Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz Esmein #46852 üzenetére
Máshogy nem lehet bírni. Customer service sucks.
Milyen szerencse, hogy én most már szabadságon vagyok október 12-ig!
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Tim82
félisten
válasz gamerkiller #46854 üzenetére
Szakdolgozatírás, lakásban ablakok pucolása, szigetelése, újrafestése, esetleg még egy-két ajtóé is, ha megérkeznek a hangfalak + erősítő, akkor összerakni a hifirendszeremet, új barátnővel lenni. Sorrend nem meghatározó és nem végleges, módosítások bármikor becsúszhatnak. Pl. ha szakítok, több időm van szakdolgozatírásra.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Psychonaut
veterán
Szép vasárnap délelőttöt mindenkinek!
A másnaposoknak meg kevés fejfájást. -
zH.
senior tag
Reggelt mindenkinek!
Hajnali 2-ig teszteket olvasgattamjust be
-
Tim82
félisten
válasz gamerkiller #46858 üzenetére
Arra még ráérek.
-
pohár
félisten
Ki tudja, lehet holnap elüt egy biciklis, és amputálni kell a golyóidat
Szépet mindenkinek!
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
-
BlacKSouL
addikt
Többezer roma elhatározta hogy elég volt. Mostantól cigányok lesznek ők is. Elhatározták hogy mostantól ők is dolgozni akarnak, meg tanulni, sőt, feltett szándékuk hogy megmutatják a magyaroknak hogy mindenben jobbak mint ők. Legelső körben kiközösítik maguk közül mindazokat akik, vagy akik közeli hozzátartozója vagyon vagy emberélet és egészség elleni bűncselekményt követett el, és akiről tudják ezt azt feljelentik és kiszolgáltatják az igazságszolgáltatás részére.
Visszaszolgáltatnak minden olyan anyagi dolgot, amit korábban eltulajdonítottak, és segítenek ezek kézrekerítésében.
Mostantól tisztelettel beszélnek mindekivel, egymással és a magyarokkal is, csendesen, alázattal, mintha felsőbbrendűségi érzésű kissebbség helyett a többségbe beilleszkedni vágyó értelmes emberi lények lennének. Elhagynak bizonyos kifejezéseket, frázisokat, különös tekintettel a "szobkiagécimettebuzi" és az "azémeréncigányvagyok?" kifejezésekre.
Tekintettel arra hogy a magyarok képesek voltak feladni kultúrájuk egy részét azért hogy európa közepe tájára beilleszkedhessenek, mint például hogy a ló segge felé fordulva összevissza mindekit lenyilaztak, a cigányok megpróbálják elhagyni mindazokat a kulturális szokásaikat és "törvényeiket" amelyek gátolják a beilleszkedést azon a területen, ahol egy más kultúrájú nagyobb népesség már megtelepedett.
Elhatározták hogy mindent megtesznek azért, hogy a magyarság álla leessen, így a legszegényebb családok is kötnek maguknak gallyseprőt és a saját tanyájukon kitakarítanak, rendet raknak, hogy úgy nézzen ki mintha emberek laknának ott. Előveszik kultúrájuk dolgos oldalát, és felhasználják arra hogy saját maguk körül rendet tegyenek.
Mindezek azért fognak megtörténni, mert ehhez nem kell erejükön felüli erőfeszítéseket tenniük, és mégis elérik azt, hogy a többségi társadalom ne mondhasson róluk rosszat, és elfogadják hogy ők is köztünk élnek, és ne ellenségként, hanem valóban, beilleszkedésre képes nehezebb helyzetben lévő kisebbségként, beillesztésre érdemes kisebbségként tekintsenek rájuk.Gondolom erről fog szólni ez a bizonyos többezres Jászladányi romamenet. Ha igen, megyek beállok én is....
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
Tim82
félisten
-
gamerkiller
senior tag
válasz Psychonaut #46865 üzenetére
Tudtam én hogy valami nem stimmel..
Sony PSP Slim & Lite + 8Gb, Nokia N Series 73 + 2Gb ¤¤ Steam: hayhap4pa ¤¤ Bad Company 2 : Hayh4
-
pohár
félisten
válasz Psychonaut #46865 üzenetére
Én igen...
Amúgy, mostani ofőm is megmondta, hogy az a baj, hogy ennyire be akarjuk olvasztani a cigányokat a mi társadalmunkba... Kint Hollandiában pl mondhatni kolóniákban élnek, szerintem olyasmi lehet mint a B13
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Tim82
félisten
válasz gamerkiller #46869 üzenetére
Látod, ezért nem szeretek mobillal fotózni.
-
Killing
addikt
Hogy én milyen kocka vagyok. Egyből windows asztalra gondoltam.
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
Psychonaut
veterán
Aztán miért vindó zikszpé van azon a laptopon Se7en helyett?
-
-
Psychonaut
veterán
válasz gamerkiller #46873 üzenetére
Core 2 Duo @ 1.60 GHz.
-
Bubu79
addikt
válasz Psychonaut #46874 üzenetére
Socket A Sempron 2800+ ( 32bit, 2GHz, minimál cash, egy mag ), a Win7 mégis szalad rajta
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
gamerkiller
senior tag
válasz Psychonaut #46874 üzenetére
.ja tényleg.. akkor meg még úgysem.. de amúgy jó kis gép...
Sony PSP Slim & Lite + 8Gb, Nokia N Series 73 + 2Gb ¤¤ Steam: hayhap4pa ¤¤ Bad Company 2 : Hayh4
-
Psychonaut
veterán
válasz gamerkiller #46876 üzenetére
Akkor most kiemelem a lényeget, látom nem esett le:
Core 2 Duo @ 1.60 GHz.
Egy ilyen procin olyan simán fut a Win7, hogy öröm nézni.
Bubu: Nálam az ősi Athlon 2000+-ra is felment...igaz lassan bootolt kicsit, de bőven használható volt.
[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
válasz gamerkiller #46876 üzenetére
Csak hogy hozzátegyem, a Te notidnál generációkkal régebbi, Pentium M (Dothan) processzorokkal ellátott notebook-okon is simán fut a Windows 7. Hivatalos minimumkövetelménye kevesebb a Vistánál - és itt úgy tűnik, komolyan is vették, hogy fusson akár 512 MB RAM-mal és mindössze 1 GHz-es CPU-kkal felszerelt konfigokon is.
-
gamerkiller
senior tag
válasz Psychonaut #46877 üzenetére
Ja, és mégegyszer tényleg.. De mind1, nem teszem fel a win7-et, most raktam fel tegnap délután ezt.. Jó ez, amíg jó ez..
-
Killing
addikt
Psycho, mi lett a Loutoddal?
[ Szerkesztve ]
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
Csabee.
nagyúr
Valakinek nem kell egy 15éves Lada szamara 1,3as 60.000ft Gáz/benzin üzemű
Mókás kis verda 70-80km/h bír még Vagy van ötletetek hogy hol próbálkozzam badni ahol még kapni is lehetne érte valamit?
Üdv: Csabee.
-
Killing
addikt
-
Killing
addikt
-
Ramius
őstag
Üdv!
Segítsetek. A vonatjegynél igénybevehető kedvezmény, a "26 éves korig", azt most hogy kell érteni? A 26. vagy a 27. szülinapig?
gyakorlat teszi a mestert...tönkre...
-
Ramius
őstag
Írtam egy hsz-t és nem jelent meg.
Vagy mégsem? Ennyire nem lehetek másnapos
mod: jaigen, nemrég volt a 26. szülinap
[ Szerkesztve ]
gyakorlat teszi a mestert...tönkre...
-
Pisztillus
senior tag
Megerősítve. Nekem egy HP NC8000 gépen (1,6 GHz Pentium M proci, 1 GB RAM, ATi VGA, 60 GB HDD) simán ment, bár a hangdriverrel egy kicsit trükközni kellett. No meg a netbook-ok is viszik, az Atom procijukkal. Egy 1,8 GHz-s, C2D az már erőgép neki...
Vannak harcok, ahol veszteni szégyenletes, de győzni is megalázó. - Moldova György
-
addikt
Laptop ügyre csak csak ennyit fűzök hozzá
Szép napot, már ha 1 Vasárnap du. hangulata lehet olyan szép (holnap Hétfő, munka v. iskola )
[ Szerkesztve ]
-
NoLF
veterán
tyű ez igazi kétszercsípős muri volt
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
tildy
nagyúr
válasz Ramius #46889 üzenetére
KÖZLEMÉNY
A 26 ÉVEN ALULI FIATALOK KEDVEZMÉNYÉNEK IGÉNYBEVÉTELI FELTÉTELEIRŐL
Kedvezmény
A MÁV-START Zrt. a 26 éven aluli Európai Uniós állampolgárságú fiatalok részére 33% -os kedvezményt biztosít.
Felhasználás feltételei
A MÁV-START Zrt. a kedvezményre való jogosultság igazolására az életkort, az állampolgárságot és a személyazonosságot igazoló okmányt fogadja el.
A kedvezményes menetjeggyel az útmegszakítás megengedett.
Amennyiben az utas nem tudja igazolni jogosultságát, vagy nem jogosult a kedvezményre a vasút teljes árú menetjegyre kiegészíti a menetjegyét és felszámítja az Üzletszabályzat III. Rész. C. fejezet 4. pontjában meghirdetett emelt pótdíjat.
Amennyiben az utas jogosult a kedvezményre, de nem a meghatározott időpontban használja utazásra menetjegyét, vagy úgy kezdte meg utazását, hogy nem tudja a kedvezményezett nap 24.00 órájáig befejezni azt, a vasút teljes árú menetjegyre kiegészíti a menetjegyét, és felszámítja az Üzletszabályzat III. ész. C. fejezet 1. pontjában meghirdetett pótdíjat.[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Nordik
őstag
Nem találtam megfelelő topikot a kérdésemhez...
Ha estin szeretnék tanulni (érettségi), akkor kapok iskolalátogatási igazolást?
Aktív témák
Hirdetés
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest