkedni Magyarországon rang. Máshol a létezés része. Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2
-
MODERÁTOR
Mármint úgy érted, hogy kétszer konkrétan lefagyott a konzol és áramtalanítással tudtad csak kikapcsolni? És még ez után kezdett jelentkezni a 36329-3 hibakód? Mert akkor valószínűleg a fagyás a forrása a hibakódnak, valami elcsesződhetett a fájlrendszerben. Mindkettőt okozhatja pl. vinyóhiba is.
-
szabi__memo
nagyúr
válasz szabi__memo #176963 üzenetére
Senki nem tudja akkor now-t hogyan érdemes beszerezni
-
Carlos Padre
veterán
-
MODERÁTOR
válasz szabi__memo #177108 üzenetére
UK fiókot szoktak mondani, hazaival nem elérhető. A legolcsóbb ha az egyhetes próbaidőszakot használod ki.
-
WhiteWalker
nagyúr
UK fiók
-
Neoteric
addikt
UK storeon 1hónap Ł13 ~ $17, DE storeon 1hónap €15 ~ $17, US storeon 1hónap $20
PSN: ne0teric_sAN
-
H.lacika
tag
Sziasztok
Onrushal tudok a gyerekkel játszani 1 gépen?
Mintha úgy hallottam volna, hogy igen ,de nem jövök rá hogyan, köszönöm. -
MODERÁTOR
válasz szabi__memo #177116 üzenetére
Feltöltőkódot szoktak árulni egyes helyeken névleges érték alatt (pl. 10%-kal), ha erre gondolsz. De magának a szolgáltatásnak adott az ára, esetleg néha ez is kap leárazást.
-
addikt
Ha már erre a szintre irányítod - értelmetlenül - a társalágást... kortól, származástól, tartózkodási helytől függetlenül "illik" ismerni a szmájlik használatát, illetve jelentését (bő 20 éve). A PH-n a figurák ezt a célt szolgálják. Gyermeki lelked sérüléseit pedig nem fogja itt neked senki meggyógyítani.
-
soultrapp
senior tag
Hello!
Hol tudom teljesen visszaállítani gyárira a pst??
Profil,játékok törlésével??? -
KaitouP
nagyúr
válasz 30z.Samu #177120 üzenetére
Nem itt van a helye a kibeszélésének ennek a témának, így rövidre fogom a véleményemet: nem a termékeik minőségével van baj attól függetlenül hogy rühellem a brand-et, hanem azok árazásával. Túlárazott, túlértékelt, sznob cucc.
Sonic X Shadow Generations teszt: https://playstationcommunity.hu/sonic-x-shadow-generations-ps5-ps4
-
3L1T3
addikt
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
szabi__memo
nagyúr
Ps now előfizetés mikortól érvényes? Vásárlás pillanatától vagy későbbi időponttól indítható? Hogy működik?
Köszi -
Rigormortiis
veterán
Nagyon fasza a BFV. Nem értem a sok siránkozót.
Technikailag bármivel feltörli a padlót az fps-ek mezőnyében (is...pc-n).
Bár ha a BF1 most jelenne meg, az is ugyanezt tenné! A DICE technikai oldalról évekkel a többi fps fejlesztő előtt áll...csak sajnos az EA állandóan bekavar.
Én eddig is gyakorlatilag csak és kizárólag a Conquest móddal játszottam a korábbi részekben. Az benne van. A többi hidegen hagy.
Ebben a műfajban még mindig ez a legjobb.
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
Woodslave
félisten
ez mit jelent. Mármint a szöveget értem de mégse. Nem is tudok venni semmit ps storeból
Sony Interactive Entertainment has cancelled a Billing Agreement with you.
Description:Sony PSN BA via Web
Manage your Billing Agreement by logging into your PayPal account and clicking the Billing Agreement link under your Profile. In your Profile, you can choose and edit your preferred funding source and cancel your Billing Agreement.
[ Szerkesztve ]
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
törölt tag
CUH-7216 halkabb lett mint az elődei?
-
gazso007
tag
HELP PLZ
Vettem egy Fifa 19 Gamet.Lemezes
Telepités után nincs sem Francia,Német vagy akár Olasz nyelv.
Miert ? -
Carlos Padre
veterán
válasz Rigormortiis #177136 üzenetére
Csak conquest? Miért csinálod ezt magaddal? Mintha tiéd lenne a világ legjobb nője, de csak misszionáriusban csinálnátok, sötétben.
Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
Marcus88
tag
Ma fejeztem be az Uncharted 4-et egy 18 óra 30 perces végigjátszással és minden perce aranyat ért!!!
Érdekelne,hogy ti,hogy látjátok a folytatást,vajon milyen vonalon haladnak majd tovább a fejlesztők?
Mint PS húzócím,hiba lenne nem folytatni a szériát még ha nem is Nathan kalandjaival.
Szerintem a lánya Cassie lesz a főszereplő.Nem hiába jött a Lost Legacy is,megnézték,hogy milyen lenne Nathan nélkül új szereplőkkel és nem véletlen női karakterek voltak benne.
A végén a lányt nagyon érdekelte,hogy a szülei mivel is töltötték a napjaikat és mikor meséltek róla biztos előtört benne a kalandvágy!
Pár évet még idősödik és elindul a saját kalandjára!
Persze ez csak az én tippem.
Ti hogy látjátok? -
saelin
veterán
-
válasz Marcus88 #177144 üzenetére
Nem lesz folytatás, Nathan nyugdíjba vonult. A Lost Legacyt nehogy kihagyd, az ottani csajok egyébként fontos szereplői a szériának. A lányuk meg nem valószínű, hogy a fiatal Drake nyomdokaiba lép hisz neki van háttere, hogy ne kelljen simlisnek lennie.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Marcus88
tag
Tervben van a LL is!!!
Azért én reménykedem,hogy lesz folytatás Nathan nélkül!!!
A PS az exkluzivokból él és ez egy húzó cím,simán jöhet a következő generációban.[ Szerkesztve ]
-
Nayrobi
őstag
válasz szabi__memo #177134 üzenetére
A vásárlástól él az előfizetés.
-
S@c@
őstag
A ps4 bekapcsolasanal hol talalom a gep serial szamat?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest