- Multifunkciós adattároló érkezett a Patriot színeiben
- Egyedi megjelenésű Radeon VGA a Yeston és a GravaStar keze nyomán
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- A hírek szerint a jövő év végére érkezhet a sokat pletykált NVIDIA N1X SoC
Új hozzászólás Aktív témák
-
Swifty
csendes tag
válasz
Peter Kiss #11842 üzenetére
Igen, ez PHP topik... De a PHP foglalkozik MySQL-el és kötődik hozzá az Apache...
Ha nem szeretnéd ezt olvasni, akkor javaslom, hagyd ki a kérdést.
Igazad van, én is kihagyhatnám, hogy Neked válaszoljak...Benne vagyok én is a témában (már ha itt arra célzol, hogy programozok-e PHP-ben vagy más nyelven, esetleg ismerem-e az OOP-t).
Természetesen enyém volt az "első" offtopic, de ha jól emlékszem, akkor meg is jelöltem, hiszen arra próbáltalak rávezetni, hogy nem csak beszélni kellene a howto-król, hanem meg is kellene mutatni hogy mit hogyan.... Javítom magam: inkább szerintem pont ezt kellene "erőltetni", és nem az elméleteket gyártani...
Személyes véleményem, hogy szép az OOP, de vannak olyan esetek, amelyikben teljesen "ágyúval a verébre" effektust generál, ha mindent objektumban kell legenerálni...
Már ne is haragudj, (és elnézésedet kell kérnem, ha úgy vetted) de nem kiabáltalak le... Nem annak szántam, hanem inkább annak, hogy légyszi gondold át, hogy mit írsz... Elhiszem, hogy milyen nagy dolgokat írtál már, illetve hogy milyen szuper tematikákat ismersz, de azt gondolom, hogy ez nem segít mindenkinek...
Itt problémák merülnek fel, amikre megoldásokat kell(ene) találni, akár a google segítségével, akár azzal, hogy elmondjuk, mennyire szarul képzeli el a delikvens az adott problémát...
Köszönöm, hogy elolvastad a válaszom és hogy bekattintottad az offtopic-ot !!!
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Háztartási gépek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- EA Sports WRC '23
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Spórolós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ford topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest