Aktív témák
-
NoLF
veterán
válasz bolondember #46550 üzenetére
mennyiből?
és akkor még egyszer és utoljára: akkor sem jössz holnap ha kifizetem a részed és le is viszlek Kecsóra holnap?
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
bolondember
MODERÁTOR
bocsi, h nem válaszoltam, most láttam.
sajnos úgy sem jó, mert azóta a mosógépszállítók is keresztbeszerveztek...
ne haragudj.
de ha lesz máskor, fizuhoz közel (sosem értettem, h a vérben maradhat ennyi hónap a fizu végére?! ) bármi...
Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
NoLF
veterán
válasz bolondember #46553 üzenetére
mkay
(sajnos én is mínusz soktízezerben állok... evva)
-
NoLF
veterán
válasz bolondember #46555 üzenetére
ó. mibe vágtad a fejszéd?
-
Bubu79
addikt
válasz bolondember #46550 üzenetére
Mondjuk valami Opeltet, mi?
Pálinkásat
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
zolynet
veterán
ennyit nem ittál balatonsoundon
majdcsak normalizálódik ... úgy karácsonyra, és akkor utána megint kezdődik előőőrőőőlLife is too short to stay stock!
-
pohár
félisten
Huhú, jól tolod
Szép jóreggelt
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Bubu79
addikt
válasz bolondember #46559 üzenetére
Hazabeszélsz, nem vagyok hajlandó vitába szállni Veled
Egyébként mijabánat az a Brera
Mit kapok ezért Véncsonttól...
[ Szerkesztve ]
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
kételkedem
addikt
válasz bolondember #46559 üzenetére
Ha egyáltalán nem számítana, hogy mennyibe kerül, és mennyi a fentartása, akkor
Porsche Panamera
Maserati Quattroporte Automatica
BMW M5
között gyötrődnék.Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
Bubu79
addikt
válasz bolondember #46562 üzenetére
Nem - a poszter stimmel, de egy M6 figyel rajta - ofkorsz nem a csavaranya féle
Ez az űrtechnikás kinézet nekem már az UFO Civic-nél sem jött be
[ Szerkesztve ]
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz kételkedem #46563 üzenetére
na, a Négyajtóssal kaptál egy jó pontot nálam..
micsoda szépség...
hmmm...@Bubci: napersze! Milyen ürteknikásos?
-
Bubu79
addikt
válasz bolondember #46565 üzenetére
Gömbölyű, elkent lámpákkal, nagyon lapos - és szegénykém még csapott seggű is
Nem szeretem a csapott seggű autókat - egy autónak legyen rendesen hátulja
-
pohár
félisten
válasz bolondember #46567 üzenetére
Minek kellett a volt cégednek fizetni?
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
ABE
őstag
Amikor ilyen olvasói kérdéseket olvasok, mindig felmegy bennem a pumpa, hogy ezek mi a büdös francot tanultak az autózásról? Aztán mikor leesik a 2 mm hó, be van fosva a fazon, és nem halad.
-
Hujikolp
őstag
Ma már én is beállok a 20-asok közé
-
pohár
félisten
válasz Hujikolp #46570 üzenetére
Hepi börzdéj!
Nem tudjátok annak a videónak a YT-s linkjét, amikor a hülyegyerek beleugrik egy fejessel a vízbe, de csak a felszínen van víz, alatt bezony jég van
Okés, megvan
Abe... köszi, de időközben ráleltem én is
[ Szerkesztve ]
-
venember83
nagyúr
válasz Bubu79 #46561 üzenetére
Egy álom megvalósulása. Korántsem tökéletes, de kit érdekel? Az meg, hogy nem értékeled az igazi szépséget, egyéni szocproblem.
Különben milyen dolog férfi nevet adni az imádottnak? Nem ferde ez kicsit, Joe, izé, Bubu?
Hujikolp: Sokat s még inkább boldogat!
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
Kicsit odabasz
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz venember83 #46575 üzenetére
á, ez ilyen, hallod..
semmi jóízlés...
-
Bubu79
addikt
válasz venember83 #46575 üzenetére
Azt a javára lehet írni, hogy hajt hátul is. A szépség relatív - s hogy mi a relativitás, azt megtalálod az aláírásomban
Szemből szép a Brera - a kétszer három pilács oldalanként nagyon odavágós ( de ez már megvolt a 159-ben is - ami nagyon bejövős, mert nem csapott seggű, autó formája van ), de oldalról és hátulról nem tetszik - ez van
Neménvótam - nem tehetek róla, hogy úgy híjják!!
Isten éltessen Hujikolp
[ Szerkesztve ]
-
Hujikolp
őstag
kÖSZI MINDENKINEK![ Szerkesztve ]
-
venember83
nagyúr
válasz Bubu79 #46578 üzenetére
Igen, nem árt hozzá a négykerékmeghajtás opció, ha már nem gyárilag hátsókerekes. Nekem minden oldalról tetszik, bár tény, hogy kicsit nagy, nem légies. Meg a csomagtartója se valami nagy, hátsó üléssorról nem is beszélve. Meg a fogyasztás. Szóval valóban nem tökéletes.
S ha már autó, most keresek bringaszállítót, amelyet hátra lehet felszerelni nem lépcsőshátú/kombi autóra. Mindenképpen kell egy, elég volt a csomagtartóban szállításból és a szétszedésből.
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz venember83 #46582 üzenetére
hau about zis?
@hujikolp: boldogat.. heréd érjen bokáig...
-
Bubu79
addikt
válasz bolondember #46584 üzenetére
Ezt hogyan tudja felcsatolni a Logan hátuljára? Szerintem nincs az a gumipók, ami megtartaná
-
NoLF
veterán
na akkor most megintcsak a 'rvaanyját a berlvárosnak stbstb
hogy egy kedves phs hirdető megint átbszott a palánkon az már csak hab a tortán
[ Szerkesztve ]
-
NoLF
veterán
válasz venember83 #46588 üzenetére
maximálisan.
-
NoLF
veterán
válasz bolondember #46590 üzenetére
ha erre gondolsz, akkor igen.
ha nem, nem.
-
Csabee.
nagyúr
válasz venember83 #46592 üzenetére
Én egy újonctól is azt várom hogy ott legyen a megbeszélt időpontba.. túl nagy elvárás szerinted?
Üdv: Csabee.
-
NoLF
veterán
válasz venember83 #46592 üzenetére
tökmind1 hogy újonc nem újonc, emberből van elvileg. de már kiderült, hogy nem.
-
Bubu79
addikt
válasz Pisztillus #46595 üzenetére
Nem értem a problémátokat - ő jól járt, hol itt a probléma? És közben még hozzájárult ahhoz is, hogy NoLF ne szenvedjen hiányt mozgásban sem
Tetű dolog, az biztos - segget csinálni a szájából pár száz pénzért...
-
Pisztillus
senior tag
-
Bubu79
addikt
válasz Pisztillus #46597 üzenetére
Nem vagyunk egyformák - a sikerdíjért meg kell dolgozni, lehet, hogy Tocsik, meg a BKV-s nagykutyák is így kezdték
-
Bubu79
addikt
válasz Pisztillus #46597 üzenetére
Qrvatetűduplázásoshétszentségitnekijje!
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest