- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
jedie82
csendes tag
65PUS8505
Ma érkezett vissza a szervízből a TV. (Bevilágítás miatt küldtem be, visszább leírtam) Ha hazaérek kipróbálom, úgy hogy nem a gyári talpára teszem, hanem két haver megfogja két oldalt. Így ki lesz zárva a panel befeszülés. Ha jó lesz, akkor keresnem kel egy jó fali konzolt.
Ha nem csere, harc, stb...
De ha jó lesz így akkor is gáz, hogy a gyári talpon szar... -
oris
aktív tag
Sziasztok, Philips 70PUS8535 készülékkel szemezek egy ideje, filmnézés, hbogo, netflix, youtube használatra. Van valami, amit érdemes szem előtt tartanom? Az android rendszerből adódóan van-e valami hátrány? Az előnyei között van, hogy talán biztosabban frissülnek az appok. Kodit rá lehet telepíteni? Úgy működik, mint pl egy Fire Stick (ilyet használok jóideje)? Kb 3,5 méter lenne a távolság, ahonnan néznénk.
"Nagyon ritka az ember, akinél a szavak teljesen fedik az élet valóságát. Talán ez a legritkább tünemény az életben." Márai
-
jedie82
csendes tag
válasz jedie82 #26054 üzenetére
Kipróbálva. Ott vannak a bevilágítások. Képet régebben csatoltam. Nem befeszülés miatt van, hanem alapból egy hulladék. Senkinek nem ajánlom a márkát. Régen szerettem, de mostanra egy csalódás az egész.
Ez a saját egyéni véleményem, a sok érdeklődőnek ez a válaszom. Ajánlani más márkát nem tudok, nem ismerem őket. Sanszos hogy azok se jobbak. Úgy néz ki ebben az árkategóriában ezt el kell fogadni. -
alaves
addikt
-
rainman72
nagyúr
válasz jedie82 #26056 üzenetére
Nekem évek óta vannk Philipseim!
A VA panelesekkel nem volt gond!
Ami most van otthon IPS 55PUS6704,minimálisan bevilágít!
Az eladott IPS 65PUS6504 minimálisan bevilágított alul!
A két hete vissza küldött IPS 65PUS7804 nagyon bevilágított alul!
Helyette egy VA 58PUS7505,nuku bevilágítás!
Plus még a héten jön egy nagy VA panales,azt még nem tudom milyen lesz!
Nálam még meg van a bizalom,mondjuk ehhez kell az ambilight is![ Szerkesztve ]
Philips 65Oled718 Samsung 85CU8002
-
rainman72
nagyúr
Én nem mondanám hogy hátrány a droid,már csak az appok miatt,
HBO GO,Kodi stb....
Válasz benne a kérdésedre!
A VA panel is jobb sztem mint az IPS,gyári beállitásokkal is használható akár!
Távolság is megfelel a mérethez!
Árban szokott eltérés lenni az alap 8505 és 35-45-55 végűek,attól függően itthon melyik van forgalomba!
Ugyan arról a tvről beszélünk de egyik drágább a másiktól,remélem érthető!Ahogy nézem most is a 45 végű sokkal drágább mint az alap és a 35 végű!
[ Szerkesztve ]
Philips 65Oled718 Samsung 85CU8002
-
-
-
magybel
újonc
válasz blakey #26045 üzenetére
Szia, köszönöm a válaszod!
Netflix
Igazad van, sikerült találnom olyan fórumot, ahol ezt a jelenséget más tévéknél is jelezték.Colorbanding
Próbálkoztam a tv-n is, illetve a konzolon is beállításokkal (kép, felbontás stb.), elfedni lehet, meg nem szűnik teljesen.Észrevettem, hogy a konzol egyébként az alábbi üzenetet adja:
"4K HDR tartalom 60Hz-nél való megjelenítésekor a színformátum YUV422 vagy YUV420 lesz RGB helyett a HDMI 2.0 átviteli sebesség korlátai miatt.". Természetesen a konzolhoz kapott kábelt használom. Már úton van egy HDMI 2.0b kábel, aztán meglátjuk.Jelezni szeretném ismét, hogy a csatolt képek sokkal jobban kiemelik a problémát, mint amennyire a valóságban látható, nem kell pánikba esni senkinek
Ez a szín probléma csak a PS4Pro konzolon jelentkezik, és ott is csak a HDR mód esetén.
-
magybel
újonc
válasz Alien! #26051 üzenetére
Szia!
Ezt a color problémát csak konzolon HDR mellett tapasztaltam, és természetesen nem ennyire durván, mint a csatolt fotón látszódik. Netflixen még nem találkoztam ezzel, kivéve a "2020: Japán vége" című sorozatnál, de az nem is HDR és nem is a legjobb minőségű anyag.
Ha van konkrét film amire szeretnéd, hogy ránézzek, szívesen.
-
Peti66
senior tag
Sziasztok! Nem fényezni akarom a Philipset,de nekem 7303 65'-os van,de sem bevilágítás,sem foltosodás se semmi.
Brutál jó a kép idestova már vagy két éve,hogy vettem a Tré-nél(tudatosan)Ugyanis,a Deutsche Telekom
a gyártókkal köt gyártási és szállítási szerződést az összes európai diviziójára.1/2éves lekötések lehetnek típus/db-ra.Véleményem szerint a gyártók is kiemelt partnerként kezelik a Deutsche Telekomot.Innentől kezdve mindenkire rábízom honnan veszi a Tv-étPio 99r ,Alpi 3539,,,+mrv f407,,, 5' Focal acces,,Hivi dmo 50 közép dóm, Dayton rs 28 f- 4 reference magas...
-
Peti66
senior tag
Lehet,a Sony nem véletlenül eset ki a pixisből...megkockáztatom,hogy a Tlc vagy Hitachi vagy Xiaomi sem ugyanazt a minőséget adja a Trének mint akkár a hivatalos importőröknek
Pio 99r ,Alpi 3539,,,+mrv f407,,, 5' Focal acces,,Hivi dmo 50 közép dóm, Dayton rs 28 f- 4 reference magas...
-
Bogyi007
veterán
-
Peti66
senior tag
Na, a fenébe remélem nem öltem meg a topikot
Pio 99r ,Alpi 3539,,,+mrv f407,,, 5' Focal acces,,Hivi dmo 50 közép dóm, Dayton rs 28 f- 4 reference magas...
-
Alien!
senior tag
-
juvegamer
tag
Üdv.
Egy olyan kérdésem lenne hogy a Tv (PUS7303/12) optikai kimenete milyen minőségű hangot képes kiadni (sztereo, 5.1, stb)?
Egy 2.1-es Logitech Z625 THX -es hangrendszert szeretnék rákötni. Érdemes? -
Monya78
veterán
Hasonló kérdés, hétvégén próbáltam pont az optikai kábelt... a 50PUS7805-ös TV-n
Van egy ősrégi erősítőm (nincs HDMI rajta), max 5.1 ment át...DTS meg se mukkant.a régi philips (42Pfl7008) át küldte a DTS-t... vajon a belépőszintű friss tv van így lebutíva? vagy csak beállítási bénázással szenvedek
-
fant0mi
őstag
Erdekes kerdes.
Koltozom es az 58 collos tv-met kene szallitani. Sehogy nem fer be allitva. Fektetve lehet? (Tudom, hogy a doboza szerint nem.) Visszacsomagolom az eredeti dobozaba, a lehajtott hatso uleseken, csomagterben igy elferne. Tudok ala rakni tollpaplant, mint lengescsillapito. Elcseszni a tv-t nem akarom, de kulon ezert furgont berelni sem (ez a legnagyobb cuccom, tobbi elfer szemelyautoban. -
blakey
titán
válasz fant0mi #26081 üzenetére
Lehet fektetve, panellel felfelé és óvatosan vezetve, nem kell minden fekvőrendőrön "átgázolni" . Én is fektetve szállítottam szinte az összes TV-met, plazmát is, a legutóbbi OLED-et is. a lényeg, hogy a panel ne alul legyen.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
juvegamer
tag
rainman72 köszi.
Még annyi kérdésem lenne, hogy nekem még az eredeti 2018-as szoftver van fenn de láttam, hogy a Philips honlapján van egészen friss 2020. június 29.-i verzió. Érdemes frissíteni? Jelen pillanatban nincs semmi gondom a TV-vel.
-
kpl
csendes tag
Sziasztok, a topikjában is feltettem, de inkább ide is bemásolom:
az alzánál most 157 ezer a PUS557304, érdemes ennyiért tőlük megrendelni, vagy jobbak annyival az új típusok hogy megérjék a felárat? -
chris-v
senior tag
Tudom nem Philips na de ennyiért LG 55SM8600PLA...
"Roads? Where we're going we don't need roads!"
-
dino_m
senior tag
-
Kundi16
újonc
Sziasztok!
Egy ideje már őrlődök a különböző modellek között, de lépésről lépésre azért csak szűkült a kör. Most ott tartok, hogy 58PUS modellek. 3 maradt a rostán és innen nem tudok továbblépni:
- 58PUS8505 (2020 - Android) 220k
- 58PUS7855 (2020 - Saphi) 170k
- 58PUS7304 (2019 - Android) 170khttps://www.displayspecifications.com/en/comparison/d048141b73
És felmerült bennem pár kérdés:
- Képminőségben van köztük érdemi különbség? 2019 illetve 2020as modellek és még a processzor és GPU is azonos pl 7304 és 8505 között
- Interpolation value 1700 vs 2000 pontosan mit jelent? Jobb mozgás megjelenítés?
- ha nem játszok (zéro) és nem akarok 8K-t nézni akkor van bármi előnye a HDCP 2.3-nak?
- semmi extra appot nem akarok használni (max Youtube) és nem tudom így megér-e +50k-t a 8505.Ha lenne pár pro és con akkor azt megköszönném
(VA betekintési szöge miatt kicsit aggódom, de majd elmegyek azt megnézem magamnak)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest