Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Nojbee

    tag

    Sziasztok!

    Néhány hete elpasszoltam a DT990 Pro fejhallgatómat, mert kiszeretnék próbálni valami újat. Ez volt az első minőséginek mondható fejhallgatóm, előtte csak gamer kütyük voltak.
    Az elején furcsa és kényelmetlen volt a Tiamathoz képest, de nagyon gyorsan megszoktam és utána igazából minden téren jobb volt. Tehát a váltás oka tényleg csak az, hogy mással is legyen tapasztalat. Plusz ezután hozzájött még, hogy akkor a dizájn passzoljon a hófehér környezetbe.

    Viszont fehér fejhallgatókat nem nagyon találtam a piacon. Elsőnek az ATH-M50X-et néztem ki, de egy másik topic-ban Bodz azt mondta, hogy túlárazott a tudásához képest.
    Ráadásul ahogy olvasgattam a külföldi oldalakat, azt írják hogy a sok basszus meg a zártság a részletesség kárára megy.

    Most hétvégén ráleltem két másikra amik szimpatikusak, az egyik AKG K701, ami csak ~11k-val drágább mint az M50X, a másik pedig az AKG Q701, ami már egy pöppet drágább kategória. Viszont utóbbiról a tesztek is jobbak, és igazából szimpatikusabb is.

    Nekem a felhasználási terület az kb: 45% játék, 45% film, 10% zene.

    A kérdés, hogy megéri-e Q701 a felárat a másik kettőhöz képest? DT990Pro után mennyire előrelépés? Meg lehet-e valahol hallgatni, összehasonlítani őket?

    Arra is gondoltam, hogy esetleg megrendelem az M50X-et és a Q701-et is, majd amelyik jobban tetszik azt megtartom.

    Esetleg van valami más alternatíva ezeken kívül? Árban 100ezer fölé nem nagyon szeretnék menni.

    Köszönöm :R

Új hozzászólás Aktív témák