- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Projektor topic
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- DUNE médialejátszók topicja
- 3D nyomtatás
Aktív témák
-
zolynet
veterán
válasz Winner_hun #45498 üzenetére
Lehelnél találkoztam egy olyan hondával mely fütyült, biztos beteg volt és csak díszből volt 3 gömb kijelző a kormány bal oldalán ... nem mondom szarul, leharcoltan nézett ki de a hangja nagyonis egészséges volt deátültemvolna a kilencven lóból
Life is too short to stay stock!
-
neduddki
nagyúr
válasz Pisztillus #45494 üzenetére
HI!
Te MEregMixer ha 3-4napja szedek apranaxot mextruaciso gorcseimre az baj?:- )
udv
neduddki
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
BlacKSouL
addikt
Aki megmondja mikor volt utoljára nyitva a szeksztopik, az kap egy ingyen vazelines szempillamasszázst langyos vizes borogatással...
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
Pisztillus
senior tag
válasz neduddki #45502 üzenetére
Bajnak nem baj, csak figyelj arra, hogy étkezéshez közel vedd be, ne vágja tönkre a gyomrot.
Egyébként az Aleve nem más, mint egy kisebb hatóanyagtartalmú Apranax...Bubu: Ha beáztatod folyékony nitrogénbe az ipsét, akkor a szívösszetörés is menni fog...
[ Szerkesztve ]
Vannak harcok, ahol veszteni szégyenletes, de győzni is megalázó. - Moldova György
-
neduddki
nagyúr
válasz Pisztillus #45504 üzenetére
HI!
az en gyomromat mar nemlehet tonkretenni:- )))
udv
neduddki
p.s. hat neha meg a 275is vekonnak tunik:- (
mod: Bubu: kit kell osszetornyi????????:- )))
SetitLelku: ott a muffmagnes ne mod ma hogy nem muxik ehhhhh???:- )))
Kubai tancoslyanyok felviditananak?:- ) heten gyun masziroznyi nem ha nagyon akarod bemutatlak:- )
[ Szerkesztve ]
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
Winner_hun
titán
válasz Winner_hun #45420 üzenetére
És ide is regelve van, kérdés meddig: [KLIKK]
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
pohár
félisten
válasz Winner_hun #45474 üzenetére
Megint ez a földöntúli kajád
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Pisztillus
senior tag
válasz Winner_hun #45506 üzenetére
Hallod, a Sherlock Holmes az gyenge kezdő hozzád képest...
Vannak harcok, ahol veszteni szégyenletes, de győzni is megalázó. - Moldova György
-
BlacKSouL
addikt
Te választhatsz más ajándékot is
neduddki: minden nő elcsöppen tőle, egytől egyig olvadoznak, de amikor finoman romantikusan és kedvesen a dugásra terelem a szót, kiderül hogy mindnek van olyasvalakije, akitől a váltóbotos belső masszázst kapja.
Az a gáz, hogy akit verdával kell felszedni, azokhoz ez kevés. Akiket meg nem érdekel a verda, azoknak meg mindegy mivel megyek. Szóval vicces
Mindenféle egzotikus masszírnokot szívesen veszek, jöhetnek bátran csőstül.Aláírás (nem kötelező megadni)
-
Tim82
félisten
Mi van, ma mindenkinek hiányos nap van? Hát mire való a prájvitgold és a vibrátor?
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
BlacKSouL
addikt
vibrátort sose láttam, prájvitgold meg már hasztlerre lett cserélve, de már az se jön be mer júpíszí nem adja... pláne hogy Digink van vagy 3 hete...meg amúgyis, mire jó az... kívülről nyalogatni a lekváros üveget...
nekem amúgy mindig hiányos nap van, csak néha felszínre tör, néha meg még jobban
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
Fekszek a röhögéstől
Ez meg a másik
Blacki... ha érdekel tudok 1-2 jó cuccot, most nézem ncore-ra raktak fel pár finomságot
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
neduddki
nagyúr
válasz BlacKSouL #45514 üzenetére
HI!
orom Veled bszelgetni mindig ijjan valtozatos temakt hozol fel:- )))
udv
neduddki
p.s. ne ercs felre telleg orulok hogy latlak:- )
-
Tim82
félisten
-
BlacKSouL
addikt
válasz neduddki #45516 üzenetére
hátdemostna. szakmai kérdéseket nem szívesen hozok fel, bizonyítva hozzá nem értésemet, kevés kivétellel, autókról szerénységem tiltja hogy sokat beszéljek, költészet, festészet nem annyira az én műfajom, fényképezni szeretek csak nincs hozzá gépem elég jó, focit néha elnézem de nem vagyok rajongó, mi maradt még...
ja, szex azt meg szeretem, csak ahogy Tim kolléga megjegyezte, állandó készlethiány uralkodik. és legalább némi verbális kielégülést megpróbálok letudni, több-kevesebb sikerrel
kollégák már elkönyveltek szexista őrültnek, de épp ezért szeretnek is, úgyhogy nagy baj nem lehetszegény Dylent is elriasztom ezzel a látszólag kétértelmű hülyeségemmel
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
Szerintem van valami az agyammal, már 5 perce röhögök folyamatosan a gumimacis videón megállás nélkül, mostanra sikerült lehiggadnom
Témába vág kicsit
[ Szerkesztve ]
-
Bubu79
addikt
válasz neduddki #45505 üzenetére
Švejk-et semmiképpen - bár Ő is cseh - egyrészt mert talán sosem élt, másrészt mert jó arc volt, ha mégis
Igyazából azon csodálkozom, hogy simán elközlekedik a normál emberi szélességű ajtókon úgy, hogy sehol nem szorul be az arca - de biztos valami speciális térgörbítést használ, nyilván ahhoz is ért annyira, mint ASU-khoz ( ASU=Levegőbontó berendezés )
Hihetetlen figura - és van még egy szép napom vele - a másik két figura jó fej, de mint ahogyan az általában lenni szokott, itt is a legjobban nyalni képes van a hierarchia csúcsán - nem is lesz belőlem nagyfőnök soha a büdös életben
Nem baj, délután ha minden igaz lesz pár szééép pillanatom - utána meg majd meglátjuk
Egyébiránt gyóreggeltet!
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
kételkedem
addikt
válasz Bubu79 #45522 üzenetére
mint ahogyan az általában lenni szokott, itt is a legjobban nyalni képes van a hierarchia csúcsán - nem is lesz belőlem nagyfőnök soha a büdös életben
a vérehulló fecskefű nedve UV fény hatására neonzölden fluoreszkál! Ma reggel leszakítottam egy levelet és most a bankjegyvizsgáló UV lámpa alatt nézegetem a kezem Hogy ilyen kis apróságoknak is mennyire lehet örülni
Szép napot mindenkinek!
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
bolondember
MODERÁTOR
kellemeset.
egy kis reggeli felüdülés, angolul értőknek kötelező...
Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
kételkedem
addikt
válasz bolondember #45524 üzenetére
nincs hang a gépemen, nem értem az angolt viszont cserébe tűrhető a képzelőerőm
Csabee. nem is olyan rég buli után előadás volt, net illetve mobilnet pedig nem létezett. Úgy emlékszem, keresztrejtvényt fejtettünk
[ Szerkesztve ]
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
Csabee.
nagyúr
De rossz buli után bejönni a suliba és előadáson ülni...
Üdv: Csabee.
-
nagyúr
válasz fokukac #45333 üzenetére
Tegnap voltam a rendőrségen.
Beidézés, vallomástétel, szembesítés.
A csávó mindennek az ellenkezőjét állítótta. Ő lassan jött, én jöttem gyorsan, a kereszteződés előtt megállt, meggyőzödött arról, hogy nem jön senki, stb, majd én beleszáguldottam, nagyon vicces volt Már csak az hiányzott, hogy azt mondja, ő jött jobbról...Érdekes élmény volt. Szerencse, hogy van fényképem az esetről.
szerintem ez még hónapok kérdése, mire lesz belőle lóvém, akármennyi is.
amíg nincs rendőrségi határozat, addig meg nem fizet a biztosító...
Érdekes ez a dolog. ez nem az én évem, most már lassan véget is érhetne.
de vettem lottót.Pleased to meet you - hope you guess my name
-
NoLF
veterán
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
pohár
félisten
Szép jó reggelt mindenkinek!
zolynet... a youtube-os videót megnézted?
-
nagyúr
válasz kételkedem #45532 üzenetére
azért, hogy megnyerjem azt a rongyos 2 millilárdot...
bár az ezredrészének is örülnék.Pleased to meet you - hope you guess my name
-
zolynet
veterán
a remény hal meg utoljára
[B]pohár/B]: még nem
Life is too short to stay stock!
-
bolondember
MODERÁTOR
"lottó, lottó, heti remény!"
Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
nagyúr
a szerencsejáték mentálhigiéniás kockázatai meggyilkolátk az ontopicot!
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
NoLF
veterán
ma viccnap van
-
NoLF
veterán
válasz kételkedem #45540 üzenetére
humánus, empatikus énem korlátozva van ilyen esetekben, hisz' tiszta hülye aki nem normális, nem tudok együtt érezni a hülyékkel
-
nagyúr
válasz kételkedem #45540 üzenetére
én nem sajnálom, aki enynire hülye...
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
NoLF
veterán
válasz fokukac #45544 üzenetére
pont azt néztem tegnap, ha jól számoltam akkor 84. alkalommal. a többiek kicsit utáltak hogy akár szinkronosan, akár eredeti hanggal néztük (felváltva) mindig előre mondtam, mit fog mondani a szereplő
-
Winner_hun
titán
Aktív témák
Hirdetés
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest