- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
HZoli87
veterán
Frissült a Flash Player: 11.3.300.257
-
HZoli87
veterán
Ha bátor vagy, akkor igen. Ha az eszedre hallgatsz, akkor ne, mert még nem javították ki a hibákat. Softpedia cikk.
"Many of you have experienced problem using Firefox and Adobe Flash Player 11.3. We are aware of the problem and working closely with Mozilla to narrow down the issue and get it resolved as soon as possible. A technote has been written highlighting some of the workarounds that may solve the issue you are encountering. Please feel free to report your issue or reproducible steps here and we will alert you once a fix has been put in place. We sincerely apologize for any inconvenience and thank you for your continued support."
-
törölt tag
Sziasztok,
Feltettem a 15-ös verziót.
Most már nem Firefox lesz a böngésző neve, hanem Aurora? Vagy csak a fejlesztési szakasz miatt hívják így?[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Köszönöm
-
-
törölt tag
mindekinek, aki segíteni próbált a fókuszvesztési problémával kapcsolatban: a flash a ludas, a plugint letiltva megszűnik a jelenség.
[ Szerkesztve ]
-
WonderCSabo
félisten
válasz Steelmanus #26512 üzenetére
Nem kapcsolták ki.
-
Steelmanus
addikt
válasz WonderCSabo #26513 üzenetére
Hm, hiaba tavolitottam el a 64 bites uninstallal, az altalam beirt mms.cfg fajl ott maradt es benne az bejegyzesem ProtectedMod=0 Na maj maskor jobban figyelek, mert nem szeretem az ilyet.
Meg valami, Ti felteszitek az IE ala is az aktualis verziot?[ Szerkesztve ]
-
WonderCSabo
félisten
válasz Steelmanus #26514 üzenetére
Nekem a frissítő szól, akkor felteszem.
-
scope2007
addikt
válasz Steelmanus #26514 üzenetére
Én soae, mert nem is használom. Másodlagos böngészőnek Opera van fent.
CUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
egykori
őstag
Létezik, hogy a Flash Player 11.3 az XPSP3-mal nincs haragba? Én nem tapasztaltam eddig semmilyen problémát.
-
Johnny Cage
addikt
azt meg lehet oldani, hogy ha újraindítom a böngészőt és visszaállítja a lapokat (session manager plugint használok), azok egyből frissüljenek és ne akkor kelljen fél órákat várnom a betöltésükre, amikor rájuk kattintok, egyenként? (ez ha jól emlékszem a 13-as óta van így.. komolyan mondom, ahogy megyünk előre verzió számozásban, egyre következetlenebb és indokolatlanabb változtatásokat tesznek default-ba..)
-
WonderCSabo
félisten
válasz Johnny Cage #26519 üzenetére
Beállítások -> Általános -> A Firefox indításakor -> Csak kijelöléskor töltse be a lapot elől ki a pipa.
-
JetiRulez
őstag
válasz WonderCSabo #26403 üzenetére
De! Mégis fagy. Kb. 1Mb-nál nagyobb fájlok letöltésénél hosszabb időre befagy az egész böngésző továbbra is.
"Nem tudom, hányas a kabát nekem, Kakaógengszter rég a nevem, mint az a napközis, ki jól lakott..."
-
Steelmanus
addikt
válasz scope2007 #26517 üzenetére
Sziasztok!
Eddig felraktam mindig az IE ala is, bar a FireFox van fent elsodlegeskent az IE csak ugy elvan, de alapbol letiltom hogy rakerdezzen arra hogy szeretnem-e elsodlegesnek.
Ezutan nem teszem, de szakitok a Flash 11.3x-el is mert ugyanugy jelentkezik a fokusz problema ha csak egy ures fullel nyitom meg a bongeszot, es pl megnezem a hireket http://sportgeza.hu/futball/2012/eb/cikkek/csehpor/.
A konfiguracioban a browser.newtab.url at van allitva about:blank -re es igy jelentkezik a problema. Inditom a bongeszot, 1 ful, ures oldal, rabokok az RSS Hirekre, kattintok pl az adott hirre, megjelenik a tartalom, am gorgetni nem lehet, mert a fokusz a videon van. Ha tobb ful van megnyitva akkor nem jelentkezik ez a problema.
Egy fules inditasnal a YT-on is ugyanez a problema ha a Konyvjelzokbol inditok kozvetlenul egy videot. Azert gondolom hogy flash problema, mert a flash 11.2.202.235-vel ez a problema nem all fenn. -
Steelmanus
addikt
válasz Steelmanus #26522 üzenetére
Bocs' de kifutottam az idobol, ennyi valtoztatast hajtok vegre a konfiguracios fajlban:
Uj:
Logikai: dom.ipc.plugins.unloadASAP true
Egesz: browser.cache.memory.capacity Egesz 524288
Valtoztatas:
browser.tabs.animate false
browser.search.openintab true
browser.urlbar.trimURLs false
browser.newtab.url about:blank
browser.newtabpage.enabled true
browser.cache.disk.enable false
browser.cache.offline.enable false
browser.link.open_newwindow.restriction 0
browser.download.manager.scanWhenDone false -
Steelmanus
addikt
Na csak meg van a fokuszos hiba oka, a browser.newtab.url about:blank-et kellett visszaallitani az eredeti ertekere: browser.newtab.url about:newtab
[ Szerkesztve ]
-
mzx
senior tag
Sziasztok!
- EGYIK KÉRDÉSEM:
Légyszi' ajánljatok Mozillára letöltés kezelő plugin-t, amellyel a megszakadt letöltések bármikor (netre visszatéréskor is, akár másik IP címről stb is folytathatóak). Lehetőleg olyan javaslatot várok, amiről tapasztalatotok is van.- MÁSIK KÉRDÉSEM:
Amikor plugin-t telepítek, némelyik ezt a figyelmeztetést adja, mielőtt választhatom a telepítést:
Hozzáfér: "A számítógépen lévő minden adathoz és a meglátogatott webhelyekhez"
Kétféle böngészőnél is tapasztalom rendre: Mozilla és Chrome.
Na most, ez mit jelent? Mekkora kockázatra utal? Gondolom, azért nem trójai vírusra, kémprogramra kell számítani, hisz akkor nem lenne tartósan hivatalos plugin/extension, nemde? És, gondolom, különösebb védelmi rést sem okoz/jelent(?).
Mindenesetre aggódom egy picit. -
törölt tag
válasz Steelmanus #26524 üzenetére
nekem about:newtab-on volt, mégis jelentkezett a probléma.
-
xxlaci
csendes tag
Sziasztok!
Valaki feltette már az új 11.3.300.262-es plugin verziót???
Ha igen, mi a tapasztalata???
Az is összeomlik, vagy rendesen működik???
-
WonderCSabo
félisten
válasz xxlaci #26527 üzenetére
Nekem ok.
mzx: Most plugin vagy extension? Mindenesetre izgulni nem kell, hivatalos forrásból nem jön trójai a gépedre, csak a Mozillánál elég komolyan veszik a privacyt, és mindenért figyelmeztetik a felhasználót. Letöltéskezelők.
-
WonderCSabo
félisten
Firefox hírek:
Újra elkezdődött a munka a fül mozgatás animáción, ki is próbálható a legújabb UX buildben.
-
Steelmanus
addikt
válasz #51736960 #26526 üzenetére
Oregszem, es reggel meg nem ittam KV-t, szoval en a Adobe.Flash.Player-11.3.300.262 verziot is kikapcsolt protected modban hasznalom, mert az a fajta ujitas a flashnel hogy kulon taszkban fut, nem jott be.
Egyszeru kikpcsolni, keresd meg az alabbi utvonalon az mms.cfg fajlt es egy jegyzettombel szerkesztheted.
C:\Windows\SysWOW64\Macromed\Flash utvonalon eljutsz a mms.cfg fajlhoz,
es ezt kell beleirni: ProtectedMode=0 Alapbol nincs ez a sor az mms.cfg fajlban.
Igy nez ki jelenleg, ha 0 akkor tiltva van ha 1 az ertek akkor engedelyezve van.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Steelmanus #26530 üzenetére
megcsináltam, így már minden oké, köszönöm
(az adobe-nak meg egy hatalmas tockos, hogy cfg fájlokban kellett turkálnom ahhoz, hogy működjenek a dolgok)
-
Steelmanus
addikt
válasz #51736960 #26531 üzenetére
Szivesen, hat amit az adobe-rol gondolok az nem publikus Egy oka van csak hogy nem tettem vissza a 11.2x flash-t, hogy mostanaban sokat nezegetek videot a YT-on haz, ill. procihuto csere ugyeben es amit (#26401) kranazoli is irt hogy pattog a hang tekereskor.
(#26532) M3oH De Mi szeretjuk a kihivast, ellentetben a adobe progiirokkal, mert azok az idok folyaman kisse elfasultak finoman szolva.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Steelmanus #26533 üzenetére
Ezért vagyok én még mindig a 11.1-nél
Ryzen 7 5700G, 32 GB, RX6750XT, Windows 11
-
w333
félisten
-
Steelmanus
addikt
Koszonom, megvan, csak mar eltettem jo helyre. Ezzel a legfrissebb flashel az is meg a gond rendes telepitessel tehat nincs buhera, hogy egy nagyobb video bufferelesehez 75-85 %-al hajtja a procimat (3.2 GHz) es ezt sokallom. A regebbiek nem terheltek ennyire a procit.
Amugy ha ki van kapcsolva a protected mod, lejjebb esik - nalam - 45-50%-ra -
Jamboo529
senior tag
Üdv!
Olyan kérdésem volna, hogy létezik-e olyan addon, vagy bármi más kiegészítő, ahol be tudom állítani, hogy különböző kiterjesztésű fájlokat különböző helyekre mentsen alapból???
-
HZoli87
veterán
Üdv!
Offline cache mire való pontosan? Mikor használja? Az előbb kapcsoltam ki, ha nem ír sokat oda a böngésző, akkor visszakapcsolnám.
browser.cache.offline.enable -> false
SSD miatt még ez van átállítva:
browser.cache.disk.enable -> false
-
-
addikt
Üdv!
A következő probléma megoldásához kérnék segítséget. Néhány napja a BF3 multiját nem tudom elindítani a Firefox alól, mert amikor a Battlelogon csatlakozni akarok egy szerverre, a Browser Plugin frissítését kéri. Megnyitom a Game Managert, letöltöm, futtatom, de a következő csatlakozási kísérletkor, ugyanezt kéri, mintha mi se történt volna. Felraktam a Firefox egy korábbi változatát is, de ez sem segített.
Kellene valami használható ötlet, leírás a probléma megoldására, és ha lehetséges akkor az magyar nyelvű legyen, mert az angol tanulás kimaradt az életemből, mivel úgy jó negyven évvel ezelőtt az orosz lőn a kötelező."Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
Steelmanus
addikt
válasz HZoli87 #26541 üzenetére
Sziasztok!
Ez engem is erdekelne, en arra gondoltam hogy a vincsin levo esetleg lementett weboldalak cache-e, pl az ATI driver Help-je html formaban olvashato. Persze ez csak feltetelezes, nem neztem utanna.
En azert kapcsoltam ki mert ebben a topikban olvastam hogy masok is letiltottak lehet azert hogy azt is a memoriaba tarolja. Eddig semmi gondom nincs vele igy letiltva.[ Szerkesztve ]
-
HZoli87
veterán
válasz Steelmanus #26544 üzenetére
Szia!
Köszi a választ. 1 napja kapcsoltam ki, eddig nem lépett fel semmilyen gond.
pethYeti: én nem használom a speed dialt, és az új beépített tabot is kikapcsoltam.
[ Szerkesztve ]
-
potyi23
senior tag
hi.A frissen feltett win7 -n mozillaban nemmennek a videok,mig a explorerban siman .mit kellne feltennem ?
-
HZoli87
veterán
-
WonderCSabo
félisten
válasz potyi23 #26546 üzenetére
Mármint a Flash videók? Rakd fel a Flash Playert.
HZoli87 gyorsabb és részletesebb volt.
[ Szerkesztve ]
-
pethYeti
addikt
Firefox miért eszik meg néha 1,5 gb? Memory leakes lenne? Vagy valami kiegészítő nem tetszik neki?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest