- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Amazon Fire TV stick/box
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
Új hozzászólás Aktív témák
-
nexplo
őstag
válasz Laraxior #1905 üzenetére
A benn "ragadt" RTX 2*** készletekben lesz majd potenciál. Jó áron ki lehet majd fogni őket csak ki kell várni .Ennyi a titok. Az NV majd küld jóváírást a partnerek felé és onnan zuhanni fog az ár. Ezt kell kivárni annak aki újra akar váltani. Vagy ha tele a zseb akkor megvenni a 3*** szériát
Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn! :)
-
Laraxior
titán
Nekem jó a 2080Ti is.
Figyelem azokat is."Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
BITBOYS
addikt
válasz -=RelakS=- #1950 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
Zorel
senior tag
Na az enyém megjött végre! Hazaérek teszem fel a teszteket. Tuf 3080
-
tupacamaru
veterán
-
- = Zk = -
félisten
-
BlackSoft
addikt
válasz BITBOYS #1949 üzenetére
Szerintem vagy már meg van, hogy ki fogja megkapni, vagy szimplán ennél is nagyobb dolgok vannak benne, mivel beszállítóról van szó, így gyártói szinten megszabható, hogy mit csinálhatnak a termékkel.
---------> Számítógép szerviz III.Kerület | https://hardverguru.com <---------
-
Heroes fan
őstag
Magyarországról még mindig nem kapni őket.
-
Laraxior
titán
válasz tupacamaru #1959 üzenetére
Látok 500-ért egy Palitot, el lehet érte menni személyesen, csak nekem nem ér meg 500km-t...
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
nexplo
őstag
válasz sittes79 #1954 üzenetére
Gondolom használtat vett ugye? Mert ugye én a bolti újra értettem első körben amit írtam. A nagykerekbe beragadt készletet ki fogják söpörni csak kell hozzá a beszállító jóváírása és dobálják majd.
(#1955) Laraxior
Nekem is 2080TI van. Egy szaros MSI trix OC kis msi afterburnerrel megpiszkálva 60 fok sincs játékban huzamosabb idő alatt sem. Hangtalan és tök jó kari. Mindenre is elég nekem. És pár hónapos.Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn! :)
-
keIdor
titán
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Laraxior
titán
Másik csoportban is megérkezett egy TUF verzió
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz szabeska #1971 üzenetére
Azt nem írta
-
AsakuraDave
őstag
-
Laraxior
titán
válasz szabeska #1975 üzenetére
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz AsakuraDave #1974 üzenetére
Igazából mondhatják amúgy is, mert a nagyker árak is megugrottak rettenet a hiány miatt.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Puzzony
kezdő
válasz AsakuraDave #1974 üzenetére
Ha előre kifizette valaki, és úgy cancelezik, aztán utána rögtön felkerül ugyanaz a kártya 100 ezerrel drágábban, akkor abból akkora fogyasztóvédelmi atombomba lenne nekik hogy ihaj csuhaj. Inkább vállalják be az első körös buktát mint a milliárd forintos büntit (hasonló miatt is kapott tavaly Black Fridaynél gigabüntetést az Emag vagy az Alza, nem tudom már melyik).
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz Puzzony #1979 üzenetére
Ha kint van az oldalon, hogy az árváltoztatás jogát fenntartják és/vagy az árak csak tájékoztató jellegűek, akkor nem biztos, mert az ugyan igaz, hogy az adott készletet a meghirdetett áron kell eladni, de te egy nem létező készletre licitálsz. Ha az új beszerzést tidják igazolni, hogy drágábban jött (nem lesz nehéz, nagykerárak is ugrottak), akkor vagy elfogadod az új árat, vagy fogod a pénzed és veszed máshol.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Sonja
nagyúr
Review: Palit GeForce RTX 3080 GamingPro OC
Jól hűt, csak hangos(an).
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
kpal
nagyúr
Linus nem gyengén tolja RTX 3090 8K Gaming - FIRST in the WORLD
-
hun1997
csendes tag
válasz TESCO-Zsömle #1985 üzenetére
Tudtommal nincs kint ez sem az oldalon. Javíts ki ha esetleg tévedek és atsiklottam fölötte.
-
Mosqu!to
addikt
válasz Laraxior #1914 üzenetére
afaszom az enyémet is törölték
Pedig azért nem ugráltam eleinte több helyről rendeléssel, mert mondom ez biztos meglesz.. Még jó, hogy nem adtam el a 2080Ti-t.
Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
-
tbw
aktív tag
Valakinek van már?
TBW
-
Laraxior
titán
Igen.
-
Mosqu!to
addikt
Amúgy arról van bármi hír, hogy az FE kártyákat milyen gyakorisággal, várhatóan milyen időpontokban töltik?
Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
-
veterán
Benézek az Aquaba kiváncsi vagyok személyesen is csak tatognak-e vagy van valami előrelépés...
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vicces képek
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- MSI GeForce RTX 3060 Ti GAMING Z TRIO 8GB (ingyen posta)
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- SAPPHIRE NITRO+ RX 580 OC 8GB GDDR5
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- ASUS Expedition GTX 1050 Ti
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest