- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- TCL LCD és LED TV-k
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen monitort vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
Nem tudja valaki, hogy a 2002-es leon-ban pontosan mekkora hangszóró fér bele az első ajtóba? 16, vagy 16,5? Nem találom a neten.
Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
Coyot
őstag
Csókolom
Sikeres Isofix beszerzésen vagyok túl juhu - aki esetleg keresne, nem - nincs sehol, kb 20 bontón voltam túl facebook csoportos bontós embereknél szintén nem volt épp - így maradt az "olcsó" megoldás.Visszakeresve láttam hogy a Jurid fékek nem lehetnek rosszak, kérdés hogy Jurid vagy Bosch? nincs sok különbség köztük árban ki melyiket tenné? Cserélem a betétet és tárcsát is.
Valamint egy igen jó kérdés:
Jobbra alászedve mikor kicsit erősebben megindulok vagy akár megállás nélkül is kereszteződésbe kikanyarodom ilyen hülye búgó hang mintha csapágy lenne, de ha csak jobbos kanyarnál és csak nagyobb gáznál, lehet még féltengely is vagy egyéb tipp esetleg?Ja és Passat kombi 1,9PD AVB
[ Szerkesztve ]
Má' nem
-
molnarpeter
nagyúr
válasz sirszevenap #131648 üzenetére
részecskeszűrő -
Motorkód ügyében kérj fotót a szervizkönyv első oldalára, vagy a pótkerék mellé ragasztott matricáról, azon rajta lesz a felszereltség is kód szerint (csak az alvázszámot cenzúrázd, ha feltöltöd valahova esetleg ) -
Kiskokó
veterán
válasz Speeedfire #131627 üzenetére
Teljesen normális szerintem ennél a motornál.
Bocs elnéztem, haverod kocsija az 1.9 nem a tied.
[ Szerkesztve ]
| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
zeus_2k14
senior tag
Sziasztok.
Mennyit kérhetnék ezekért a gumikért? ( Újan raktam fel a kocsira )
Firestone, 2016.Februári gyártmány, Május közepén került fel a kocsira. Nyári gumi. Juniustól szinte alig használtam a kocsit, kb Junistól - Szeptemberig nem mentem a kocsiba 1000 Km-t.
A gumi mérete : 195/65 R15
Mennyiét kérhetnék értük?
-
tomcsi23
veterán
válasz Speeedfire #131661 üzenetére
Mit?
Már írtam fordulatokat, ha ez a kérdés.
Hangszórót passzolom, gyári van bent.Munez: TT-ből a háromkettes Vagy hát marad a sor4 turbi.
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
tresh
veterán
válasz tomcsi23 #131663 üzenetére
1.8 T kotró 225 le bőven jó 2005 utcsó kiadást néznék. Azt szervizre se vészes és még megy is ha kell
Mági
Output teszt lemegy de a olajhőmérséklet mérőt nem mozgatja meg. Igaz a voltmérőt se, de az amint kapja gyújtást beáll 12,x V- re. Amúgy az olaj mutató is nulla pontra áll gyújtás után. Szóval azzal nem lenne gond. Tuti dirket jön az az egy szál kábel? Óracsoport pinout szerint az gyárilag ki van kábelezve, legalábbis az enyémen ki volt. Neki minden ugyanúgy volt mint az enyémbe.
-
sirszevenap
addikt
válasz molnarpeter #131654 üzenetére
Benzinesekre is ennyire oda kell figyelni? Pl ERRE?
Bankkártyával? Hát persze!
-
CharlieDrop
veterán
-
sirszevenap
addikt
válasz CharlieDrop #131669 üzenetére
Ja, ma láttam meg, tegnap még nem volt és itt is van a közelbe.
-
simonjoe
őstag
válasz Mágus2 #131631 üzenetére
Szép estét!!
No, elsőre le kell szögeznem, h nem mostam a motorteret!
Annyi igaz, h a kocsi bal oldalán egy pici darab ki van törve abból a műanyagból ami végigfut a szélvédő alatt, ezt nem olyan régen vettem észre, és azon a részen az átlagnál többet pacsálatam, mert ott végig fut valami csatorna szerű és meg szokott állni benne a hab.
Mentem vele cc. 500km-t sok-sok leállással és indítással. Makulátlan a gépsárkány. Leállás után hallani, h dolgozik az EGR! Nem nézték meg az üza szűrőt, azt mondják, h stabil a nyomás.
Én az este annyira el voltam tönnyenve, h már az utód típust kerestem, de ma amikor ismét beültem a paszulyba, körbe ért a szám és "adja el a tököm"-el nyugtáztam, h szeretem!!!
do3om : Nem így próbálkozott, nem kapta el, csak forgott az önindító, de olyan könnyedséggel, h azt hittem, semmit sem hajt, sima elektromotor zaj volt és semmi más.
Mindenkinek főleg Máginak köszönöm az együttérzést, és ötleteket.
Jó kis csapat jött itt össze!
Arra vagyok kíváncsi már csak, h mennyi ideig fogom használni hiba nélkül?Joe
-
troger911
tag
Üdv!
Van egy Seat Cordoba-m (6L) 2007-es 1.4 diesel, 80 ló. Szeretnék bele tempomatot, mert sokat pályázok. Tudtok valakit Pécs környékén aki esetleg foglalkozik vele? Leírást találtam, meg Pesti és Győri szerelőket. Bajusz kapcsolót hol érdemes beszerezni? Köszi! -
CharlieDrop
veterán
válasz sirszevenap #131670 üzenetére
én ma néztem egy 1.6 TDI-t, hát... kár volt
Pénteken egy 2.0 TDi-t amit kérdeztem is, az meg lehet nem túl jó állapotú DSG-s, de azt hiszem azt elviszem állapotfelmérni, hátha túlparáztam csak...
Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!
-
sirszevenap
addikt
válasz CharlieDrop #131674 üzenetére
Engem annyira beszélnek lefelé a 2.0 TDI-ről ahogy láthatod is. De hiszek nekik, rosszat csak nem akarnak én meg nem értek hozzá! 1.9 PDTDI ami még szóba jöhet. Sajna 1.6-os 2009-es nagyon kevés van, első olyan ez amit találtam. Kizárt hogy 2 hétig meglesz, de lehet szerencsém lesz!
-
i-sti
senior tag
-
F_Zolee
veterán
válasz Speeedfire #131627 üzenetére
Bárcsak ennyit forogna az enyém is.
-
CharlieDrop
veterán
válasz sirszevenap #131675 üzenetére
Ja, csak te PD-ket nézel, én meg 2012-es CR-t
Én nem venném meg 1.6-al, de az biztos, hogy igénytelen egy motor
-
i-sti
senior tag
-
molnarpeter
nagyúr
válasz sirszevenap #131675 üzenetére
2.0 TDI is van jó, csak az nem fér bele a keretbe (pénzben és/vagy korban).
1.6 benzin: én abszolút nem tudom, hogy MPI vagy FSI, illetve jó/rossz, remélem a többiek megszakértik a kérdést
[ Szerkesztve ]
-
sirszevenap
addikt
válasz i-sti #131681 üzenetére
Ha lehet Audinál maradnék, mindig vágyam volt egy, ha tehetem inkább az lenne!
(#131682) molnarpeter: Tudom tudom, CR-es legyen , 2010 utáni. Ha jól jegyeztem meg
Maradni fog akkor szerintem az 1.9 PD TDI vagy ha ilyen 2009-es orrú A3-ast kapok és az mint jelen esetben is 1.6, akkor az lesz! Ez úgy is akkor dől el, mikor odamegyek és meghajtom őket. Hátha lesz mondjuk városon belül mindkettő és látni fogom mennyire lomha az az 1.6 nekem, vagy nem!
-
MunezXBK
nagyúr
válasz sirszevenap #131683 üzenetére
Passatban próbáltam az 1.6-ot, borzalom.
-
i-sti
senior tag
-
gzbotii
nagyúr
Sziasztok.
Most vettem észre, hogy az anyós ülés fölött ki lett égetve a tetőkárpit cigivel - gondolom a legelső, olasz tulaj műve - és most egy tenyérnyi helyen kezd elengedni. Mit lehet tenni - kapocsbelövőn kívül?( )
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
oszy
veterán
válasz Speeedfire #131651 üzenetére
16,5 cm
[ Szerkesztve ]
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
tresh
veterán
válasz tomcsi23 #131667 üzenetére
Ha a Leon mk1 középkonzoljat befogadna a májam....Már rég ment vona a tdi és helyette az 1.8t leon lenne szénné reszelve,de csak kamu 4 kérek hajtással Kurv@ szerethető gépek, benzinesek közül csak az kéne VAG vonalról. Havernak G4 be van és gusztustalanul megy persze nulla tartalékkal
(#131685) MunezXBK: egy jó chip és hibátlan
[ Szerkesztve ]
-
CharlieDrop
veterán
Srácok!
Ha elviszem a kiszemelt autót állapotvizsgáltra, szerintetek megkapom az előéletéről az infókat, ha előtte németbe és szlovákba volt az autó?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest