Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- SONY LCD és LED TV-k
- ASUS notebook topic
- Gaming notebook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Azonnali VGA-s kérdések órája
-
PROHARDVER!
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
WonderCSabo
félisten
Firefox hírek:
Nemsokára a pdf.js-t integrálják a Firefoxba (mozilla-central ágon). Aki nem tudná, a pdf.js egy PDF renderelő, ami kizárólag HTML5-ös eszközöket használ erre a célra, ergó a pdf megjelenítéséhez nem kell külön semmilyen bináris beépülő.
-
myke01
senior tag
Erre tud valaki megoldást ?
-
DS39
nagyúr
válasz
WonderCSabo #24001 üzenetére
üdvözlendő. úgy utálom amikor vmi pdf-et megnyitok és behal picit a böngésző az adobe plugin betöltésekor. (Chrome-ban asszem a 12-es verzió óta van ilyen)
-
myke01
senior tag
válasz
WonderCSabo #24004 üzenetére
Az lesz a megoldás
; vszínű másképp nem lehet 'kinyerni' a jelszavakat C. Dragon-ból FF-ba.
-
DS39
nagyúr
válasz
WonderCSabo #24004 üzenetére
lehet. a technikai megoldását nem tudom, de sokkal gördülékenyebben működik, mint a külső plugin meghívása.
-
dJ Peer
aktív tag
Üdv!
Kellene egy olyan kis program/alkalmazás/valamilyenfájl a mozillához, amit, ha elindítok, egyből átállítja a proxy beállításokat (persze az előre beállítottat) és vissza. Lényeg, hogy ne kelljen mindig beállítások->Hálózat->Beállítások->Proxy. Minél egyszerűbben, kevesebb kattintással.
Remélem érthető. -
bodhi9
csendes tag
Hello! Az normális, ha youtube-on 720p-s html5 videonál a cpu-használat 60%-on van? Esetleg nem működik a hw-gyorsítás? Böngésző beállításainál be van pipálva. (FF 10.0.1, Radeon HD 4570 - 2009.11. havi driver)
Köszi a válaszokat![ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
Tiszteletem!
Mik a vélemények, tapasztalatok a 10-es Firefox-ról?
Lehet az lesz a vége, hogy migrálok Chrome-ról, mert elég zavaró hibák vannak mostanság. :\
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
WonderCSabo
félisten
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
WonderCSabo #24014 üzenetére
Instant keresésre van már valami más megoldás a pl. G betű beírása helyett?
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
WonderCSabo #24016 üzenetére
Még annak idején próbáltam valamit, de az úgy működött, hogy a kereső kezdőbetűjét kellett beírni a címsorba, és utána a keresendőt.
Nem is volt vele gond, csakhát elég "fura" h betűt kell a keresés elé írni.
Örömmel konstatálom, hogy végre bekapcsolható az aero peek alapból.
Másik kérdés, most nézem, hogy a HTML5-ös youtube-hoz a h.264-et hiányolja, webM viszont van, ez normális?
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
Matthewus
őstag
hackeeeee: InstantFox, Omnibar
dJ Peer: FoxyProxy Basic vagy FoxyProxy Standard
-
-
repvez
őstag
Tud valaki olyan plugint amivel csökkenteni lehet az adatforgalmat böngészés közben ?
Adatkorlátos mobilnetem van és azt szeretném ha nem fogyna le olyan hamar ill. ha gyorsabban betöltödne frissülne az oldalak.Pannon 5mb-es netem van 2gb os korláttal,de 2 nap alatt 250mb elment pedig semmit sem töltöttem le és néhány oldal +FB nézegetése volt benne olyan 10-15 ora idövel.
Igy nem fog kitartani 1 honapig és hiába a névleges 5mbit csak 1 mbittel jón,de annál sem olyan folyamatos mint az ADSL.Ha valaki tud valami jó tanácsot vagy beállitást ,plugint azt megköszönném.
(jelenleg IE9-et használok,de bármi jöhet ami tud faragni az adatforgalmon)
-
Hát gyerekek én nemtom mi van már itt. 100/100-asak a vinyóim, sűrűn karbantartva CCleanerrel a rendszer, FF10.1, átlag 20-40 tabbal. Ha rányitok pl egy youtube oldalt vagy az egész FF megfeküdne, lemezkihasználtság 99%, azaz mint az őrült tekeri. Most amikor ezt írom 3x állt be az egész(mint a 9es-nél, hogy írod a szöveget aztán belagol és egy idő után dobja be). Valami ötlet?
Eladó Xiaomi Note 5 üvegfólia || Xiaomi Mi Mix2S akku
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
WonderCSabo #24024 üzenetére
Tudom, oda is kattintottam, meg is néztem, el is olvastam...
Csak azt írtam le, hogy annak idején mivel próbálkoztam..
Értem, köszi..
(#24027) xabolcs: Az szép...
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
HZoli87
veterán
válasz
KaiotEch #24031 üzenetére
A HDD-ét rendesen kínozza, ezt én is megerősítem. Nekem napi szinten 2-3-szor játszotta el a böngésző az elmúlt pár hónapban, hogy megállt 10 másodpercre (felül írta, hogy Nem válaszol), majd utána ment tovább mintha semmi sem történt volna. A 10 másodperc alatt úgy kerregett a HDD, mintha éppen egy benchmark program futott volna. Maga a böngésző sosem fagyott le, csak 10 másodpercig se kép, se hang.
Mióta SSD-ét használok, nem találkoztam ezzel.
-
Winner_hun
félisten
válasz
WonderCSabo #24014 üzenetére
Ha már tecső és hardveres gyorsítás: az csak nálam jelentkezik hogyha youtube-on elindítok egy videót és be van kapcsolva a hardveres gyorsítás akkor másodpercekig nem indul el a videó?
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Winner_hun
félisten
válasz
KaiotEch #24033 üzenetére
Amúgy valszeg a cache-t úgyis áthelyezném másik vinyóra.
Miért? Minek van akkor SSD-d? hogy elmondhasd hogy van és ennyi? Nagyzolásból vetted vagy azért hogy gyorsabb, zökkenőmentesebb legyen a napi tennivaló? Nyugodtan lehet rajta a cache, nem lesz tőle semmi baja.
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
HZoli87
veterán
válasz
Winner_hun #24034 üzenetére
Nem csak nálad.
-
válasz
Winner_hun #24035 üzenetére
A ff cache-jére gondolok, ne tekerje a forgalmat.
Eladó Xiaomi Note 5 üvegfólia || Xiaomi Mi Mix2S akku
-
Matthewus
őstag
válasz
Winner_hun #24034 üzenetére
Nálam egyből indul.
-
Jazz
veterán
Sziasztok!
FF alá tudtok valamilyen profi letöltés kezelő/manager kiegészíőt?
Ha lehet, tudja folytatni a letöltést, lehessen sorrendet, prioritást, letöltési sebességet állítani....mint egy Internet Download Manager.thx
free your mind
-
Winner_hun
félisten
-
Jazz
veterán
válasz
Winner_hun #24042 üzenetére
Néztem igen. De az ilyen leírások nem sokat árulnak el sajnos: "Allows the download manager to also open in a tab or sidebar, and adds some optional display changes."
Valaki tud valami konkrétat ajánlani, esetleg amit használ? (minél profibb annál jobb, előző hsz.)
thxfree your mind
-
Sátán44
addikt
FF alatt minden ok nélkül gtx 560ti-m gpu-ja 41 C-ra emelkedik, ezzel párhuzamosan a ventije is hangosabb lesz -> pedig semmi flash, videó nincs betöltve
(a legújabb nv driver van fent)
Kis bohóccal is lehet nagy cirkuszt csinálni... :-)
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Sweet.tv - Internetes TV
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kupon kunyeráló
- Motoros topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- VoLTE/VoWiFi
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Servergarden Kft
Város: Budapest