- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Melyik tápegységet vegyem?
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen monitort vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Projektor topic
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mágus2
Közösségépítő
A kéken füstölő sokat futott PD-k margójára. A tandempumpa is tud ilyet. Csipeget az olajból és küldi a motorba.
Brumi˘ tomcsi23 meg fog keresni a számlával.
[ Szerkesztve ]
-
Primary92
senior tag
Sziasztok!
Octavia 1 kombi ASVVan egy kis búgás, amikor teljesen alászedem balra a kormányt. Csak ekkor jelentkezett.
Kopogott a futómű, ezért nem rég lettek cserélve a stabilizátor pálcák, illetve talpas csere. Azóta nem csak akkor búg. Nem tudom, hogy van-e összefüggés. Egyenesben nem búg, viszont ha már kell enyhe balos kormányállás, akkor folyamosan búg (mondjuk jobbra leejt az út).
Üresben, kinyomott kuplunggal is búg, nem tűnt fel, hogy fordulatszám függő lenne. Leginkább 50-80 között észlelhető legjobban.Mit tippelnétek?
-
Brumi˘
addikt
válasz Mágus2 #131402 üzenetére
Az enyém úgy döntött a nagy mínuszokban, hogy inkább nem füstöl tovább. (olaj van benne) Ha befejeztem a beetle kis gyíkjainak javítgatását akkor ránézek már a sajátomra is, de mostanában teszi a dolgát, semmi rendellenességet nem tapasztaltam.
Beetle: AP végű kormányszög jeladó volt a bontóban, ETKA szerint váltója AG-nek, jövőhéten mikor pihenős leszek bele is aplikálom.
-
Magnum_
nagyúr
válasz atos19881101 #131409 üzenetére
Havonta leirjuk, hogy welkambek?
I humbly and respectfully decline™
-
zeus_2k14
senior tag
Sziasztok.
Komoly gondban vagyok
Adott egy G4. Nyári felnit szeretnék rá venni. Tavaly csak lemezfelnin használtam, így vettem hozzá 15-s gumikat, újakat. Most viszont gondolkodtam, hogy 16-ost kéne vennem, mivel a felni is 16-os lenne. Sokan mondják hogy hülyeség lenne kicserélni.
Szerintetek nagy a különbség a 2 méret között? Esetleg képet tudtok mutatni? Később egy enyhe ültetés is menne a kocsira.
-
cool13
őstag
Ki a felelős az összefoglalóért itt fent? Egyik cikkszámos link sem jó. Rá akartam keresni, egy Golf 4 AHW első féktárcsára, és nem lehet.
-
törölt tag
válasz Mágus2 #131394 üzenetére
[link]
"ezzel biztos kevesebb gondom lenne... viszont nem tetszik"
[link]
"Még ezek mellett is, lehet, hogy jobban megéri a passat,"Leírtam, hogy egyáltalán nem tetszik az a passat. Még a 2001-es is sokkal szebb. De nekem alapból nem tetszik a VW formavilága.
Valamint egyáltalán nem érdekel a presztízs, nem is értem hogy jött ez fel, pláne hogy egy 2004-as A8-nak minimális presztízse van.
I-sty: még feketében se jön be.
[ Szerkesztve ]
-
válasz #89874944 #131418 üzenetére
Hány ilyen jellegű autó üzemeltetésével van tapasztalatod? És nem kötekedek, csak kíváncsi vagyok, mert a levezetett táblázatod a költségeket tekintve nekem nem fedi a tapasztalataimat.
Vedd meg ha akarod! Csak ne lepődj megNe csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
válasz #89874944 #131421 üzenetére
Mindennel. egy akksi Domiba volt 2 vagy 3 éve az olcsóbb fajta 48k+ feltanítás. A8ban a navi flippje szokott meghalni. Bontottban nem nagyon van mert jellemző hiba, az újat inkább nézd meg magad mennyibe kerül, csak ülj közben Szokott repedni az öregebb leömő (annak is valami 400 €körül van darabja emlékeim szerint)
Oszt ha meg olaj szivárog ahogy nálam is lehet pl a vezérlésnél: akkor ki kell szedni a teljes motort Na vidám dolog ez
Elég sok nagy kerekes A8 van de a 18" már szétrázza a lengőkarokat. Egy szettet nézz meg LEMFÖRDERből. Légrugó szeleptömb 250€. Gyári tárcsák és fékek is elég zsebesek. Touaregre pl gyárit lehet venni 500€ pézé előre
Vedd ha szeretnéd, csak készülj el a házi feladattal isNe csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
törölt tag
válasz bitpork #131423 üzenetére
hát ez már annyira nem vidám dolog ennyi erővel már béjemvét is vehetnék abba se romolhatna el többminden... még szerencse hogy nem tetszik az se
nah de viccen kívül. A4-be is 32ért vettem akksit, a 48 nem sokkal több (igazából már 100Ah-s Exide akksit is lehet kapni 30-ért) . Úgy általában 2-szeres áron lehet számolni alkatrészekkel, vagy inkább 3-szoros.
A fékeket már megnéztem, kb az volt az első. Meglepően olcsó volt, sokkal többre számítottam. Ott nincs kétszeres szorzó se.
A Lemförder az mindenbe drága Egy Febi, Ruville vagy TRW is tökéletesen megteszi.Mágus2: értem én, hogy le akartok beszélni a nagy rulettkerékről... hát de na, valamiben meg kell halni peace
[ Szerkesztve ]
-
-
K Norbi
addikt
válasz lenko #131425 üzenetére
Az ismerősnek is -30mm Eibach rugók vannak benne + 17" felni. Tett bele gyári xenont.
"Egybe van"Mille miglia felnivel pusztít! Magasfényű. Egy felnin sincs ehhez hasonló szín.
Motor 1.9 PDTI gyári 150 ló. Viszont ki lett cseréle sok minden. Tomcsi féle 180 lovas autónak kifújja az orrát.
Bárhol bármikor.[ Szerkesztve ]
-
RocknRoller
aktív tag
sziasztok,
van valakinek tapasztalata utólagos xenon beépítéssel? Golf V-be szeretnék rakni.
A lámpatesten és trafón kívül mit kell még hozzá beszerezni? Tudom, hogy csak olyanba szabad beleépíteni, amiben van fényszórómosó.
ÁjfÓn 13 | "A szép nők vetetik a sört, a csúnya nők pedig itatják a sört" - Al Bundy
-
Piwi
veterán
válasz RocknRoller #131433 üzenetére
jó dolog a szigorított műszaki
Aki az ördöggel cimborál, az a pokolban ébred ;]
-
MunezXBK
nagyúr
Meg szintező.
-
K Norbi
addikt
Én kérdeztem a golfomhoz kell mosó, tartály, szintező, vezetékek, új kapcsoló stb
bontottam érdemes csak. Lámpával mindennel 200 körül lett volna. [link]Inkább hanyagoltam [link]
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest