Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • .DLL

    veterán

    válasz Gorillaz90 #21303 üzenetére

    Szerintem a Superluxok sem elvetendők, metálra szerintem elég harapós tud lenni pl. egy HD668B, bár a magasakból lehet hogy túl sok lesz, mert van egy magas kiemelésük, meghallgatandó kategória.
    Még egy kicsit az olcsó kategóriában maradva szintén nem rossz erre a műfajra a Maxell Retro DJ (bár a kényelmes sehol nincs a Pioneerhez képest)
    Kényelemben viszont jó lehet az AKG K511, és hangban sem szégyenkezik.

    De akkor ugorjunk: Takstar Pro 80. Mélyből nem lesz hiányod, de a többi tartomány is nagyon harapós, dinamikus, erősen headbang-elés gyanús. ;)

    A következő szint: Beyerdynamic DT770 Pro és/vagy Edition. Általában a Pro szokott 45-50e körül menni, de most a Nomono-nál az Edition kerül 56e-be, nem kérdés, hogy ennyiért Best buy, és letépi a fejed.

    Sajnos a kábelre vigyáznod kell és punktum, az sem megoldás, hogy egy cserélhető kábeles fejesnek nyűvöd szét a többezer Ft-os vezetékét... Egyébként minden javítható, a Beyerekhez pl. folyamatos alkatrészellátás van, és ez azért német munka, nem fog egyhamar meghibásodni, de vigyázni mindenre kell.
    Ahogy előttem mondták, egy jobb mobil lejátszóval viszont szabadon mozoghatsz. ;)

    (#21309) ricsiii01:

    Valamelyik zárt (gondolom kell a hangszigetelés) Superlux neked is jó lesz, mert cserélhető a párnájuk, és lehet kapni hozzá utángyártott AKG vagy Beyer párnát. Mert bírják az izzadtságot, de a műbőrök pl. megkeményednek, a plüss meg bár mosható, de valószínűleg hamarabb tönkremegy. Szóval nem árt ha cserélhető párnás fejest veszel. Például HD660 vagy 662B

    [ Szerkesztve ]

    (P.H.)

Új hozzászólás Aktív témák