Aktív témák
-
Killing
addikt
Holnap kellenek a jeles tanulók a padba, JOCCAK'!
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
BlacKSouL
addikt
Dél-Afrikai Shiraz Cabernet Sauvignon
ezt kortyolgatom 15-18 fokon
nem rossz, sőt, jó
14%-os alkohol
kellemes esti borocska, de amúgy tüzes mint a hétfene..szenvedélyes, erőteljes, testes, de lendületes, száraz, de édeskésen csábító
szenvedélyes, igen...emlékeztet valakire..Aláírás (nem kötelező megadni)
-
BlacKSouL
addikt
válasz Psychonaut #45107 üzenetére
és amikor egy rendkívül kellemes, pozitív esemény történik, emlékezetes, amilyen még soha, az ember mégis, a többi külső körülmény miatt ennek ellenére képes kissé maga alá zuhanni? nem úgy igazából, hanem csak azt érzi, hogy hiába a jó dolog, de mégis kevés.
na mindegy..Aláírás (nem kötelező megadni)
-
Bubu79
addikt
válasz BlacKSouL #45108 üzenetére
Megesik, hogy minden a legjobban alakul, úgy, ahogyan még soha - és akkor felbukkan egy jó hír, aminek örülnöd kéne, de mégsem tudsz igazán, mert a két jó sajnos nem fedi egymást - na az az igazán pocsék érzés...
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
BlacKSouL
addikt
válasz Bubu79 #45109 üzenetére
hát, az érdekes lehet. az már egy dillemmát feltételez, és az általában nem jó.
ez úgy van hogy egy eleve vesztes helyzetben eleve kudarcra ítélt dolog, tudható végkifejlettel, de fullra reménnyel megtöltve. és aztán a remény és más által a lehetetlenben megtörténik néhány hihetetlen jó dolog, és amikor az ember ennek elkezdene örülni, rádöbben, hogy alapvetően ugyanaz a helyzet., és a részeredmények talán nem is voltak eredmények soha.
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
Csabee.
nagyúr
Jó éjt mindenkinek!
Üdv: Csabee.
-
Bubu79
addikt
válasz BlacKSouL #45111 üzenetére
Ismertem már pár Emmát életem során, de Dil-Emmáért sosem voltam oda igazán
Csabee.: Jó éjt
[ Szerkesztve ]
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
BlacKSouL
addikt
válasz Bubu79 #45113 üzenetére
Nekem sem rémlik ilyen névvel senki aki szimpi
De az jó hogy tényleg nem ittam két pohárnál több bort. Mert ettől be lehetett volna dörrenteni alaposan, de nem ez a cél. Csak az egészségmegőrzés, meg jó, egy kis élvezet is azért.
Most viszont iszonyat szomjas vagyok. Kell egy kis multivitamin pezsgőtabletkyAláírás (nem kötelező megadni)
-
Tim82
félisten
Vicces tények a halivúdi vámpírfilmekről:
Amikor a hős és hősnő eljut a szekszjelenetig, a kötelező cool bőrcuccok alatt, amelyeket viselnek, mindketten meztelenek. Mondjuk ez Kate Beckinsale-nél kifejezetten üdítő, sehol egy bugyi vagy melltartó. Igaz, Scott Speedman olyan málészájúnak néz ki, mint aki nem képes kioldani egy melltartókapcsot...
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Bubu79
addikt
válasz BlacKSouL #45114 üzenetére
Egy jó bornál nem is kell több így estére - még most is emlékeznek az ízlelőbimbóim a sógor jelölt isteni meggy borára
Tim: Backinsale kisasszony határozottan dekoratív jelenség a bőrruciban Hát még nélküle milyen lehet
-
Bubu79
addikt
válasz venember83 #45118 üzenetére
Ez egy hatalmas, pozitív hozzászólás volt, le a kalappal
Az elírásért meg elnézést a bocsánatért - ha mondjuk Kerti Virágnak hívnák a hölgyeményt, könnyebb dolgom lenne
-
venember83
nagyúr
válasz Bubu79 #45119 üzenetére
Vagy ha már Virág, akkor Száguldó Virágnak.
-
Bubu79
addikt
válasz venember83 #45120 üzenetére
No, ilyen virágról még nem hallottam
Szakíts egyet Magadnak is
-
Bubu79
addikt
válasz venember83 #45122 üzenetére
A négylevelű lóhere sem kifejezetten gyakori, mégis rá lehet akadni mindenhol a világon
Igen, rengeteg dolog lehet égen és földön, amiről még nem hallottam
Ha valaki tudja, hogy a gyogyós bogarak vajon miért köröznek előszeretettel a lámpa körül, ne tartsa magában az infót, majd megöl a kíváncsiság
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
És akkor következzék az Éjféli etetés!
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Bubu79
addikt
Nem várom meg, hogy végigszaladjon Rajtad a kaja, inkább elmegyek durmolni - jó éjt Mindenkinek
-
bolondember
MODERÁTOR
District 9 - kellemes, IGENCSAK kellemes.
jó8
Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
Tim82
félisten
válasz venember83 #45116 üzenetére
Ja ja, elég meseszerű volt...
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
pohár
félisten
válasz bolondember #45128 üzenetére
Az Éjféli etetést láttad már? Életem egyik legszarabb filmjét fedeztem fel benne...
Nem egyszer volt olyan hogy a magyar és az angol hang is hallatszódott, tré egy munka a film meg a szinkron isMentem is aludni, jó éjt mindenkinek!
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Bubu79
addikt
válasz venember83 #45134 üzenetére
Háddevau - ennek cseppet izmosabbnak kellene lenni - úgy tűnik Digiék nem győzik a felhasználókat...
Pálinkás jó reggelt!
Nem is lenne rossz egy feles így meló előtt - cudarnak ígérkezik a mai nap is, mondhatnám izgulok...
-
Deathjay^
tag
reggelt mindenkinek
xbox ONE gamertag: DeathzOor
-
t1
addikt
Szép napot!
-
t1
addikt
válasz kételkedem #45140 üzenetére
Nekem se sokkal nagyobb pedig ez a 8MB-es Invitel...
[ Szerkesztve ]
-
t1
addikt
válasz Winner_hun #45143 üzenetére
Mondjuk nekem azért lehet lassabb, mert Wi-Fi-n keresztül jön és nem annyira erős a jel... de akkor is trágya az Invitel de sajnos nálunk monopól helyzetben van
[ Szerkesztve ]
-
venember83
nagyúr
A nap defekttel kezdődött, az egyik kereszteződésben majdnem kiment alólam az első kerék, szép nap lesz ez a mai.
-
NoLF
veterán
rögget
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
kételkedem
addikt
válasz venember83 #45146 üzenetére
Bringával vagy?
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
Aktív témák
Hirdetés
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest