- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
-
PROHARDVER!
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
WonderCSabo
félisten
válasz xabolcs #27350 üzenetére
Elolvastam a véleményt, és a follow-upot is. A véleménye az az igazság, hogy a rapid release kezdeti státuszát tükrözik. Azóta elég sok mindne változott - és ezt egyébként egy mondatban le is írja mindkét blogposzt végén.
Egyébként jól tudom, hogy Te kieg fejlesztő vagy? Nem egy kiegfejlesztőről halottam, hogy abbahagyta a fejlesztést, mert túl gyorsan változik/stb. az Addon API. Neked mi erről a véleményed?
-
laszlohu
addikt
Új adobe flash player jött ki fox-ra.
11.3.300.268
-
BullZeye
veterán
Mi a neve ennek az új fajta addressbarnak, amitől néhány rész szürke lesz?
És hogy lehet kikapcsolni? Nem azért mret nem tetszik, hanem mert összeakad locationbar-ral.Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
xabolcs
őstag
válasz WonderCSabo #27351 üzenetére
igen-igen, jatszok nehannyal.
eddig nem nagyon volt dolgom az Addon API-val igy nem nagyon van ertekelheto velemenyem.
nemsokara a Nightly Tester Tools-ba fogok begyogyitani egy AddonManager wrappert/proxyt. annak a karbantartasakor lehet, hogy erezni fogom a gyakran valtozo API problemajat.egyebkent eddig szerencsere altalaban sem volt problemam a gyakran valtozo API-kkal.
ugy tunik jol ki tudom valasztani, hogy melyik kiegeszitovel kell foglalkozni.
es ahogy nezem a kiegeszitoim statisztikait, a felhasznalok tobbsege a legujabb stabil vagy annal ujabb kiadasokat hasznalja. a kisebbik resze pedig fokent a 3.6-ost vagy meg korabbi tuzrokat hasznalja.
ja, es eleg lazan fogom fel a kompatibilitast: a legutolso stabil valtozattal teljes erteku legyen, a minVersion-nel pedig legalabb a fobb funkciok mukodjenek.aláírás1: csocsó-vesztes vagyok, főleg a Bog és Bocha páros ellen, aláírás2: van mobilarénáskulcstartóm! :D
-
kranazoli
senior tag
válasz BullZeye #27335 üzenetére
Mindenféle offenzivitás nélkül kérdem:
Miért nem jobb, hogy a GPU dolgozik HW gyorsítással, mint HW gyorsítás nélkül egy i5; i3-as CPU?!
Szerintem jobb, ha inkább a GTX 570-esem dolgozik a Fox alatt, mint az i5-ös CPU-m. btw: Én kikapcsolt HW gyorsítás nélkül sem érzek különösebb problémát - azonban a GPU helyett dolgozik a CPU. Vagy nem így van?!
[ Szerkesztve ]
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | A-DATA 384GB SSD | XFX XTR Series 650W | LG-24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10 WST x64
-
DS39
nagyúr
válasz xabolcs #27350 üzenetére
köszönöm, már én is gondolkoztam az ESR-en, ha már le akarok ragadni egy verziónál, és ezt biztonságilag frissítgetik, viszont ha jól emlékszem pont a 11-essel jött az az igen hasznos feature hogy addont is lehet sync-elni, emellett jó pár webfejlesztő eszköz került bele, ami nekem hasznos, az ESR meg csak 10-es. (ezért maradtam a 13-asnál, de valamelyik nap kipróbálom az ESR-t, mit is tud az pontosan)
egyébként ezekbe a Firefoxokba van vmi időzítő? amíg a 13-as up-to-date volt, nekem sokakkal ellentétben gyors volt, azóta hogy a 14-es a friss, a 13-asom mintha lomhább lenne (tabok kezelése akadozó, weboldalakra is hangyányit többet kell várni).
-
xabolcs
őstag
igen-igen, abba sajnos csak a biztonsagi frissiteseket teszik bele.
igy a nem kivant ujdonsagok mellett a tetszo ujdonsagok is kimaradnak belole.szerintem csak hozzaszoktal a 14-es gyorsasagahoz, s megerzed a kulonbseget 13-ra visszaterve.
aláírás1: csocsó-vesztes vagyok, főleg a Bog és Bocha páros ellen, aláírás2: van mobilarénáskulcstartóm! :D
-
Steelmanus
addikt
Szoktal jatszani Flash jatekot a neten? Uj gepet kell osszeraknom es akinek lesz a gep az jatszik valamilyen agyzsibbaszto jatekkal, telon rakerdeztem szoval ezert erdeklodok.
A Flash Player 11.1.102.63 -at tennem fel ha az jo jatekra is, nameg melle a Adobe.Shockwave.Player-11.6.5.635-ot is. -
DS39
nagyúr
válasz Steelmanus #27359 üzenetére
ritkán de igen. (itt)
pont ezt a két verziószámú playert használom én is, és jól futnak a játékok. -
kranazoli
senior tag
Újabb Flash: Adobe Flash Player 11.3.300.268
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | A-DATA 384GB SSD | XFX XTR Series 650W | LG-24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10 WST x64
-
Krystal_s
addikt
Sziasztok, használ valaki Sandboxie-t az új Firefox-al ? Nem tudom mit írhattak át a böngészőben, mert már boxie-ban sem működik normálisan :\
A sok negatív komment miatt vártam pár napot a frissítéssel, de felesleges volt..10 perc után tehettem vissza a 13.0.1-et. Két gépen is... -
BullZeye
veterán
válasz kranazoli #27356 üzenetére
Ezt a kérdést egész konkrétan 2x tetted fel, én pedig 2x magyaráztam el neked, hogy fogyasztás miatt, az egyik miatt megnő +10 wattot, a másik miatt +40et, akkor melyik jobb, ha melyik dolgozik?
Ez volt a 3. remélem most már megjegyzed.
Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
vlevi
nagyúr
"Ha meglennének azok az addonok, amiket használok FF alatt, én már váltottam volna..."
Nálam 3 dolog miatt esik ki a króm.
- Az utolsó fül bezárásakor kilép. Van rá addon, hogy ne tegye, de azzal még rosszabb
- Nem lehet oldalra kitenni a könyvjelzőket. Anélkül pedig túl széles. Erre még nem találtam addont
- A könyvjelzők között nincs elválasztósáv. Ezt végképp nem értem, miért spórolták ki belőle. -
Steelmanus
addikt
Sziasztok!
Egy link mentesekor felajanlja a legutolso 5 mappat ahova mentettem linket, ezt az 5-ot, lehet novelni mondjuk 10-re, az about:config szerkesztesevel, es mit keressek ha lehet novelni?
-
feka007
veterán
Lehet vmit kezdeni ezzel az Adobe Flash miatti összeomlásos dologgal?
-
DS39
nagyúr
-
kranazoli
senior tag
válasz BullZeye #27369 üzenetére
Ooops, biztos, nem emlékeztem. Biztos így van. Mint írtam Én semmi különös probémát nem tapasztalok se kikapcsolt, se bekapcsolt hw gyorsítással. Így hagyom úgy ahogy van, bekapcsolva.
[ Szerkesztve ]
-
chab7
addikt
Mi téma megy itt a flash-el kapcsolatban. Nálam linuxon fent van mindenből a legfrissebb és szépen megy minden aminek kell.
Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)
-
Nobuo
tag
válasz < CyberBob > #27382 üzenetére
+1
-
gyulank
addikt
Meg lehet azt oldani, hogy ha a FireFox letölt valamit, ha végez csináljon valamit? Pl. Lekapcsolja a gépet?
ASRock Z370 Pro4+i3-8100+32GB Windows 22621.3527 Ubuntu 24.04 x64
-
B-L-A-C-K
titán
Sziasztok!
Egy láma kérdésem lenne, mint köztudott gondolom hogy flash állandó jelleggel összeömlik, na most látom vissza kell rakni a 11.1-et vagy 11.2-est. Az lenne a kérdésem hogy a vezérlőpultból elég ha letörlöm a régit majd újra felrakom, vagy Firefoxnál is igényel valami beállítást? Illetve a dokumentumok rejtett mappáiból is törölni kell valamit?
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Hali. Melyik az a grízesmajom script, ami a logoutot középre igazítja?
-
Steelmanus
addikt
válasz B-L-A-C-K #27386 üzenetére
A sajat flash uninstall progival illik leszedni, ezt megtalalhatod a letolto oldalon is. Termeszetesen ha 64 bites a rendszered, akkor a 64 bites uninstallal szedd le.
Vaft innen UsiteErre valaki, (#27371) Steelmanus
[ Szerkesztve ]
-
devbence
tag
válasz Steelmanus #27371 üzenetére
En erre ezt hasznalom, es csak siman behuzom a megfelelo helyere..
"az erzelem szamomra fontos dolog.. pl: erzem ha ehes vagyok"
-
Fandango
veterán
-
Viktor77
titán
válasz Steelmanus #27392 üzenetére
Nálam is 5-öt ajánl fel, de van mellett még egy lenyíló nyilacska, ami az összeset.
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
leviske
veterán
Úgy tűnik a Windows 8 miatt vacakolt a sync, mert most a 7-esen gond nélkül leszinkronizálta az összes adatot.
-
Steelmanus
addikt
válasz Viktor77 #27393 üzenetére
Ezt a nyilacskat nem is vettem eszre, de epp az lenne a lenyeg hogy mikent lehetne kiboviteni az 5-ot mondjuk 10-re. Gepet kell osszeraknom es egy Gep nevu mappaban tobb almappat keszitettem az gep osszetevoirol, tap, lap, vincsi, stb, es nezem a teszteket ajanlatokat, es mentenem kozvetlen az almappakba, de mindig gorgozni kell. Ezt szerettem volna elkerulni, ha a megjegyzett mappakat kitudnam boviteni 10-re, mert akkor nem kell gorgozni. Gondoltam, ezt meg lehetne oldani egy about:config-os bejegyzes ertekenek atirasaval.
[ Szerkesztve ]
-
localhost
Közösségépítő
Nekem már megint döglődik a 14-es tűzrókám... amióta 14..0.1-re frissült az alábbi idegesítő procedúrát csinálja.
MINDEN alkalommal, amikor elindítom, olyan, mintha most tettem volna fel... ellenőrzi a kiegészítők kompatibilitását (5-10 sec) majd bejön a kezdőoldalam és második fülön felugrik az üdvözöljük a friss verziónál oldalra.
De miért ?¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
WonderCSabo
félisten
válasz localhost #27396 üzenetére
A válaszokat nézd meg.
-
localhost
Közösségépítő
válasz WonderCSabo #27397 üzenetére
És lőn!
Köszönöm - de a gyorsaságodat külön is¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
WonderCSabo
félisten
Firefox hírek:
-Már három milliárd alkalommal töltöttek le kiegészítőket a Firefoxhoz. Ez alkalamomból készült az alábbi infografika.
-Taras Glek írása arról, hogy mire is jó a Telemetry: első rész, második rész -
L7wy
őstag
válasz WonderCSabo #27399 üzenetére
Az infografikában van helyesírási hiba
Windows 10 x64 ----- Qihoo 360 TS
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs