- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kompakt vízhűtés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen házat vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OLED TV topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
Aktív témák
-
Pisztillus
senior tag
válasz Bubu79 #46245 üzenetére
Szép napot neked is!
Tope megelőzött: Dscaler, ChrisTV alatt működik-e? Esetleg linux alatt megnézni, az lát-e belőle valamit (pl. Mythbuntu).
Azt meg sejtettem, hogy futottál már vele pár kört, ismerős a móka. (De kiszúrtam vele, vettem egy usb Dazzle hybrid stick-et, amit visz rendesen, még a MacBook is!)
Vannak harcok, ahol veszteni szégyenletes, de győzni is megalázó. - Moldova György
-
NoLF
veterán
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
Bubu79
addikt
válasz Pisztillus #46252 üzenetére
Dscaler, ChrisTV nem ösmeri, Linuxot soha - keresgélem a szűz XP-s vinyómat erősen - és ha azzal sem, akkor irány a bolt és cseréltetem valami másra
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
Pisztillus
senior tag
válasz Bubu79 #46254 üzenetére
Akkor itt valami gond van... Ha az XP-n sem megy, akkor csere.
A Mythbuntu-t nem kell telepíteni, CD-ről futva is kiderül annyi, hogy látja-e a TV kártyát, és tud-e valamit kezdeni vele. De hanem, akkor nem...Vannak harcok, ahol veszteni szégyenletes, de győzni is megalázó. - Moldova György
-
addikt
válasz Winner_hun #46256 üzenetére
Vagy az apja
-
Pisztillus
senior tag
Majd a nagybetűsök kiderítik...
Vannak harcok, ahol veszteni szégyenletes, de győzni is megalázó. - Moldova György
-
dragonfx
veterán
válasz bolondember #46251 üzenetére
nem de igyekszek...
nem érted kicsi vagy még"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
kételkedem
addikt
Nem, hisz az egyik Nagypálya, mig a másik csak kispalya
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
NoLF
veterán
miért lenne az?
-
kételkedem
addikt
válasz bolondember #46263 üzenetére
Luke! Az erő veled van!
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
NoLF
veterán
válasz bolondember #46263 üzenetére
mások kisebbek mint dragon, aki nagyobb nálad.
-
bolondember
MODERÁTOR
-
Csabee.
nagyúr
Hazaértem a schoolból Végre
Üdv: Csabee.
-
Bubu79
addikt
válasz bolondember #46266 üzenetére
Csak így? Pontos j-vel? Tán még a nevét is nemecseknek írnád?
Te Bolond vagy
[ Szerkesztve ]
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
Szép jó napot mindenkinek!
Az enyém egy kissé felemás. Még szerencse, hogy az álmok nem válnak valóra! Egy mozifilm végén fekete kerettel Mike Meyers fotója volt kitéve.
A tudás az egyetlen érték, ami a használat során nem fogy el, hanem még gyarapszik is.
-
Bubu79
addikt
válasz bolondember #46270 üzenetére
Nabakkker - ilyet is régen produkált a PH! - 502 - bad gateway...
Hogy érteném? Eccerű vagyok, mint a százasszög - és holnaptól még egyszerűbb leszek
-
Bubu79
addikt
válasz bolondember #46274 üzenetére
Sokkal rosszabb - több leszek 323-mal
Meg egy i-vel
-
Bubu79
addikt
válasz bolondember #46276 üzenetére
De akkorára, hogy egy szimpla ajtón már be sem fogok férni
-
Bubu79
addikt
válasz Pisztillus #46278 üzenetére
BE: Nem, csak egyet - és csak nekem lesz új[ Szerkesztve ]
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz Pisztillus #46278 üzenetére
kettőt, nem?
kettő kell, h TUTIRA beleférjél...
[ Szerkesztve ]
Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
Bubu79
addikt
Majd ha lent áll a ház mellett - előre nem mutatok semmit
Holnap papírok intézése aztán simogatom cseppet és holnaputánra lesznek képek is
E36, mint ez is, de a szín marad fekete, mint az előzőnél
BE: Szomszéd - Degecz melyik részén lakol?
[ Szerkesztve ]
-
Bubu79
addikt
válasz bolondember #46283 üzenetére
Eszem azt a nagy szívedet - nem tudtam, hogy van albérlőm
-
Bubu79
addikt
válasz Pisztillus #46285 üzenetére
Köszi
-
Bubu79
addikt
válasz BlacKSouL #46287 üzenetére
Ez csak avit csinál belőle, nem szerkesztő - van pár alternatíva: Power Producer, Ulead VideoStudio - ingyenesről viszont én nem tudok
NoLF: Van rajta egy szolid szárnyacska, annak mennie kell
BE:
[ Szerkesztve ]
-
-
BlacKSouL
addikt
válasz bolondember #46297 üzenetére
a házassághoz, vagy a valamihez?
amúgy meg biztos.. de kezdem másképp "értékelni" a nőket. lassan a helyükre kerülnek nálam (is) vagy mondjuk úgy hogy oda ahova valók. és erre mindenki azt gondol amit akar, meg amit a tapasztalatai mondatnak/gondoltatnak veleAláírás (nem kötelező megadni)
-
BlacKSouL
addikt
válasz bolondember #46299 üzenetére
nekem nincs kit, neki meg...na majd megkérdem mit szeret
Aláírás (nem kötelező megadni)
Aktív témák
Hirdetés
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest