- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kompakt vízhűtés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen házat vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
A friss videokártya illata megcsap mindenkit
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
arn
félisten
válasz Laraxior #2304 üzenetére
a 8800gts idokre emlekeztet, amikor mindenki heteken at hajtott es dragan vett "olcsonak indulo" kartyat, aztan fel ev mulva meg a kutyanak nem lehetett eladni normal arban, annyi volt a hasznalt piacon.
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
AsakuraDave
őstag
Nah át vettem nem bírtam várni
De ehhez valszeg nincs RTX Bundle hacsak nem a dobozába van... Bár kérdeztem az eladót és csak ahhoz jár szerintük aminek a címében benne van. A TUF kint volt bundle cím nélkül én még akkor rendeltem de utána mikor már elfogyott rá került a címre hogy RTX bundle. Azt mondta 99% hogy drágább is lesz amihez van bundle.[ Szerkesztve ]
There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.
-
Drenadar
veterán
és tényleg simán előfordulhat hogy mire megjön a rendelőknek az OCUK-tól a kártya addigra már vámköteles lesz? ez poén. (majd sírva fizetem ki az áfát)
-
gabor0928
tag
válasz AsakuraDave #2310 üzenetére
Az enyémben van RTX Bundle, neked mennyibe került?
-
Lord Myn
senior tag
Okok, meggyőztetek, kivárom (remélem novemberre már kaphatok belőle).
Egyébként FHD@144-ben játszom, csak ami miatt vonzóbb volt volt a 3080 az a VRAM sávszélesség/mennyiség és ugye a tartósság, mert azért csak egy 40-50%-kal erősebb specifikációi vannak, mint a leendő 3070-nek.
"War does not determine who is right - only who is left."
-
AsakuraDave
őstag
válasz gabor0928 #2314 üzenetére
310k
Elvileg csak a Strix és sima TUF "új" készlethez fog járni csak. (rendeléseteket nézzétek meg hogy ott írja-e a +RTX BUNDLE-t ha csak akkor írja ha rá mentek a kártyára tehát megnyilik az oldal ahol megvehetnéd, akkor valszeg nem lesz hozzá..) Nem értem hogy miért de mindegy ezt benyelem...There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.
-
gabor0928
tag
válasz AsakuraDave #2317 üzenetére
Nekem ott van és én is ugyanennyiért rendeltem.
Visszaigazolás:
ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3080 10GB videokártya (TUF-RTX3080-10G-GAMING) + RTX BUNDLEDe az oldalon már nem írja.
-
Tuskone
lelkes újonc
Fura mert úgy tudom az nvidia adja a vásárláshoz, experience fent van? ha elindítod se ad semmit? Szerintem kérdezz rá nvidia supporton is azért.
Forrás: https://www.nvidia.com/en-us/geforce/news/30-series-watch-dogs-legion-bundle/
[ Szerkesztve ]
-
hun1997
csendes tag
Nagy eséllyel ha írsz az Nvidiának amúgy akkor ők fognak adni közvetlenül, úgy tudom volt már ilyen a múltban és akkor az Nvidia jófej volt.
-
Locutus
veterán
válasz gabor0928 #2319 üzenetére
Én úgy értelmeztem, hogy minden 3080-al igényelheted majd a watch dogs legiont az experiencen keresztül. Függetlenül attól, hogy honnan vetted, meg milyet.
Vagy ez most mégsem így lesz?Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
AsakuraDave
őstag
válasz AsakuraDave #2321 üzenetére
Még nem bontottam ki, lehet benne van a dobozban nem tudom de szerintem ezt külön adják hozzá kis kártyán.
There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.
-
KRoy19
őstag
Ilyet se hallottam még, hogy ugyan az a webshop egyik kártyához ad Bundle-t a másikhoz meg nem. Ez elvileg egy Nvidia promóció és ha az Aqua részt vesz ebben akkor minden kártyához kéne nekik adni.
Az meg, hogy azt mondják, hogy a Bundle-es kártya valószínűleg drágább lesz egyenesen nonsense.[ Szerkesztve ]
-
Locutus
veterán
Az ASUS oldala szerint is minden fajtához jár [link]
Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
Puzzony
kezdő
A dobozban nekem semmi nincs, szóval vagy Nvidiának írás lesz, vagy bukó.
-
egyedülülő
őstag
Azért egy 500 euros 3070 foundert be kéne húznom valahogy.
"Ha lenéznénk az űrből a földre, nem látnánk az országhatárokat. Csak egyetlen kis bolygót látnánk."
-
Laraxior
titán
válasz egyedülülő #2330 üzenetére
Ahhoz nagyon ügyesnek kell lenned
Szerintem az meg még jobban fog fogyni"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
szasanyi
félisten
válasz egyedülülő #2332 üzenetére
Miért lenne gagyi? Lehet, hogy jobban sikerül mint a 3080! Ti. azon nem megvágott 28milliárd tranyót tartalmazü, hanem konkrétan arra kialakított chip lesz nonX DDR6-al. Ennél fogva sokkal jobb lehet tuninban, és fogyasztásban is. Más kérdés lesz az elérhetősége és az ára (no nem az 500 dodós NV ár, hanem a jelenlegi tapasztalatok alapján elképzelhető pofátlanúl túlárott vévtelár).
-
szasanyi
félisten
válasz egyedülülő #2334 üzenetére
Nyilván én sem komoly jelzőnek szántam, bár nem tettem zárójelbe. De gondolom a lényeg érthető volt. Én jobban várom mint a 3080-at (az előzetesen várható árazás alapján, nem még a jelenlegi árakon ti. így eszemben sincs komolyan fontolgatni).
-
Laraxior
titán
Újra gyors az nVidia oldala... a 3090 roham előtt
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
LoyalGuard
tag
"ASUS GeForce RTX 3080 10GB TUF Edition: raktáron"
Computer Imperiumnal. 349k
Ha valakinek kell"A pénztártól való távozás után reklamációt nem fogadunk el!" - Ősi kínai mondás
-
szabeska
addikt
-
Laraxior
titán
válasz LoyalGuard #2342 üzenetére
Ne már, most akarom az FE-t 420-ért meghirdetni
-
szabeska
addikt
válasz LoyalGuard #2348 üzenetére
Engem erdekelne, ma el is mennek erte a boltba Ha budapest persze. Vagy felhivjam oket?
[ Szerkesztve ]
F1
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Futás, futópályák
- Spórolós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Az EU utasította az Apple-t, hogy hagyja abba a földrajzi blokkolást
- Óra topik
- Nintendo Switch
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- Zotac RTX 3080 - AMP Holo LHR 12GB (Garancia 2025.05. + 2 év)
- GIGABYTE RTX 2060 OC 6GB (GV-N2060WF2OC-6GD rev. 2.0)
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Nvidia GTX1080 Founders Edition
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest