- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Milyen TV-t vegyek?
- Notebook hibák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- Bluetooth hangszórók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Motorolaj és szűrő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Asbee
veterán
válasz Gyula84 #11152 üzenetére
Nagy tételben, amiben érdemes hamisítani, feltűnne hamar ugyanaz a számkód van minden dobozon vagy pár ismétlődik. Sokat meg qr kóddal egyben lemásolni megint nem érné meg. Maga a qr kód is kicsit kidomborodik, nem egy sima nyomtatás. Nagyon hamar bukta lenne... Minden lelehet másolni manapság már, csak nem biztos hogy megéri.
-
AIex
tag
Gyári (oké, végülis a Hengst gyártja ) olajszűrőt is a Kauffertől rendelted ?
Amúgy, ez tökre tetszett a Total olajon, hogy régen (nem tudom most hogy alakulnak az árak) olcsóbb volt mint egy Castrol edge / professional, vagy egy Motul, de volt rajta egy QR kód, ha jól emlékszem (az talán a Quartz 9000-es széria volt), és lehetett ellenőrizni, hogy eredeti-e a termék.
-
Asbee
veterán
Kauffer minden. Gyári szűrőt cikkszám alapján adta ki és rendesek mert a kosárban módosult az ára -1,7k-val pedig én csak drágábban találtam. Total olcsó még mindig.
Total: 13-14k
Új ESP akcióban most 15k, de amúgy 19k
Motul Xclean+ : 17-20k
LM Toptec 4200: 20-25k
Castrol is olyan 18-20k
Kb így alakulnak most az árak. Felmentek az árak jó pár ezret az elmúlt 1-2 évben. Persze minek nem.[ Szerkesztve ]
-
-
8
senior tag
Ez az olaj jó választás lehet?
Total Quartz 9000 Future NFC Fuel Economy 5W-30
ACEA A5/B5
HONDA , wo ein Motorenöl nach ACEA A5/B5 gefordert wird.Honda Accord 2.2 i-CTDI dízel, részecskeszűrő nélküli, A5/B5 a gépkönyvi előírás
52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. Raiffeisen kisvállalati ajánlás elérhető. 500Ft PARKL kupon parkoláshoz. REVOLUT regisztrációhoz 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
Qru
MODERÁTOR
válasz molnarpeter #11170 üzenetére
Részben igen de pl a B5 lehet a longlife és ezek már üzemanyag takarékosak és magas a HTHS-ük.
#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Tothgera30 #11178 üzenetére
Igen minel noveltebb a fenyero, annal rovidebb az elettartam.
#nincsbennetarcsi
-
Eclips21
őstag
Egy régi 98-as Nissan almeraba 1.6 benya, milyen olajat javasolnátok ha 3. autónak van csak használva szóval szinte nem is használjuk. Szar olajat azért nem akarok bele tenni, a legjobb az lenne ha lenne olyan olaj ami kibírna 2 évet(nem akarok évente cserélni), km-t persze figyelem de azt sose fogja elérni mostanában hogy cseréls legyen.
-
raziel01
veterán
válasz Tothgera30 #11178 üzenetére
+130%-os nekem is van még bontatlan is. Annak megszűnt a gyártása. Helyette lett a +150%-os.
De nekem nem sokat bírt a +130%-os. kb 150 órát/15 hónap. Inkább raktam bele +100%-os OSRAM-ot, az legalább nálam kb 2 évet bír. -
hads
tag
Sziasztok!
Mi a különbség a
TOTAL QUARTZ 9000 5W40 és a
TOTAL QUARTZ 9000 Energy 5W40
között.Melyik jobb a 459 000km-t futot 1.9 TDI Octaviámba?
Kétszer ad, aki gyorsan ad, a smucig + egyszer sem.
-
Eclips21
őstag
válasz molnarpeter #11181 üzenetére
Szoktunk vele hosszabb távot menni 20-20km hétvégente havi 1-2 alkalommal, meg néha azért alőkerül ha úgy van de évi 10ezer km nincs meg.
#11181molnarpeter
Köszi, kövi olajcserénél kipróbálom. -
Xantomas
őstag
PSA (urambocsáss, Stellantis) DV5 motorba (1.5 hdi, 100 lovas) Total Quartz Ineo Xtra First 0w-20 olajat ad meg a Total keresője, meg a karbantartási terv is.
Nos, ez mindenhol beszerezhetetlen jelenleg, 4 l kellene, de egy helyen literes flakonban is csak 3 db-ot tudtak volna adni, vagy komplett hordót. Értelem szerűen, utóbbival nem élnék.Elvileg a 0w-30 (b71 2312 C1C2) is mehet bele, de nem az igazi. Most is ez van benne, mert az előző karbantartáskor a márkaszerviz sem tudott bele 0w-20-at tenni.
"Megint eggyel hülyébb vagyok, mint tavaly"
-
bul07
nagyúr
ZSU
Nem találtam olajkeresőt ami minősítésre szűrne
Egyenként végignézni hogy melyik tudja a 505.01 hátDe lehet csak én nem találtam meg, esetleg aki tudja melyik Linek van az linkelhetné
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
olajshop.hu és a zsu.hu ugyan az?(Van ilyen hogy egy cég több néven is futtat oldalakat)
(#11192) Asbee
Ja értem hogy először ott keresek rá és utána magára az olajra a ZSU oldalán
Ezzel csak az a baj hogy lehet árul olyat is ami nincs a olajshop oldalán, de tudja a 505.01-etEgy példa
REPSOL ELITE 50501
Ez nincs a olajshop oldalán(ha jól néztem)
ZSU van [link][ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
Nem dehogy
Csak azt hittem hogy én vagyok balga és nem találom a ZSU oldalán a ilyen részletes keresőtMost csak nézelődök követem az árakat, és ha lenne elárazás vagy nagyon olcsó megoldás akkor lehet rendelnék
Most tavasszal volt meg a cserém és a következőre is megvan már
Sikerült jó áron szereznem CASTROL EDGE TITANIUM FST 5W30 C3 4liter olajat, kézen közön 9650Ft-ért kaptam meg 2022/11/28-i gyártás, most is ez van benne
(nem autópályázok max autóút, ott is inkább 100körül megyek fogyasztás miatt, nagy a bódé és 100 felett aránytalanul kezd többet fogyasztani)[ Szerkesztve ]
-
K Norbi
addikt
Hát nem akarok rosszat mondani a Castrol Edge olajról.
Mert mindenki tudja tőlem nagyobb Castrol buzi nem volt itt.De 1 hét után le engedtem...
És mindig a hivatalos mintaboltból jött.
De most valamit elbasztak vagy nem tudom.Mint valami varrógép úgy járt vele a motor.
Hallottam hogy nem ilyennek kéne legyen.És friss olajjal úgye full jó hangjának kéne legyen.
Na mindegy.Most csalódtam a Castrolba
És rendeltem ismét.....
Olajat😹
Meg fasza Germany Hengst et.
Én fajta olajszürőmet
Kiadták bosnyákoknak.Nem is kell többet.
Gyári olajszürőt kibasztam a kukába 1 hetesen tele castrol olajjal.
Most jó lesz a Hengst[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest