Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tyrel

    őstag

    Üdv ismét!

    2 dologban szeretném a segítségetek kérni:

    1. Valamilyen középkategóriás /30e Ft/ körüli, circumaural /kényelmes/ fejhallgatót keresek, olyat mint pl. az ATH-M40x, DE szeretném ha nyitott lenne, vagy legalább is a lehető legkisebb mértékben csillapítaná csak a környezetem zajait.
    Értsd. ne legyek benne süket. Sokszor rajtam van a füles egész nap, akkor is amikor épp nem szól benne semmi, és ha pl. kopognak, csörög a telefon, vagy épp hozzám szól valaki, azt szeretném normálisan hallani.

    Ezzel szemben viszont szükségem lenne a zártabb fejhallgatók hangzására, erős, telt mélyekre, a többi tartományban pedig egy lapos, vagy szükség esetén equalizerrel könnyen korrigálható hangképre.

    Létezik ilyen fejes ebben az árban, vagy rá fogok kényszerülni a nyitottság feladására?

    Egy BlasterX G5 hajtaná majd.

    Eddigi referencia amiknél jobbat szeretnék:
    - Steelseries Siberia v2 - túl süket vagyok benne, több órás viselése kényelmetlen, és bizonyos esetekben összemossa a hangokat, de amúgy a mély/közép/magas aránya szerintem egész jó. Továbbra is tartom hogy jobb füles mint amilyennek itt sokan hiszik. (az utódai már lehet hogy nem, azokat nem hallottam)
    - Szénhájzer HD 518 - szerintem ebben nincs mély hang, de úgy semennyi se, innen nem is kísérleteztem vele tovább
    - Omnitronic SHP-600 - ebben végre hallok és tök kényelmes is, a mélytartománya szódával elmegy, de ennél gyengébb ne legyen... közép és felső tartománya viszont valahogy olyan... fura... azt tudom rá mondani amit régen is, olyan fémes hangja van, nem tudok rá jobb szót. Equalizerrel korrigálható, de tökéletes nem lesz.

    2. Tudtok-e nekem mondani olyan pécsi és/vagy országos bolthálózatot ahol ilyen normálisabb fejhallgatók is ki vannak rakva és ki lehet őket próbálni?
    Media Markt-ban pl. nem igazán vannak ilyenek, legalább is Pécsen. Nehéz tudni milyen kompromisszumokat tudna elfogadni az ember ha nem próbálhatja ki őket.

    Turenkarn

Új hozzászólás Aktív témák