- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen egeret válasszak?
- TCL LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
Winner_hun
titán
-
NoLF
veterán
válasz Psychonaut #47057 üzenetére
télleg jóvót
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
kételkedem
addikt
válasz Winner_hun #47101 üzenetére
Néhány helyre be tudlak vinni. A távolság azonban lehet, hogy kedved szegné.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
gamerkiller
senior tag
Szép reggelt!
Kalandor: Az már régen rossz ha ilyenekért kell telefonálni az Apeh-nak...
Sony PSP Slim & Lite + 8Gb, Nokia N Series 73 + 2Gb ¤¤ Steam: hayhap4pa ¤¤ Bad Company 2 : Hayh4
-
venember83
nagyúr
Hisztis nők nélkül mennyivel csendesebb az élet.
-
tildy
nagyúr
válasz venember83 #47109 üzenetére
Hisztis pasik nélkül is ÉKE
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
kételkedem
addikt
Különleges, egyedi jellemzők: sertésvakbélbe töltött, fűszeres, füstölt kolbászféleség.
Leírás: A kulen 90-120 mm átmérőjű, sertésvakbélbe töltött, 15-25 cm hosszú, 500-1500 g tömegű, jellegzetes alakú, sertéshúsból és/vagy marhahúsból, szalonnából készült, sóval, cukorral, salétromsóval, őrölt borssal, csípős és csemegepaprikával, valamint fokhagymával ízesített, füstöléssel és szárítással érlelt, nyers kolbászféleség. A termék a kolbászokra jellemzően barnáspiros színű, kellemesen füstös, fűszeres illatú és ízű. Szerkezete tömötten rugalmas, jól összeálló, szeletelhető. A metszéslapján húspépbe ágyazva, egyenletesen eloszlatva láthatók a pirospaprikától megszínezett, 6-8 mm nagyságú hús- és szalonnaszemcsék.
Felhasználás: A termék felszeletelve kenyérrel, illetve szendvicsek feltétjeként fogyasztható.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
gamerkiller
senior tag
válasz venember83 #47109 üzenetére
De unalmasabb is..
Sony PSP Slim & Lite + 8Gb, Nokia N Series 73 + 2Gb ¤¤ Steam: hayhap4pa ¤¤ Bad Company 2 : Hayh4
-
NoLF
veterán
válasz kételkedem #47111 üzenetére
sejtettem hogy hamarosan valaki előáll majd egy csodás google-vadászat eredményeként megtalált részletes leírással, s így vezet be engem eme csodás nyersanyag rejtelmeibe
-
bolondember
MODERÁTOR
-
Tim82
félisten
válasz bolondember #47115 üzenetére
Te még lógsz nekem Klaudiás-fotóboltos képes emaillel.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
kételkedem
addikt
válasz bolondember #47115 üzenetére
Hogy is van a Sylvester Stalone féle Oszkár filmben? Tudtam, de nem sejtetttem!
-
pohár
félisten
válasz kételkedem #47117 üzenetére
Tudtam... Csak nem sejtettem
Megyek is iskoláááába, még jelentkezem kaja közben, a wifi adta örömök
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
zolynet
veterán
válasz bolondember #47105 üzenetére
nincs is még meg ... kezdek gyanakodni, de nem magamban, inkább a pósta és a bürokrácia lesz a ludas
Life is too short to stay stock!
-
NoLF
veterán
"palinak öltözött a Claudia, a Faludinak / hogy az audio jó legyen a vadonatúj Audiba’ / de a Faludinak nem állt fel a rudija / mer’ a felülírott alul szőrös mint a szaudiak ..."
-
Bubu79
addikt
válasz gamerkiller #47112 üzenetére
Csak Rajtad múlik, hogy boldogítanak-e
Egyébiránt pediglen hollarijó
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
venember83
nagyúr
-
NoLF
veterán
válasz kételkedem #47122 üzenetére
[link] 18+ !!!
oltassz c szám 18+ !!!
-
Bubu79
addikt
válasz venember83 #47125 üzenetére
Ne reménykedj - azt a hullámvasutat, amin a Nők ülnek, nem férfiember tervezte, emiatt teljesen kiszámíthatatlan - férfi aggyal követhetetlen kanyarok is adódhatnak benne szép számmal
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
Csabee.
nagyúr
Látom zajlik az élet az Ontopic-ban
Üdv: Csabee.
-
zolynet
veterán
válasz bolondember #47134 üzenetére
két vótmá és két jókép, nem rossz arány
bocsmá biztos hiányoztam
[ Szerkesztve ]
Life is too short to stay stock!
-
Bubu79
addikt
válasz Csabee. #47132 üzenetére
Ha azt látod, hogy a birkanyírás után remegő kezével egy borotvával közelít a nyakadhoz holmi nyakon lévő pihék felszámolása címszóval, tekintetében őrült csillogással, akkor ROHAAANJ!!! az életedért
zolynet: vótmáá - akkor is tetszett
[ Szerkesztve ]
-
NoLF
veterán
válasz Deathjay^ #47139 üzenetére
nem, de bnőm pont ezt intézte ma reggel magának
ráadásul ha mkbnál van a nyugdíjpénztárad, mindenféle ajándékokra számíthatsz (ipod shuffle, dvdlejátszó, stbstb check the webpage)
na ja, körbenézni nem árt. az az igazság hogy én evvel semmit nem foglalkoztam, beléptem oda ahova a kollegák mondták anno és kész, azóta se tudom mi az és mennyit fizetek rá vagy hogy megy ez...
[ Szerkesztve ]
-
Bubu79
addikt
válasz Csabee. #47143 üzenetére
Nekem mázlim van - házhoz jön a fodrász Én vagyok a rendszergazdája
-
kételkedem
addikt
válasz Bubu79 #47144 üzenetére
Ez a fodrász téma egy kicsit elcsépelt már.
Ügyeskezű urológus ismerőse, családtagja nincs valakinek? A prosztatámat előbb utóbb meg kell valakinek mutatnom, szeretném ha a szüzességem nem valami kolbászujjú kovács venné el
-
Deathjay^
tag
ebédszünet vár a töltött káposzta
xbox ONE gamertag: DeathzOor
-
kételkedem
addikt
válasz kételkedem #47000 üzenetére
A fenébe!
Csak emlegetnem és a falra festenem kell, és tessék!
A Hungária körúttól szednék a dugódíjatHa igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
Aktív témák
Hirdetés
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Eredeti játékok OFF topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Sorozatok
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Hálózati / IP kamera
- Milyen monitort vegyek?
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest