- Apple notebookok
- OLED TV topic
- NVMe/SATA tárolóbővítés az Orico dokkolójával
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Androidos tablet topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Hobby elektronika
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz yodamester10 #195441 üzenetére
Yodamaster!
Az imént enddav fórumtárs kibökte, hogy feladta a bal oldali xenonom*. Hogyan szuperál a LED, továbbra is ajánlod? Köszönöm!
*Múlt héten még jó volt. A korábbi tulaj elkapott egy madarat és ő cserélte egy bontott fényszóróra. Olyan sárgán világít mint egy klasszikus higanygőz izzó, illetve egy-egy pillanatra elmegy.
Ez a fényszóró 2013-as és hámlik kicsit belülről, azt is cserélni kéne. A gyári 2015-ös hibátlan.Arra emlékszel, hogy a kiszerelt D3S milyen gyártmányú?
-
Lacess
tag
válasz T-master #200504 üzenetére
A javítási utasítás szerint az expanziós szelepet át kell fúrni mosáshoz, majd -értelem szerűen a mosás után- újat kell beszerelni helyette.
A szelep szintén nem egy elhanyagolható tétel.
A szárítószűrő (úgy tudom) jó pár modellnél nem cserélhető/kiszerelhető a kondenzátorból. Így sajnos együtt mennek az örök vadászmezőkre.Sokan most váltanak Windows 10-re, pedig nekem már a 98 is megvan.
-
bul07
nagyúr
válasz yodamester10 #200507 üzenetére
Aztán egy ilyen berakása után a takaró burkolatott hogy lehet visszarakni?
Hogy ne menjen teli a lámpa porral kosszal.Mert ahogy nézem aktív hűtése van, és még ha szerkeszt is valmit az ember valamit hogy lezárja akkor meg megfő a bezártságtól.
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
simonjoe
őstag
-
válasz Kalandor #200439 üzenetére
Vasárnap nem találtam szervizt, ahogy hétfőn sem (a sajátom messze van).
Ma reggel beírtam a google-be a környéken, hogy autóvillamosság, és kora reggel elindultam. Az első 2 szabadságon volt, a 3. egy külterületi ipartelepen volt, olyan helyen, ahol kb. döglött kutyákat ásnak el.
Ki sincs írva hogy szerviz, csak valaki a telepen elmondta, hogy ott van ott a izéné, az az ott jobbra.
Világított a lámpa bent, de zárva és senki se jött ki. Kínomban leültem járó motor mellett, erre megjelent egy fickó. Kérdezem, hogy "autószervíz?" Azt mondta igen.
Mondom mindegy, lesz ami lesz. Verje át a fejem, csak akkor gyorsan most már Elmondtam neki mi a helyzet. Kérdezte van-e hibaikon, mondtam, hogy nem. Megnézte feszmérővel az akkut. Beindítottam, úgy is. Rámért a generátorra, meg is nézte. Kivette a régi akkut, rámért a tesztelővel. Hümmögött. Betette az új akkut. Mondta indítsak. Pöc-röff.
- A régi akku a hibás, a generátor még jó.
- Mennyi lesz?
- 1000 ft.Azt hittem seggreülök. Adtam neki egy ötöst. Talán 3 perc volt az egész.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Köszönöm, még csócsálom a kérdést, gyorsan kellene megoldás. Momentán keresek komplett bal oldali lámpát, vagy csak borítást is.
Nem tudom, hogy a hirtelen sárga fény az izzó, vagy a gyújtó (ballaszt) halálát jelenti-e.
Bal:
Jobb:Ha a gyújtó, akkor az is kell.
[ Szerkesztve ]
-
simonjoe
őstag
-
rbalint88
addikt
válasz focvis #200513 üzenetére
Ha a trafo a szar, akkor nem az van, hogy fel se kapcsol vagy villog? Reg volt mar szezonlampas autom
(most csak csumpi halogenes van, meg a gyarilag ledes mk7.5 egolf a’szonynak)szoval en izzora tippelnek elso korben
molnarpeter: azt csak halogenesbe lehet rakni, csati miatt.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz molnarpeter #200515 üzenetére
900 euró. Plusz nem tetszik.
-
veterán
válasz yodamester10 #200519 üzenetére
Oké, de le kell bontani a lökhárítót hozzá. :/
aero.: Köszönöm a tippet. Megfordult a fejemben, de gyorsan elhessegettem.
-
simonjoe
őstag
-
Qru
MODERÁTOR
válasz yodamester10 #200528 üzenetére
Fotonagyu.
Passat xenon utan nekem meg a puruttya led is nagy elorelepes volt anno.
#nincsbennetarcsi
-
macilaci78
nagyúr
válasz yodamester10 #200531 üzenetére
Nem találták a bajuszkapcsolót.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
K Norbi
addikt
Ezek nem engedélyezettek nem hiába..
-
bul07
nagyúr
válasz Asbee #200534 üzenetére
Na meg vakítani a szembe jövőt, ha olyan a szituáció, nem véletlen hogy gyári Led esetén dinamikus vezérlést használnak
Mondjuk egy rugózáskor még pillanatra se vakítsa el a szembe jövőt.Remélem a rendőrök rálnak erre is mert egyre több az ilyen tunying ledes, főleg hogy egyre jobban promótáják az illegális cuccaikat.
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
vans?
őstag
válasz molnarpeter #200456 üzenetére
Nem, 17". Tovabbra is szivesen fogadok disztarcsa tippeket.
hábm bábm
-
Asbee
veterán
válasz yodamester10 #200537 üzenetére
Figyu én elhiszem, hogy ezt úgy éled meg, hogy valami csodára bukkantál rá, nem is akarom elvenni a kedved, de egy 25 éves halogénben is belehet állítani ezeket a kínai vackokat úgy, hogy egy szögben jó legyen. Nem kell ehhez gte meg xenon. Csak ezeken a jó kis magyar utakon, vagy ha nem a beállított szögben mész, a szembe jövőt szarrá vakítod. Amúgy köszi, a családi qashqaiban szoktam is élvezni a nem alis, gyári led fényszórót, és tény hogy brutális. Szar utána halogénnel menni.
[ Szerkesztve ]
-
K Norbi
addikt
válasz yodamester10 #200537 üzenetére
-
bul07
nagyúr
válasz K Norbi #200541 üzenetére
Azt hittem azt írod hogy: a csajok is futnak utána mikkor kikapom a kezükből a mobilt.
[ Szerkesztve ]
-
Reggie0
félisten
-
aero.
veterán
válasz bul07 #200536 üzenetére
Na meg vakítani a szembe jövőt
Egyáltalán nem
Mondjuk egy rugózáskor még pillanatra se vakítsa el a szembe jövőt.
Ezt viszont rohadtul. A saját autómra legszívesebben rárefiztem volna. Legszarabb a Hyundai, BMW, Merci LED lámpák, későn lát, ha mögötted van külső sávban akkor már tolja a refit az egyik oldalra és bizony fényerőben meglátszik. VW néha késik, már többször villogtak rám. Te nagyon jól látsz vele, de sokszor sajnálom a szembejövőt.
[ Szerkesztve ]
-
llacee
őstag
Abban tudnátok segíteni, hogy skoda tsi, száraz dsg7-es váltónál milyen karbantartási periódusok vannak és mik azok?
Eltérő véleményeket mondtak: ugyan úgy 60ekm után olajcsere vagy 100-120ekm olaj és lamella csere.
Most van 62ezernél az össz futás.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest