Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
eastsider
nagyúr
miért eszik 950+ megát a firefox, ha betöltöm a greasemonkey legújabb verzióját?
[link]valaki találkozott már ezzel a jelenséggel?
greasemonkey nélkül jó... csak hát kéne...
amint betöltöm elkezdi telepakolni valamiért a ramot... 90-ről kezdi és addig folytatja, amíg meg nem telik mind a 2 giga... egyre jobban tele lesz... pár perc alatt már 1 gigát eszik...win7 van, de eddig xp-vel is néha hülyéskedett...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Olyan addon-t tudtok, ami a Chrome Leggyakrabban látogatott webhelyek funkcióját adja hozzá a Firefoxhoz ? A Speed Dial sajnos csak az Operáért tudná.
-
piadex2
senior tag
Sziasztok!
Szerintetek miért akadozik ez?
Kösz:piadex2
ps: friss xp van fent (sp2), 512 ram, 1,4-es banias, nod32 4.0
kontakt: +36 70 502 2167 ; mail, privát
-
copin
őstag
Cizoe küldi a twitterről: [link]
Nem tudom hogy volt-e már
-
Krystal_s
addikt
áááá éreztem h nem szabad feltennem ezt a sz.r 3.5.1-et , tudtam h gond lesz vele, ha másnál hibák vannak ,akkor nálam miért is lenne jó ??
különben első ránézésre minden ok, csak minden restartnál 4 addont letilt h nem kompatibilis, és frissíteni kell h működjön, azaz duplán kell elindítanom az FF-t és persze a kiegészítéseket frissíteni ,amik valójában kompatibilisek ,de minden első indításnál letiltja...és csak ezt a 4-et. már töröltem és újratelepítettem őket, de akkor is ezt csinálja
a képeken is látszik h nem frissít ,mindenből a legújabb verzió van fent -
Krystal_s
addikt
válasz
Krystal_s #8008 üzenetére
megnéztem most a másik gépemen is...ugyanazok a kiterjesztések és ott jóóó sőt a 3ik notbooknál is ok
akkor megint egy x aktamost mindent töröltem, reget is tisztítottam ,FF-et és mindent külön feltettem, de most sem jó.
ami még érdekes h a Snap Links működött rendesen...,ami valóban nem kompatibilis még és mégsem jelzett rá egyik update esetén sem...most h mindent újra raktam, már jelezte és inakítv lett (persze azt megoldottam, kicsit átírtam és ok) csak a többit nem értem hmhm
miért tiltja le pont azt a 4-et és miért csak az első indításnál ?különben megint "nagyot" alkottak, memóriát ugyanúgy eszi...persze ha van akkor egye!! de akkor sem javítják...folyamatosan olvasom a fórumokat és kva sok embernek van vmi gondja és néha teljesen különböző dolgok. amin már csak nevetni vagy talán sírni kéne az az h már a 3.7 és 4est mutogatják...no comment
-
Krystal_s
addikt
válasz
BullZeye #8010 üzenetére
az about:configba beírtam h ne ellenőrizzen: extensions.checkCompatibility - false
most kiírja h addon compatibility cheching is disabled...de ugyanúgy ott vannak a felkiáltójelek,csak nem teszi őket inaktívvá. a find updates után lesz csak jó
működik, csak zavaró, mert azok a kiegészítések tényleg kompatibilisek...azért sem akartam külön feltenni semmit ,sőt a bejegyzésre sem lenne szükség, mert azok akkor hasznosak ,ha valóban nem komp. valami. nálam csak az Első indításnál szarakodik...
nem tudom mi kavar be neki. próbáltam 1esével törölni ,majd vissza rakni őket... -
Krystal_s
addikt
válasz
BullZeye #8012 üzenetére
szia, mindent töröltem és alapra tettem...most kipróbálom a Mr tech Toolkit-et is. Köszi...
elfogadom én a segítségeket, csak a másik két gépemen nincsen ilyen gond és ugyanezeket a kiegészítőket használom, ezért először próbáltam a hiba okára rájönni és addig nem szerettem volna más "trükköket" stb ,mert alapon jónak kéne lenni...
-
cousin333
addikt
Telepítsd fel ezt: WMP plugin for Firefox
Ha az Opera használja a Firefox beépülőit, akkor abban is mennie kell majd.
"We spared no expense"
-
Storms
őstag
válasz
cousin333 #8016 üzenetére
Ez fent is volt. Már ujratettem a Firefoxot is meg ezt a plugint is ujra, meg a Codec Pack-ot is, de semmi. Operában sem megy. Először fekete ott ahola videonak kellene lennie odakattintok akkor ilyen KÉP De igy van és nem mozdul hang az van de semerre nem mennek az emberek meg sehova nem tudok kattintani, még a pause-re se, aztán hirtelen kilép az egész FF-ból
ASUS PRIME Z690-A ■ Core i5 12400 ■ 32 GB DDR4 RAM ■ Intel ARC A750 8 GB GDDR6 ■
-
s4hu|SyD^
addikt
A Quicktime-os és a Win Media Playeres videókat nekem sem játsza le böngészőn belül valamiért.
Próbáltam kézzel feltenni, de úgy sem jó.
Azért még rápróbálok majd."Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"
-
ngabor2
nagyúr
eltűntek nálam a logouton a kis ikonok (nyilak, topikok melletti hátmas, stb). jó eséllyel nálam van a hiba a firefox-szal (3.5.1), ugyanis a többi portál felől nézve megvannak, illetve másnál is megvan (úgy tűnik, opera alatt is jó).
a sütik törlése nem segített, egyéb ötletem meg hirtelen nincs. a forrásban megnéztem, ott természetesen minden megvan. valami ötlet?
-
BullZeye
veterán
Az oldal megjelenítéséhez a Firefoxnak olyan információkat kell küldenie, amelyek megismételnek egy korábbi műveletet (például keresést vagy egy rendelés megerősítését).
Újraküldés , Mégse
Ezt az üzenetet nem lehet kikapcsolni valahogy? Meglehetősen idegesítő, hogy egy oldalon keresek, frissíteném, vagy ne adj isten VISSZA mennék, akkor ezt írja ki, és tök fölöslegesen, mert újraküldhetné, hol lehet ezt beállítani? Legalább specifikusan pár oldalhoz?
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Winner_hun #8022 üzenetére
nem fut, de közben megoldódott.
-
Pubszon
veterán
Hali.
Az megoldható hogy ha bezárom a firefoxot és legközelebb megnyitom ne felejtse el az olyan dolgokat mint pl hogy myvip-re mikor léptem be utoljára?
Az a lényeg hogy észre se vegye hogy újra lett indítva a ff.
Mert míg nem zárom be addig elég egyszer belépni, de ha bezárom újra be kell jelentkezni.
Remélem érthető voltam.ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
Met
nagyúr
Miért zabál a FF egy idő után 230 mega ramot? Jó, hogy 4 giga ram van a gépben de azért azt mégse mind a FF-nak szántam.
Legfrissebb FF, 2 lap van megnyitva és csak AD Block van felrakva kiegnek, default témával.
A browser.cache.disk.capacity;5000-en van."If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
canniball
nagyúr
válasz
Pubszon #8025 üzenetére
Nem egészen ugyanaz mint amit akarsz, de Secure Login-nal egy klatty a bejelentkezés.
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Winner_hun #8024 üzenetére
egy apró hülyeség, de én szúrtam el (nem publikus
).
-
Pubszon
veterán
válasz
canniball #8027 üzenetére
És ezzel újraindítás után is megjegyzi hogy én bent vok az oldalon, vagy ujra be kell jelentkezni?
Mert nem az a gond hogy be kell írni a bejelentkező adatokat, mert azt megjegyzi, csak újra be kell jelentkezni és azt mások látják hogy mikor léptem be utoljára és ezt szeretném elkerülni. De míg nem zárom be a FF-ot addig elég csak egyszer bejelentkezni, hiába napok is eltelnek.[ Szerkesztve ]
ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
Winner_hun
félisten
válasz
Pubszon #8034 üzenetére
Nem azért, de az utoljára bejelentkezés az nem az utolsó bejelentkezett mozzanat időpontja szerint mutatja az időt?
Ha be vagy jelentkezve de nem csinálsz semmit annak semmi értelme, ha meg csinálsz akkor teljesen mindegy hogy mikor jelentkeztél be utoljára...
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
atesz117
aktív tag
Az éppen nincs, ezek vannak:
Adblock Plus 1.1
All-in-One Sidebar 0.7.10
Ask Crome Search Engine 1.0.0.0
Back to Top 5.3.2
Download Statusbar 0.9.6.5
Down ThemeAll 1.1.4
Extended Statusbar 1.5.4
Fast Dial 2.23b1
Fast Video Download 2.03
Forecastfox 0.9.10.1
Free Download Manager plugin 1.3.4
Google Preview 3.22
Hungarian Dictionary 1.4
IE Tab 1.5.20090525
Microsoft .NET Framework Assistant 1.1
Net Video Hunter 0.4.2
No Script 1.9.7
Orbit Downloader Firefox Integration 2.02
Pdf Download 2.2.02
Smarterfox 2.0.2
Surf Canyon - Search Engine Assistant 2.05
Webmail Notifier 1.3
+
Noia 2.0 (eXtreme) 3.65 TémaSamsung Galaxy A71
-
Pubszon
veterán
válasz
Winner_hun #8035 üzenetére
Az iwiw-en így van, de a myvip-en nem.
Volt hogy 3 napig nem zártam be a FF-ot, a gépet is csak alvásra állítottam és a 3. napon is az első belépés idejét mutatta a myvip.MOD: ilyenkor egyébként a süti törlődik?
[ Szerkesztve ]
-
Jamboo529
senior tag
Hello!
Behalok ettől a rókától!
Eddig 3.0 valami volt fent nekem, tökéletesen működött.
Gondoltam frissítem, hátha valamivel többet tud a 3.5.1.
A frissítés után nem is volt semmi gond, ment szépen minden, majd elkezdtek jönni a hibák.
Ahol most tartok, hogy a beállításoknál bármit állítok a firefox újraindítása után az összes helyről kiléptet. Nevet, jelszót ment, automatikusan be is ír, de be kell jelentkezni mindenhova előröl.
Kissé idegesítő.
Az eszközök/ beállítások/adatvédelem fülnél meg bármit nyomhatok neki úgy is arra állítja be amire akarja.
Szerintem ezért jelentkezik nekem ki mindenhonnan.
Tud erre vki vmi megoldást???Mondjátok, hogy nem kell visszatennem megint a régit
[ Szerkesztve ]
-
Pubszon
veterán
válasz
Winner_hun #8039 üzenetére
legalább ezt ne mondtad volna...
-
Jamboo529
senior tag
válasz
Winner_hun #8041 üzenetére
Azt hiszem megoldottam a problémát.
Feladatkezelő meg a taskmanager is kijelzett még 1 firefoxot ami zabálta a memóriát, és nem lehetett kilőni.
Egy újraindítás megoldotta a gondot.
Viszont az még továbbra is fenn áll, hogy hiába váltok át egyéni beállításokra, mindig visszaugrik arra, hogy megjegyzi az előzményeket. (adatvédelem résznél a beállításokban)
Vagy ennek eleve igy kell működnie :S[ Szerkesztve ]
-
Pubszon
veterán
válasz
Winner_hun #8039 üzenetére
Na megvan mit kell csinálni.
Ezt a cookie-t kellene átírni hogy ne a munkamenet végéig legyen érvényes.
Ezt hol/hogy tom megtenni?ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
törölt tag
Csak nálam fossa össze magát egy idő után a beépített Pop-up blocker?
-
Winner_hun
félisten
válasz
Pubszon #8043 üzenetére
Kuki editorral - bár nem tudom ezt hogy kell használni, valamikor én is akartam ezzel szórakozni néhány oldalnál.
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
törölt tag
válasz
Winner_hun #8046 üzenetére
Csak a 3.5.1 telepítése óta jelentkezik a probléma. Ha minden script engedélyezve van, akkor is egy idő után sehonnan sincs Pop-up, de még csak a linkeket sem nyitja meg új lapon vagy ablakban (pl PH!-s adatlapok, vagy másik ablakban/ lapon megjelenő képek).
-
swatti
tag
Hi all!
Olyan problémám van hogy a Firefoxom msotanában nagyon belassul egy pár oldal nézelődés
után. Stopped vagy wainting for valamilyen URL címet ír ki a bal alasó status csíkbarba.
Ha google.hu vagy google.comra megyek akkor valamiért sokat vár ezekre az oldalakra
clients1.google.com, clients1.google.hu. Ezeket már blockkoltam is már de nem értem vele
e semmit. IEvel tök gyors és semmi gond. Lehet a Google chrome kavart be, mert volt fenn,
de már uninstalláltam. Google Suggest offon van, de valami más szerintem a baj. Olyan
mintha valami visszafogná az oldal betöltéseket. Egy idő után kiírja alul, hogy Stopped.
Többször uninstattlálstam az egész FF. Minden ami FF töröltem. Registryben is ami mégesetleg maradhatott.
Valakinek van valamilyen ötlete.
Előre is kösz.IT - 100% védelem nincs --- A legnagyobb biztonsági rés mindig az ember. x)
-
Pubszon
veterán
válasz
Winner_hun #8045 üzenetére
Köszi a segítséget, de eddigre én is megtaláltam és az érvényességét átartam 2010-re.
Na így már jó.ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Nintendo Switch
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- ASUS routerek
- OnePlus 8 Pro - a túlgondolt
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Nvidia/Bnet Diablo 4 kódot keresek megvételre
- SOK PC-S JÁTÉK
- World of Warcraft Shadowlands Collectors edition EU EN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! LEGOLCSÓBB! Automatikus 0-24
Állásajánlatok
Cég: Servergarden Kft
Város: Budapest
Cég: Contrall Ipari Informatikai Kft.
Város: Pécs