- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen notebookot vegyek?
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Gaming notebook topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Aktív témák
-
ádyz
addikt
Kis esti "felpezsdítő".
-
NoLF
veterán
válasz Timocicu #22796 üzenetére
hát ez egy elég sajátos dolog volt, de nagyon finom lett.
szénhidrátmentes diétát tartok 3 hete lassan, semmi kenyér, tészta, krumpli vagy rizs estére, délben sem nagyon reggelire egy kifli vagy zsemle.
ma este olívaolajon megpirítottam egy kis mangalica füstölt szalonnát, abból a dezsőből amit a célges bulin vágtunk. mellette hagyma, fokhagyma, zöldhagyma, bele egy kis húsvéti sonka, és piruljon. a vége felé félbevágott erdei mogyoró, rá mexikói zöldségkeverékből kicsi, wok zöldségkeverékből több. só, bors, petrezselyemzöld, egy kis erős pirospaprika és némi édes chilliszósz. összepároltam őket, sokat kavargatva, és füstölt sajtot reszeltünk a tetjére, mellé amstel bockot fogyasztottunk
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
ádyz
addikt
válasz phanzetomox #22803 üzenetére
Ááááá, dehogy.
Egy másik:
-
Timocicu
senior tag
nem hangzik rosszul
lenne egy kérdésem : vajon az a ser minek számít? fehérjének? zöldségnek?
hoppá, ez három lett[ Szerkesztve ]
„Kell, hogy valahol hiányozzak, hogy álmatlan éjt okozzak, hogy valaki, ha nincs is messze, felriadjon minden neszre, hogy én legyek az élete értelme.”
-
Sipi16
őstag
válasz phanzetomox #22800 üzenetére
Megint kezdek a leszokás fele húzni. Az első két doboz nagyon jól esett, de a több már szó szerint a megszokás. Ez nem kell nekem...
Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...
-
pohár
félisten
Remélem pár hét múlva én erre photoshopolhatok képeket...
Tim... nekem az a sejtésem, hogy belefáradt abba hogy az őstag rang után fusson, szeretett volna nagyon egy egyéni avatart
Szerintem ez az oka...
Csak azt nem értem, hogy ha valaki ki akar lépni a PH-ről, MIÉRT KELL TÖRÖLNI A BLOGJÁT????
Nolfi... nagyon guszta!
És finom is lett legalább?[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Tim82
félisten
Lehet tudni, hogy Algieba miért törölte a blogját/miért nem akar tovább maradni a PH!-n/Mobilarénán?
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
kételkedem
addikt
Ezt én sem értem
Ha valaki elmegy, akkor ne írjon többé blogot, ne írjon hsz-t, de a jól megírt írások igazán maradhatnának...
nem tudom Algiebát mi ütötte kiHa igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
phanzetomox
őstag
ezekszerint most nincs többé algeiba? hova ment? mér ment el?
-
ádyz
addikt
válasz phanzetomox #22816 üzenetére
Állítólag, nem bírt többet várni, hogy egyéni avatart kapjon.
Remélem ezt értékelni fogod:
-
Timocicu
senior tag
Nyami, naon guszta bizti fincsó volt
Algieba-ra kitérve : de ez butaság SZVSZ, hiszen pont Ő írta, hogy nagyon jó a mostani is, mert hasonlít rá, lehet nem pont ezekkel a szavakkal írta, de pár napja olvastam, az fix, de most nem keresném vissza ... ÉKE
[ Szerkesztve ]
„Kell, hogy valahol hiányozzak, hogy álmatlan éjt okozzak, hogy valaki, ha nincs is messze, felriadjon minden neszre, hogy én legyek az élete értelme.”
-
Tim82
félisten
Nem hiszem, hogy Algiebán pont most tört volna ki a "rangkórság", ha évekig bírta enélkül.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
venember83
nagyúr
-
Timocicu
senior tag
Jó éjt Mindenkinek! Én megyek és közelebbről megnézem a kispárnámat.
venember: jó éjt!
nagyon is hirtelen. Én ugyan nem nagyon ismertem, de tegnap kérdezte, hogy mit és, hogy lehet törölni. Kis idő múlva, írta, hogy törölte is a blog-ját ...tildy: jó pihit! Reggel tessék lustálkodni.
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
Hát ki tudja...
Meg az is fájt neki, hogy ő kevés hsz-t tudott gyártani, mivel van olyan ember aki 3-4 hónap alatt őstag és magasabb rangú lesz...
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
ádyz
addikt
válasz phanzetomox #22820 üzenetére
Ezt a valami fejet rátehetem, ha gondolod.
-
Timocicu
senior tag
micsoda véletlen, nem csak én hívom így?
Én reggelig szundizhatok, akkor jön csak haza. De törpim itt van, olyan édesen alukál.
pohár: 3-4 hónap alatt őstag és magasabb rangú lesz...
vajon kire célzol?
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz phanzetomox #22827 üzenetére
Inkább a megbízhatóságot tükrözi, és megbecsülik az embert
Timo... egy képet mutatsz róla?
Bocsi, hülyeséget írtam, de ezzel arra akartam rámutatni, hogy rövid idő alatt feltör, mint a talajvíz
Tényleg, most jut eszembe... Voltam mamáméknál, nemrég fialt a macsek 3 kiscicát, abból csak 2 maradt...
De ez a kettő a miénk lesz
Láttam most őket, bent aludtak az anyjuk hasán a kis rögtönzött házikójukban, az anyjuk mint egy banán, olyan alakban volt, olyan aranyosak voltak[ Szerkesztve ]
-
ádyz
addikt
válasz phanzetomox #22827 üzenetére
Késő.
Amúgy nem lényeg a rang. De ha Őstag vagy és 600 napja regisztráltál, akkor kérhetsz egyéni arcképet.
-
Tim82
félisten
válasz venember83 #22822 üzenetére
A lényeg, hogy nem tudunk semmi biztosat.
-
-
Tim82
félisten
válasz venember83 #22833 üzenetére
Nem tudom biztosan az időpontot, amikor utoljára.
-
zolynet
veterán
pokoli egy nap volt ez a pénteki: dagály fürdő, uszás, szauna, úszás szauna, pihi, szauna, majd egy combos ebéd, rávágtunk egy kávét, majd kis pihi, kertben két viszkikóla, 1-2sör, majd gpro futam, 2.hely és hazaballagás ... the perfect day
errefele volt vmi érdekfeszítő?
szvíítdrímsz
[ Szerkesztve ]
Life is too short to stay stock!
-
pohár
félisten
válasz zolynet #22836 üzenetére
Nah ecsém, te aztán laza egy napot tartottál
Nekem nem volt fenékig tejfel a mai nap: reggel zh, semmi kaja nem volt itthon, szendvicset ettem, tegnap meg meg voltam halva a másnaposságtól, ráadásul felkeltem délután, mehettem tesire focizni
Mondjuk kicsit felrázódtam tőle, sőőőt részegen olyan rémálmom volt, hogy arra ijedtem fel hogy anyááád mi van már
Nah mondom Bacardi + Mézes Vilmost sose iszok egy éjszaka alatt, még a belem is tönkrevágta...Bocsi a szófosásért
-
-
zolynet
veterán
válasz bolondember #22840 üzenetére
ne veszekedjetek, szombat van, pihenőnap
Life is too short to stay stock!
-
zolynet
veterán
-
kételkedem
addikt
Vidám napot mindenkinek!
Reggeli, majd séta a munkahelyre.
Május 2-án szombaton is dolgozunk, a fene!Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
bolondember
MODERÁTOR
csúcs kis napom lesz... XIII. - Füzesabony-Besenyőtelek-XIII...
mindezt csak azért, h találkozzak az apámnak látszó tárggyal...
ő előadja, h micsoda lehetőségek, mennyire vár, mennyire mittomén, meg így meg úgy, leígéri a csillagokat az égről, hazudik, mint állat, én jópofát vágok hozzá, és már azt se hiszem el, amit kérdez. Mert már párszor átvágott, nem keveset szívtam miatta.
csak azért nem küldöm el a vérbe, mert mégiscsak van köztünk vérségi kapcsolat, franc.
Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
kételkedem
addikt
válasz bolondember #22845 üzenetére
szenilis vagyol-e?
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
tildy
nagyúr
válasz bolondember #22846 üzenetére
Mi félegy.
Tippeket várnék, hogy ezt az álomszuszékot itt mellettem sikerül-e 8kor kivernem az ágyból."Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
tildy
nagyúr
válasz bolondember #22849 üzenetére
Ha arra gondolsz , amire én, akkor azt fogja mondani, nem szabad, nem szabad, szuny, szuny.
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
Aktív témák
Hirdetés
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest