Új hozzászólás Aktív témák
-
mihellers56
tag
Már nem elérhető hát ;) gyors volt...
-
2thletme2day
őstag
válasz egyedülülő #2099 üzenetére
Amennyire elszálltak az árak ott is lehet, hogy inkább áldás ez... A pénztárcám biztos nem bánja. Eddig úgy voltam vele, hogyha lesz 300k környékén 3080 akkor azt veszek de lehet, hogy csak 3070 -et kapok ugyanezen az árszinten...
-
AsakuraDave
őstag
Jól megszívják a magyar gamerek ha minden stockot az ipon kap meg
De innen látszik is hogy mennyire játszanak az árakkal(mint mindig), hogy az OC verziót egy 10essel occóban árulják Mindegy úgy tűnik van elég pénzes balek aki ezeket így is megveszi meg legalább az iponnál tényleg van/volt kártya...There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.
-
Rison77
senior tag
válasz AsakuraDave #2104 üzenetére
Azért a legutolsó kártyával az Aqua is hasonló árazással számol már, ugye MSI Ventus 350k-ért volt.. Szóval ezek után top kártyákra Gaming X, Strix, szerintem 400k alatt ne is számítsunk.
[ Szerkesztve ]
-
MomoSinX
aktív tag
Én vagyok az egyik "bűnös" az Iponos TUF Gaming OC-ra. Már egy hete ezeket a szarokat vadásztam, külföldről semmit nem sikerült behúzni. Akárhogy is nézem az árak már mindenhogy elszálltak itt minimum fél évig....
-
KACSX
csendes tag
válasz Rison77 #2098 üzenetére
Teljesen véletlenül rákerestem, s volt találat.
De ennyiért szerintem túl drága , így csak képernyőmentést készítettem róla, hátha másnak megér ennyit.
Viszont ez alapján bármikor kerülhet ki új RTX 3080-as.Gigabyte Z690 UD, Intel Core i7-12700K 25MB, Kingston FURY Beast 4x16GB DDR4/3200 MHz CL16, Gigabyte GeForce RTX 3090 GAMING OC 24GB, Samsung 980 Pro 1TB 7000/5000MB/s, Western Digital Black 4TB 7200rpm 256MB SATA3, Chieftec Smart 1250W Gold, Acer KG251QDbmiipx 1ms @ 240 Hz, Serioux HT2100C 2.1 16W
-
KACSX
csendes tag
válasz Rison77 #2112 üzenetére
Köszi a tippet, én is beállítom újdonságfigyelőt.
Gigabyte Z690 UD, Intel Core i7-12700K 25MB, Kingston FURY Beast 4x16GB DDR4/3200 MHz CL16, Gigabyte GeForce RTX 3090 GAMING OC 24GB, Samsung 980 Pro 1TB 7000/5000MB/s, Western Digital Black 4TB 7200rpm 256MB SATA3, Chieftec Smart 1250W Gold, Acer KG251QDbmiipx 1ms @ 240 Hz, Serioux HT2100C 2.1 16W
-
hoolla
aktív tag
Na jol van, csak feltornasszak a sima 3080-as arat egy tularazott Turing Ti nyito arara.
Ugy nez ki, hogy egy decent 3090, forintositva, boven 600k folott lesz. Annyit nem adok azert a picsanyi extra teljesitmenyert.
Asszem, hogy en hatradolok amig AMD is elobujik, aztan, ha az sem lesz semmi extra, akkor megveszem a leghuzhatobb 3080-at azt viszlat."It was the best of times, it was the worst of times, it was the age of wisdom, it was the age of foolishness..."
-
őstag
válasz -=RelakS=- #1894 üzenetére
Mostmár őszintén kezd érdekelni engem hogy hány darab (minden gyártót beleértve) , de komolyan hány darab 3080 készült összesen ezidáig , én olyan 250db-ra tippelek bolygószintre levetítve , 3090-ből meg 10-12 darab. De lehet hogy túlzok picit, mert ennyi se. /szarkazmus off
http://steamcommunity.com/id/DrTechnoid/
-
sittes79
addikt
válasz DrTechnoid #2120 üzenetére
Pár ezernél nem több legyen max 10.000 3080
-
warcat
veterán
válasz DrTechnoid #2120 üzenetére
Tényleg komoly adag készült belőlük, de egyszerűen elsöprően brutális az igény rájuk.
Jensen is felpaprikázta a népet, eltte szar érték/arányú volt a 20xx széria, és szerintem bőven benne van az is, hogy sokan egyfajta kényeztetésnek szánták maguknak (persze ha megmaradt a munkájuk, ami IT esetén esélyes) ha már idén elmaradt a nyaralástól kezdve minden.
Szerk.: és kell annál több, hogy az egész 2080 Ti topikban 2 év alatt született bő 2900 hozzászólás, itt meg már 2100 felett pörgünk úgy,hogy egy ember jelentkezett eddig, hogy van kártyája?
[ Szerkesztve ]
EA: It's in the crate!
-
Linem
senior tag
Az aqua-nál már 1 hete beállítottam mindegyik kártyára a raktárfigyelőt, hogy e-mailben azonnal értesítsenek, ha elérhető a termék. Azóta többször is elérhetőek voltak a termékek, mégsem kaptam semmit. Akkor ennyit ér a beállítás? Vagy csak én nem kaptam azóta sem értesítést semmire?
[ Szerkesztve ]
-
hoolla
aktív tag
Szerintetek lehetseges lesz feldobni a 90-es biosat a 80-asra?
"It was the best of times, it was the worst of times, it was the age of wisdom, it was the age of foolishness..."
-
HelloTwinky
csendes tag
Nekem is az aquanál sikerült megrendelnem még 17.én most ma váltott át az "összekészítés alatt"-ra jelent ez valamit?
"Vezetéknév" Ákos
-
warcat
veterán
Ha túl érzékenyre állítod be a szerveren az értesítést, akkor lesz egy csomó dühös vásárlód aki veri az asztalt,hogy hol a cucc.
Így jellemzően minimum időintervallumnak el kell tellnie amíg raktáron van a keresett áru és/vagy minimum darabszám mellé.
Az ennyire 'forró' cuccoknál teljesen reménytelen az értesítőben reménykedni sajnos, ha ki is küldi már nem fogod elcsípni. Vagy persze 420 000 Ft-os kihagyhatatlan ajánlatról érkezik az email amit az F5-t nyomkódó sorstársak meghagytak nem meglepő módon.[ Szerkesztve ]
EA: It's in the crate!
-
Tekmen
aktív tag
-
croni1012
lelkes újonc
Még sosem írtam ide hozzászólást, de gondoltam ez fontos lehet valakinek:
Ebben a pillanatban van készlet a német nvidian:
[link][ Szerkesztve ]
-
Cassio1987
tag
Meg is feküdt az oldal rögtön
-
croni1012
lelkes újonc
Nekem sikerült rendelnem, feldolgozás alatt áll, bár még emailt nem kaptam, de a [customer service oldalon] kiadja a rendelést.
Aki az FE után hajt, annak javaslom a gyakori frissítést és a termék oldalán, nem a listázóban.
Főleg azért, mert fixen 700eur volt (255k forint) és nem a mostani elszállt árak...[ Szerkesztve ]
-
defdani
csendes tag
https://www.alternate.de/ mennyire jó oldal asus tuf oc rendelésre? mennyi a szállítási költség?
-
GabeE3e
tag
Fél1-re beidőzítik, hogy elérhető, hát ezek jó nagy parasztok.
-
nagyúr
válasz Cthulhu Dawn #2132 üzenetére
00:50-kor már nem tudtam kosárba tenni
Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
Laraxior
titán
Ennyi oldalt kb lehetetlenseg figyelni.
Hogy eppen vajon hol bukkan fel"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
arn
félisten
Nv oldala egy vicc... belerakom a kosaraba, beloginolok, kosar sehol, kartya nem elerheto.
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
Laraxior
titán
Én is aszittemRáadásul ma megint le fog halni minden a 3090 miatt
[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
Nekem megvan
Nem lehet Paypallal fizetni[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
[ Szerkesztve ]
-
arn
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest