- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- A Mátrix Androidot futtat, a Samsung kezében a csatlakozó
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soak
veterán
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Az mondjuk mindenesetre érdekes, hogy neked szabad olyat, hogy "kiokádj" valamit ami jelen állapotában még nem is használható - legalábbis azt vettem le, hogy egy bőven kezdő a segítség kérő. Mondjuk Athlon kódjával sincs semennyire beljebb szvsz - , nekem viszont nem szabad összedobni 2.5 perc alatt egy, az ő kérését maximálisan és egyszerűen megoldó kódot ( ami nyilván nem tökéletesen OOP meg miegymás, de nem "erőltettem" meg magam ) .
U.i.: Leírtam neki, hogy miért megyek végig a $this objektumom. A tulajdonság neve a tab neve, az értéke pedig amit a tab-ba szeretne. Ennyire egyszerű, de nem értem, hogy eddig miért nem vetted a fáradtságot ehelyett a hosszú hsz helyett és összedobtál valamit. Nekem semmit nem tudónak 2percig tartott összedobni amit összedobtam. Gondolom neked ugyanennyi időbe tellne egy normálisat, nem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Automobilista 2
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Eladó iPhone 13 (128GB-os, kék, használt állapotú)
- Fujifilm 33/1.4 R LM WR
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- WD Black SN770M 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 5150-4850 MBs - Eladó!
- Gamer PC 2025, Komplett gép, Garanciális alkatrészek, BESZÁMÍTÁS
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE VERSA H17 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő