Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Bodz

    nagyúr

    Akkor írok is már róla... Na szóval Hifiman HE400S.
    Forrás: Pioneer U-05-S

    Kényelemben hatalmas előrelépés a régi HE400-hoz képest, a pánt, a párna, minden. Könnyebb is lett.
    Teljesen nyitott, szigetelés nullához közelít. Meghajtani nem nagy kaland, nem kell hozzá erőmű erősítő, mint mondjuk a HE6-hoz. Telefonról, hordozható lejátszóról is szépen elvan, de nyilván a teljességhez szükség lesz azért erősítőre. Szerencsére a régi, elég idióta kábelcsatlakozókat is lecserélték 2.5mm-es jackre.

    Sima, szerethető, szellős, kiegyensúlyozott hangja van. Mentes az extrém dolgoktól, mindent finoman, óvatosan prezentál. Tisztes mennyiségű részletet képes szállítani, kicsit ízekre szedi a zenét, de mégsem válik soha fárasztóvá. Tere frankó, szép nagy, szokták rá írni, hogy holografikus (utálom ezt a megfogalmazást), van benne valami.
    Pici középmagas tüske akad, de nem vészes, erre érzékenyek is simán elfogadják. A magasak igen puhák, mennyiségre se lettek eltúlozva. A mély tartomány gyors, feszes, nincs kiemelve, DE gyári párnával kb. 70Hz alatt elkezd beesni, 50 alat már nagyon. Ezen könnyen lehet segíteni Focuspad A beszerzésével, akkor kiteljesedik a hangja, harapósabb is lesz, a közepek pláne. Külön örülük neki, hogy a döntött párnák első része már picit lapult, így még jobban tetszik a hangja, néha már felsejlik a "pusztító" planár mély is...

    Kicsit visszafogott voltam, mint maga a füles a gyári párnákkal, de egyékbént az egyik legjobb fejhallgatónak tartom 100k alatt.

    (#47457) BigBlackDog: Direkt volt. :D Pár napja már megláttam amúgy.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák