- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Melyik tápegységet vegyem?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Projektor topic
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- Milyen videókártyát?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Dell notebook topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
válasz FoBCRaistlin #132203 üzenetére
Üres tankkal könnyű. Jobban visza a kasztnit.
Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
FoBCRaistlin
őstag
válasz Speeedfire #132204 üzenetére
Tuning szempontjából fontos, hogy "hány Mhz hideg van éppen" T56 - www.pcvizhutes.hu WOT: RaistlinX
-
tresh
veterán
válasz FoBCRaistlin #132205 üzenetére
ja ja mutattad ez nagyon faszappan lett A 260-as képhez meg csak annyit hogy sz@r mert nem forgattad tiltásba
(#132206) FoBCRaistlin: de szar ezt nem lehet tiltáson elváltani ?
[ Szerkesztve ]
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz FoBCRaistlin #132205 üzenetére
Kell rá egy High Torque Power felirat(HTP).
#132206 A kék medúza mit jelent? Vagy az a sugárhajtómű?
[ Szerkesztve ]
-
kk831228
addikt
válasz FoBCRaistlin #132206 üzenetére
Honnan printscreenelted??
Mági: Az a medúza folyamatosan villog szerintem a "belső sávba"...
[ Szerkesztve ]
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
FoBCRaistlin
őstag
válasz tresh #132207 üzenetére
Á, felesleges, pici a csiga, 4800-nál már alig van
20064 ló, és bukik a görbe.Mágus2: gondolkodtam rajta, de Ibizán nem volt ilyen jelölés úgy tudom. (ha küld nekem valaki egy olyan badge-et, isten biz felrakom)
kk831228: Komolyra fordítva a szót, sosem villogtam a belsőben. Türelmesen várok míg lehúzódik, és haladok tovább 130-al.
[ Szerkesztve ]
Tuning szempontjából fontos, hogy "hány Mhz hideg van éppen" T56 - www.pcvizhutes.hu WOT: RaistlinX
-
válasz Mágus2 #132208 üzenetére
Puskagolyó üzemmód jele szerintem. A medúza azért nem jó ötlet , mert annak a széllel arányosan lehetnek ... kihívásai.
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
Mágus2
Közösségépítő
-
tresh
veterán
válasz FoBCRaistlin #132211 üzenetére
(#132213) Mágus2: +1 az SDI feliratra
-
tresh
veterán
válasz tomcsi23 #132215 üzenetére
Elvitte a nagy turbó a keretösszeget maradt a linglong gumi
(#132217) FoBCRaistlin: jaja 2260 más világ, ha jól emlékszem 5200 re van véve a revlimit Nincs nekem se bajom vele, de tény hogy max egy szezon és kuka a gumi utána főleg ha így elrugdosod.
[ Szerkesztve ]
-
FoBCRaistlin
őstag
válasz tresh #132214 üzenetére
Nekem is ez a tiltásom sajnos, de nincs értelme eddig forgatnom.
Ha szigorúan vesszük, akkor amint tilt, máris értékes időt dob el.
Ok, 1-ben amikor még nincs tapadás lehet értelme, de csak addig amíg "utoléri" magát a kerék és a sebességmérő.Amúgy itt 2260-al nyomja az arc. Ott még van rendes légszállítás 5000 fölött is,
maradt a linglong gumi: Röhögni fogsz, itt 1-2 arcnak teljesen jól tapad a Linglong Greenmax. (ok kb egy szezonosak)
[ Szerkesztve ]
-
tresh
veterán
válasz FoBCRaistlin #132217 üzenetére
Mi Nankang gumit tettünk fel egyszer tesztre egy 306 gti re 180 ló semmi extra .Nem lehetett vele elindulni kanyarodni és megállni is érdekes volt. Pályán 2 kör után se kopott kb semmit, más gumi 1 kör után már kapott a ringen Megálltunk hogy elfüstöljük konkrétan csak hangja volt füst nem igazán
-
VR6-Fan
veterán
válasz bitpork #132194 üzenetére
Ha jol remlik akkor 14sec korul van a 100-200as rugalmassagi adata, majd ha meg 2secet farag akkor elkezd gyongyozni a homlokom
(Mondjuk addig en legalabb meg 5secet akarnek faragni a sajat idombol...)
Viszont udv ujra itt !
"Már a kép is kimeríti a cserbenhagyásos nemi izgatást. " by tomcsi23
-
VR6-Fan
veterán
válasz Speeedfire #132228 üzenetére
11-13sec mar eleg jo, nezzetek meg, akar app is van ra.
Legtobb embernek mar a 15-17sec is nagyon megy kategoria."Már a kép is kimeríti a cserbenhagyásos nemi izgatást. " by tomcsi23
-
tomcsi23
veterán
válasz Speeedfire #132228 üzenetére
Itt most az lenne a lényeg, hogy minél kisebbet menjen.
ßrainiac: gyári
[ Szerkesztve ]
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
FoBCRaistlin
őstag
válasz VR6-Fan #132225 üzenetére
Kíváncsi voltam mennyi idő kell mire jön ez a komment
64 lóval nem versenyautó ez. Másfél éve nem volt semmilyen fejlesztés (nem is lesz).
C-s map szenzor van benne meg ilyenek... komolytalan a gépemßrainiac: Engem már mindenki lenyom, megyek is bübükézni a sarokba.
[ Szerkesztve ]
-
ßrainiac
addikt
válasz FoBCRaistlin #132231 üzenetére
Masodikban lett volna jo megnezni, ha nem lett volna akkora forgalom :/
Mostmar ha felkerulnek a yokohamak, felesleges lenne egy ilyen teszt
-
VR6-Fan
veterán
válasz FoBCRaistlin #132231 üzenetére
Nekem is csak "C"-s jutott :/
-
Speeedfire
félisten
válasz VR6-Fan #132229 üzenetére
Gyári stock neki, nincs mókolva.
Ha jól látom, akkor 15s a gyári. [link]
App alatt mit értesz? Sima stopper, vagy nem?
tomcsi23: Azt hittem ez is olyan, mint a turbo rágó anno, minél nagyobb a szám annál jobb.[ Szerkesztve ]
Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
ßrainiac
addikt
válasz Speeedfire #132236 üzenetére
GPS Acceleration - egesz jo kis app, start es target speed-et beallitod, es GPS gyorsulas alapjan elkezdi, majd befejezi, lelogolja, stb.
-
FoBCRaistlin
őstag
válasz VR6-Fan #132235 üzenetére
Most komolyan össze akarjuk hasonlítani a benzines meg a dízel nyomásokat.
Mindketten tudjuk, hogy semmi értelme.Dízel esetén 4 hengerre minimum kettessel kell kezdődnie egy nyomásnak, amihez meg már kevés a C map.
Milyen nyomáson mész most?Tuning szempontjából fontos, hogy "hány Mhz hideg van éppen" T56 - www.pcvizhutes.hu WOT: RaistlinX
-
Qru
MODERÁTOR
válasz i-sti #132239 üzenetére
Csak a nyomatékot emelik így garantáltan nincs többlet fogyasztás.
"Manapság nagyon divatos kifejezés az ecotuning, amit az egyre dráguló üzemanyag miatt előszeretettel használnak. De mi is a különbség a normál chiptuning és az ecotuning között?
Az ECOtuningnál csak a nyomatékot emeljük, aminek a maximuma az alsóbb fordulatszámokra jellemző, azonban a felső fordulatszámnál jelentkező teljesítménycsúcsot nem emeljük. Tehát alsó fordulatszámon emelünk, felül nem. Ennek következtében a nagyobb nyomaték miatt a fogyasztáscsökkenés jelentkezik, viszont magasabb fordulatszámon nem lesz erősebb az autó, így az önkontrollt kevésbé gyakorló vezetők nem tudnak feleslegesen fogyasztást növelő teljesítményt kivenni az autóból.
Mi nem sok értelmét látjuk az ECOtuningnak, mivel a normál tuningnál ugyanúgy jelentkezik a fogyasztáscsökkenés megfelelő használat mellett, azonban, ha szükség van, a többlet teljesítmény is elérhető magasabb fordulatszámon.
Ha valaki mégis ilyen beállítást szeretne, természetesen azt is szívesen elkészítjük."#nincsbennetarcsi
-
VR6-Fan
veterán
válasz Speeedfire #132236 üzenetére
Szerintem a yt-s kocsi nagyon nem gyari, a 100-200, eleg jol hasit.
Kollega linkelte az appot."Már a kép is kimeríti a cserbenhagyásos nemi izgatást. " by tomcsi23
-
VR6-Fan
veterán
válasz Speeedfire #132249 üzenetére
[link]
sedannak közel 20secFoBCRaistlin: pár hete hétvégén 1,7-eket töltögetett, most vissza lett véve egy picivel.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Projektor topic
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- Milyen videókártyát?
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás