-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
F-ECT$
titán
Próbáltam ezt az ingyenes Crew 2-t, de kb fél óra után kuka. Csak nekem nem jön be, vagy tényleg nem sokat ér a cucc?
Dive ever, work never.
-
g4bb3r
tag
Sziasztok. 2 hónapja van egy ps4 slim 1TB (használtan vettem). Az miért lehet a menüje szemét lassú? Már már zavaróan akadozik. A játékok futnak szépen semmi gond de a ps4 menüjétől kitépem a hajam... dúrjam le és rakjam újra?
-
-
MODERÁTOR
válasz Pepeninho #178843 üzenetére
A 14 napos után (amit itt tudsz aktiválni), a kétnaposat pl. úgy éred el, hogy elnavigálsz a PS rendszerében ide. Amennyiben nem él a lehetőség, úgy csak a fizetős opciókat fogja felajánlani.
-
mandin
senior tag
válasz yodamastah #178857 üzenetére
Akkor lehet az a hibás? Én is ott vettem észre először, volt hogy 2 percre megakadt az egész. Azért elég gáz... majd ma a full reinstall uátn jelentkezem.
-
nemorino
tag
válasz markknight #178842 üzenetére
Még a trófeákból is kevesebbet mutatott, mint a valós, kb. egy hónappal ezelőtti állapotot írta ki nekem.
"Le style est l'homme même." Georges-Louis Leclerc de Buffon
-
Wesder
félisten
Zack szétszedte a PS1 Classic-ot és a hozzà adott connak a kàbele egy szimpla microUSB kàbel. Igen ötletes.
Így ha hosszabb kàbel kellene csak szimplàn kicseréled.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
S e t h
nagyúr
Nekem vhogy nem jön be a videó és ezt az üzenetet kapom.
3 hete vettem a ps-t, először a trófeákra gondoltam, de azt sem látom problémának.
Viszont ha már képeket illesztek be. Kb. egy hete aktiváltam a 2 hetes free ps+ lehetőséget, de nekem jelenleg csak ezt dobálja fel, ez normális? Nem tudok előfizetni a 15 hónaposra?
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Pepeninho
őstag
Vettem vegul egy 15 honaposat. Sajna lemaradtam a tutirol. Haver mondta, hogy multkor 1 ev Netflix tagsag jart a nagy csomaghoz.
Ps4, Xiaomi 11T
-
saelin
veterán
válasz yodamastah #178857 üzenetére
Nem a ratyi noti hdd miatt van ami benne van? Én nem használtam sokat a gyárival, de a benne lévő SSHD-van nem produkál ilyet. A story és a news szokott akadós lenni, de ugye az a netről szedi a dolgokat.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
Woodslave
félisten
Azt tudja vki hogy az emagos spiderman magyar feliratos vagy sem?
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
saelin
veterán
válasz saelin #178874 üzenetére
*story = store
Más:
A Prey kapott a Mooncrash dlc mellé (szóval az kell hozzá) egy ingyenes kieget. Aszimmetrikus multi, a mimic-ek tárgyakká változnak és a playernek meg kell találni őket, majd levadászni. Pc-n van egy hasonló HL2 mod a Prop Hunt, ami ugyan ez, csak itt annyi különbséggel, hogy a mimic-ek vissza tudnak támadni bármikor. Most fogom kipróbálni. Nagyon funnak hangzik!"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
adalbert1
veterán
válasz ZS3NI #178872 üzenetére
Pont olyat vettem, csak már be is aktiváltam
Igaz, most is van a konzolvilágtól olyan blokkra nyomott kuponom, amivel 14400 lenne az éves Plus, így 15 hónapért csábítónak tűnik - igaz, most egy évre van már Plus-om, és tuti jövőre is lesznek hasonló akciók, szóval lehet, hogy inkább megveszem a BF V-öt abból a pénzből. -
mandin
senior tag
Amennyiben USB-ről újratelepítem a teljes rendszert, az ugye nem számít mókolásnak és nem bukom a garanciát?
-
saelin
veterán
-
MODERÁTOR
válasz mandin #178887 üzenetére
A játékok továbbra is jól mennek (mármint úgy ahogyan előtte is mikor fluid volt az egész), és csak a PS menüjében mozogva tapasztalod az akadozást? Mert ez nagyjából természetes, a legtöbbet SSD-vel lehet segíteni rajta. De az online funkciókra persze az sem hat, és igen, vannak instabilitások is, pl. a Store-t érdemesebb inkább PC-n böngészni. Ezt meg kell szokni, de igazából a legtöbb időt úgyis a játékokban tölti az ember.
-
Rakeem
aktív tag
Sziasztok!
Átnyálaztam az összefoglalót, és csak kérdéskört szeretnék tisztázni
Tervezek egy PS4 Prot-t beszerezni. Ha jól értem két fiókot is lehet használni egy gépen.
Az én esetemben arról lenne szó, hogy párom és én is játszanánk, Tehát ha én megvásárlok egy játékot és azt megosztom az ő profiljával, akkor ő tudna vele játszani? Ha igen akkor ő külön játékmenettel rendelkezne vagy csak az én "mentésemhez" férne hozzá?
Az összefoglaló alapján én úgy értelmeztem, hogy így egy gépen 2 profil lenne amik primary módban vannak és össze vannak kapcsolva, és az én profilomon lévő játékokhoz hozzáférne a másik, és az én profilomtól függetlenül tudna játszani asszonykám a sajátjával a saját tempójában.Egy egyszerű példával élve: A Detroit Become Humans-t tudnánk úgy játszani egy gépen, hogy ő halad a saját játékmenetében én pedig haladok a sajátommal és nincs egyiknek sem köze a másikhoz.
A választ köszi!
-
Mike
veterán
a need for speed milyen? megér 3k-t? single player érdekel elsősorban. mennyire szép? open world?
igazából csak autókázgatnék vele ilyen lötyögés szintjén.
vagy inkább a crew?[ Szerkesztve ]
-
mandin
senior tag
válasz Kendek #178888 üzenetére
Mostanában lemez Fifával szoktam és ott is előfordult hogy beakadt, ami eddig nem volt jellemző. Tegnap sima reinstall után (szoftver maradt) is fennállt a probléma. Jelenleg is próbálkozom, most már a lemezt sem olvassa be. Utolsóként újrarakom az egészet USB-ről, utána már szervíz.
-
Prof01
veterán
válasz Bazsi1987 #178825 üzenetére
Köszi szépen! Sok Riad-et letoltunk anno D1-ben, megunhatatlan volt jó társaságban játszani! Sajnos a Destiny 2 már közel sem lett olyan jó, sokan ráuntak, köztük én is.
Milyen néven vagy fent PS-en?(#178821) pulffy: Psszt... nincs.
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
LeventeV
senior tag
válasz Azerothian84 #178880 üzenetére
Hat nem kellene. Ami tippem van meg, hogy valami beallitas rossz a ps menujeben, vagy a merevlemez. Esetleg nezz utana kulfoldi forumokon. Hatha mas is tapasztalt ilyet.
-
Rigormortiis
veterán
Nemrég megvettem a Prey-t. Igazából áhítoztam már egy kis scifi/horror fps-re, ez elég érdekesnek tűnt, ez a zsáner igazából nagyon hanyagolva van.
4 óra játék után azt kell mondanom, ez a játék nagyon fasza! Nem egy Dead Space (minden szart remakelnek, újrakiadnak mostanában, a DS-t miért nem?), de nagyon hangulatos. A grafikai megvalósítás egyedi, a hangok és a zenék remekek, és maga a játékmenet is okés. Normalon sem könnyű. Az ellenfelek kicsit egyhangúak, és elviselnék több horror elemet is, de összességében egy k.rva jó játék, pláne 3 ezer forintért. Ez a játék hol volt eddig, vagy miért nem lehetett róla többet hallani?
[ Szerkesztve ]
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest