Aktív témák
-
-
-
Psychonaut
veterán
Szép napot mindenkinek!
-
pohár
félisten
válasz Psychonaut #45059 üzenetére
Beléd is!
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Bubu79
addikt
Inkább menjetek szobára
Tudnám mit csinálok majd éjszaka - cirka fél órája ébredtem
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
Bubu79
addikt
válasz Psychonaut #45063 üzenetére
Nem jó birkaszőr allergiám van - nem lehetne inkább macilányokat számolgatni?
Philo: Az ötlet nem rossz, a téma a lábam előtt hever, csak meg ne botoljak benne a sötétben
[ Szerkesztve ]
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
Pisztillus
senior tag
-
Bubu79
addikt
válasz Pisztillus #45066 üzenetére
Amikor ezeket fényképeztem, a vakut még az önvédelmi zseblámpa alakította, nem igazán friss képek - azért akadnak meglepő dolgok az éjszakában
Az elsőn egy béka akarna lenni - határozott, céltudatos és nem átallott brekegni.
A második főszereplőjében majdnem hasra estem - éppen szomját oltotta egy pocsolyából
A harmadik szerencsére nem dudált, mert akkor alighanem megjelöltem volna barna csíkkal a vezérlőbe vezető utat[ Szerkesztve ]
-
Pisztillus
senior tag
válasz Bubu79 #45067 üzenetére
Méghozzá ha jól látom, akkor varangyos béka. Róla annyit kell tudni, hogy ha veszélyben érzi magát akkor bizony pisiléssel támad, ami nem egy kellemes dolog, ha eltalál.
A süni az süni, én kedvelem őket. A kamion is klassz csőrös fajta.Vannak harcok, ahol veszteni szégyenletes, de győzni is megalázó. - Moldova György
-
Bubu79
addikt
válasz Pisztillus #45069 üzenetére
Meglehetősen sok béka akad a cégnél, bár sem álló- sem folyóvíz nincs a környéken.
A fellelési helyük változatos, de jobbára a hűtőtorony környékén leledzenek, egészen nagyok is vannak köztük. Szerencsére még nem szálltak szembe velem
A kamion a 23. évét tapossa, a Szolnoki Kőolajkutató vállalat tulajdonában van ( bár azt hiszem mostanában változott a cég neve és már másképpen hívják őket ). Iszonyatosan nagy jószág - a 183 centimmel elveszek mellette.
A sofőr elmondása szerint nagyon észben kell tartani, hogy a pirosnál volt-e valaki a gép előtt, mert különben könnyen kerék alá kerülhet egy bálna merci is - irgalmatlan holttere van elől
-
Pisztillus
senior tag
válasz Bubu79 #45070 üzenetére
Viszont lehet, hogy akad néhány, télen is mekeg zg, ahol senki nem zavarja a békákat, ezért valószínű, hogy ott telelnek át.
A kamionról meg nem mondanám, hogy ennyi idős. A holttér meg érthető a szép nagy orra miatt. Gondolom, erő is akad benne egy pár (musztáng)ménes...
Vannak harcok, ahol veszteni szégyenletes, de győzni is megalázó. - Moldova György
-
Hujikolp
őstag
Bevágtam 2 gerezd fokhagymát piritóssal, most jó tiszta az orrom Winner majd örülni fog
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
-
(Darkwood)
őstag
Vezet a Fradi!
Én korrekt eladó és vevő vagyok, így elvárom, hogy más is az legyen velem! Ha nem vagy korrekt és átba****, akkor az én szememben egy utolsó patkány vagy és ne találkozz velem az utcán, mert...!
-
Hujikolp
őstag
válasz (Darkwood) #45076 üzenetére
Áramot?
-
Killing
addikt
válasz Hujikolp #45077 üzenetére
Autót.
Darkwood: Egyik haverom nagy fradi rajongó, szerencséd hogy nem PH!-s. De az is lehet hogy Wireless kábelt vezetnek a házakba.[ Szerkesztve ]
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
(Darkwood)
őstag
válasz Hujikolp #45077 üzenetére
Hmmm.... egyszer majd, ha nagyon ráérsz, akkor menj el egy Fradi meccsre és mondjuk a B-középbe lődd el ezt a poént!
Killing: Látom emlékszel még a "wireless kábelre"!
[ Szerkesztve ]
Én korrekt eladó és vevő vagyok, így elvárom, hogy más is az legyen velem! Ha nem vagy korrekt és átba****, akkor az én szememben egy utolsó patkány vagy és ne találkozz velem az utcán, mert...!
-
Hujikolp
őstag
válasz (Darkwood) #45079 üzenetére
Haver nem egyszer hívott már, hogy menjek ki vele Foci meg annyira nem vonz..
-
Killing
addikt
válasz (Darkwood) #45079 üzenetére
Én azóta már kerestem kihasználatlan aluljáróba gyalogost.[link]
Emlékszem, az egyik tag meg komolyan vette, és megkérdezte hogy jó-e notihoz.Hujikolp: Ha nem tudsz verekedni ne is menj meccsre.
[ Szerkesztve ]
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
(Darkwood)
őstag
válasz Hujikolp #45080 üzenetére
Na majd menj ki a Fradi - Újpestre!
Killing: Én is komolyan vettem volna...
-
Killing
addikt
válasz (Darkwood) #45083 üzenetére
Ugyanmár, ne komolytalankodj!
-
Hujikolp
őstag
válasz (Darkwood) #45083 üzenetére
Ott túl sok a rendőr, és nem lehet semmit se bevinni szvsz.
Most törlöm az office 07-et de kbszott sokáig tart
[ Szerkesztve ]
-
Killing
addikt
válasz Psychonaut #45089 üzenetére
-
Csabee.
nagyúr
-
Killing
addikt
válasz Psychonaut #45092 üzenetére
Nagyot koppant.
Utólag bizony, elmész te a...Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
ABE
őstag
-
pohár
félisten
válasz Hujikolp #45075 üzenetére
Kár, pedig biztos elsöprő sikered lett volna
ABE... deszaaaar
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Killing
addikt
-
Csabee.
nagyúr
Úgynézki bwin-en bejött a Chelsea fogadásom! Kikapott a fagyi a Lokitól
Üdv: Csabee.
-
ABE
őstag
Ma az orrom előtt majdnem kinyírta magát és 3 utasát valami húdelaza srác. Küzdött az előzéssel a szakadt dízel Astra kombi, aztán elfelejtett időben visszahúzódni a gyerek, és majdnem kivasalta a szembejövő Mercedes terepjáró. Utolsó pillanatban rántotta vissza az autót, mázlijára nem állt keresztbe. Utána aztán ugyanúgy előzgetett, mint a nemnormális. Hülye barom...
Aktív témák
Hirdetés
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest