Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • .DLL

    veterán

    balisz:

    Egyszerűsítsük le a kottát: a topikba nyilván bárki jöhet beszélgetni, tapasztalatot megosztani, nem csak az évek óta ezzel foglalkozók homokozója ez. Hangsúlyozom: igen, beszélgetni, tapasztalatokról. (Akár egy új hiper-szuper, jól hangú és nem elszállt árú gamer fejhallgató is lehet új felfedezett, ha az illető azt mondja, hogy ismer már jónéhány minőségi sztereó fejest, és azokkal összehasonlítva ez ilyen és ilyen, valamint nem is vészesen drága. Akkor ok.)

    Ha topikidegen kérdéssel jön ide valaki, akkor nem tudunk rá válaszolni, elküldjük máshová, a linkek benne vannak az összefoglalóban. Van vezetk nélküli topik és Gamer fejes topik is, ahogy FÜLhallgatós is. Mi kell még?

    Ha megfigyelted volna: amennyiben valaki nem konkrétan 1 adott típusú gamer fejesről kérzed, nem kategorikusan ilyet szeretne, hanem a kérdése nagyrész felfogható általánosan is, akkor nem szokták elküldeni. Nem. hanem 1) vagy ajánljuk neki a Cloud-ot, aminek az alapja egy elismerésre méltó sztereó fejhallgató, azért mert kapott egy mikrofont, nem üldözzük, mert bizonyított: jól szól. (Igaz Cloud-ként nem olyan jó az ár/érték aránya, de a mikrofon és a sok kiegészítő fogjuk rá, hogy még belefér.)
    2) Akkor sem küldjük el, ha más árkategóriában nézelődik, és csupán egy mikrofont a feltétel, akkor ajánlunk néhány olyan fejhallgatót, melynek a hangminőségét meg sem tudná közelíteni, ha a hasonlóan alacsony árú gamer-ek közül választana, plusz egy 1-2 ezer Ft-os vezetékre csíptethető mikrofont. (vagy egyéb megoldásokat) Ha pedig bőven van rá pénz, akkor ott vannak a Beyerdynamic és Audiotechnica mikrofonos fejesei, nyitott is zárt is, ami kell. Vagy Mod-Mic bármilyen fejhallgatóra.

    Igen, elküldjük, ha a kérdés annyira topikidegen, hogy nem tudunk vele mit kezdeni (pl. vezetéknélküli fejesek), mert nem összeegyeztethető a jó hanggal, abból a keretből amiből gazdálkodni akar.

    Vannak olyanok, akik nem szeretnének egy forint plusz pénzt sem elkölteni olyanért, ami nem használnának ki, vagy csak ront az összképen, mert hülyeség lenne. Aki magára ismert az általában ebben a topikban beszélget.
    Előfordulhat olyan, hogy valaki itt is jelen van, mert otthon szeret Hifi minőségben zenét hallgatni, de használ vezetéknélküli fejest is, mert bizonyos szituációkban fontos neki, és kihasználja. Ez esetben ő is a vezetéknélküli fejesek topikjában osztja meg a véleményét, ha már van. Nem kell újabb topikot, nyitni, mert van. Ahogy írtad is:

    "A prohardver-en szerintem nincs annyi különböző fejhallgatós topic, hogy érdemes legyen a fő (és általános nevű) fejhallgató topic-ban tiltani az ilyen témákat"

    Szerintem sincs annyi topik, a megfelelő számú és témájú topikok megvannak, mindenki mehet a tapasztalatairól beszélni, ajánlást kérni, tenni, a megfelelő topikba.

    [ Szerkesztve ]

    (P.H.)

Új hozzászólás Aktív témák