- Melyik tápegységet vegyem?
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Projektor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Gaming notebook topik
- PLC programozás
- Steam Deck
Aktív témák
-
Bubu79
addikt
válasz bolondember #23300 üzenetére
Ez aranyos, de van ott még hasonló - egy kezdő macskatartó megpróbáltatásai [link] Alulról jön időrendben...
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
addikt
Totyik gyilkosok
Jó étvágyat mindenkinek.
-
venember83
nagyúr
El ne macskásodjatok.
-
NoLF
veterán
válasz venember83 #23303 üzenetére
nyáu
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
zolynet
veterán
Nem tud vki 'véletlenül' bkv bérletet olcsóbban mint 9eFt?
Life is too short to stay stock!
-
zolynet
veterán
nem, nem ... olyanra h ha vkinek ad a cég, de nem kell neki és eladja, én olyanra ill felnőttre, csak szépen legálisan
+ azért is írtam h begyere a topikba, mert mostanság másfelé kolbászolsz
tope: nem vágom magam alatt a fát, hosszabb távra gondoltam, bár tartós tejet már félve veszek
[ Szerkesztve ]
Life is too short to stay stock!
-
NoLF
veterán
válasz zolynet #23312 üzenetére
ennyi. ha megkúr, tegye, belefér félévente egy bünti.
így viszont a lelkiismeretem is nyugodt, hisz fizetek a bkv-nak havonta rendszeresen, és nem érzem azt sem hogy lehúznának (a teljes árú bérletet nem fogom kifizetni nekik ilyen szolgáltatásért, különben is diák vagyok, csak nincs jogom diákbérletet használni, merthogy távoktatáson tanulok. a suliba meg fizetek félévente 150ezret, szóval kussolhat a bkv.)The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
pohár
félisten
Hhhhheeeeelllllloooooo!!!!
Vége a hétnek, hurrá
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
NoLF
veterán
válasz bolondember #23314 üzenetére
ja egen, a legtöbben nem is nézik. csak ha a vilin jön a néni, és akkor tessékmutatni, akkor megnézi, de a diákot még nevör evör ellenőrizték.
-
tildy
nagyúr
Nono nekem sikerült már ilyenbe belefutnom.
Levelezős diák volt nálam , meg diákbérlet. Megnézte. Megbüntetett az ork, de mondom ez így bajos lesz, így felajánlotta, ha adok neki egy 1000est akkor rendben vagyunk...
Hát adtam neki, pedig tudom hogy...."Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
tildy
nagyúr
Rájöttem miért nem mozogtak a smileyjaim: Opera ben van oylna hogy animált képek engedélyezése. nos alapesetben ninc sbenne a pipa
Szegény nolf-ot pont emiatt szivattam meg, mert ez a két smiley egyforma volt, de nekem nem mozgott."Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
venember83
nagyúr
Nem akar ma valaki vendégem lenni egy headshotra?
-
NoLF
veterán
válasz venember83 #23322 üzenetére
kit akarsz fejbelőni?
-
kételkedem
addikt
Mármint, hogy adni vagy kapni szeretnél? Nem mindegy ugye
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
rarri
senior tag
Én egy vodkára akarok a vendéged lenni.
Vendégek vagyunk a Földön .S ha vendégségbe jöttünk, legyen ajándék az életünk.:-) / Gil /
-
ádyz
addikt
Napot.
Nem tudtok olyan autósboltot, ahol az önindítók nincsenek eget rengető árban?
-
ádyz
addikt
válasz kételkedem #23327 üzenetére
Megfeküdt. A szénkefe kuka.
Lehet, csak szénkefe csere lesz, hétvégén kiderül.
-
rarri
senior tag
válasz kételkedem #23327 üzenetére
zolynet : Én már bármikor innák, mert idén még nem buliztam, és elvonási tüneteim vannak !
Vendégek vagyunk a Földön .S ha vendégségbe jöttünk, legyen ajándék az életünk.:-) / Gil /
-
tildy
nagyúr
Tegnap mi is legurítottunk egy kis alkoholt.Esm beckset, én meg az alant linkelt citromos sört.
Nyamma volt.Fene vigye el nolfot, rákapatott a gyümölcsös sörökre. Floris kriek rendszeresen, most meg ez.
rarri : Csak ne azzal a kezével kezdje az orrát vakarni, amin hordja, mert akkor bizony nyavikolás hallatszik felőle.... Van súlya, nem kis darab .
Jahm ha már vodka: tavaly nyár óta még félig sem fogyott el ez: [link]
[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
bolondember
MODERÁTOR
kit kell segíteni heccsátolni?
Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
NoLF
veterán
válasz RoyalFlush #23334 üzenetére
hát akkor kongratulésön
-
zolynet
veterán
-
phanzetomox
őstag
Üdv mindenki !
-
Bubu79
addikt
-
ádyz
addikt
Igazából ha csak a szénkefe cserés, akkor nem kell másik/új.
-
ádyz
addikt
válasz venember83 #23341 üzenetére
Lentebb írtam, hogy ha csak azt kell cserélni, akkor nem veszek másikat.
-
ádyz
addikt
válasz venember83 #23343 üzenetére
-
7
addikt
Nu, megkaptam a gépterem felügyeletét egy órára... Már megint...
-
Bubu79
addikt
Kellemes szórakozást a gépteremhez
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
Timocicu
senior tag
válasz zolynet #23306 üzenetére
Nekem jobb ötletem van és ez nagyjából legálisabb, mint a lejárt diák.
Én így járok, mikor kell.
Érdekel?Szia Mindenkinek!
„Kell, hogy valahol hiányozzak, hogy álmatlan éjt okozzak, hogy valaki, ha nincs is messze, felriadjon minden neszre, hogy én legyek az élete értelme.”
-
RoyalFlush
őstag
válasz zolynet #23336 üzenetére
Köszi Tegnap ismerősökkel kinéztünk a DVTK - Nyíregyháza meccsre. A hangulatra nem lehetett panasz.
“Mankind invented the atomic bomb, but no mouse would ever construct a mousetrap.” Albert Einstein
Aktív témák
Hirdetés
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest