-
PROHARDVER!
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
B.Ricsike
őstag
válasz Dluinet #19444 üzenetére
Nah szal azért ennyire nem vok analfabéta
4.0.1es Firefoxom van, amiven nincs exportálási lehetöség, csak szinkronizál ugye.
Valamint pont az lenne a jelszó megjegyzéses kérdésem lényege, hogy már olyan oldalon nem ajánlja fel, ahol elötte nem fogadtam el, szal elsöre felajánlja, de másodjára már pl nem. Szóval utólag hogy lehet ezt?
-
nagyúr
válasz B.Ricsike #19456 üzenetére
Ezt fejtsd ki jobban, mert nem értem a problémát:
A másik pedig, hogy hogyan tudom megjegyeztetni utólag a jelszavamat és a felhasználónevemet egy adott oldalon?Pontosan, mivel, mit szeretnél csinálni, mi a gond vele?
Mert gyagyás vagyok, és nem értem"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
B.Ricsike
őstag
válasz Dluinet #19457 üzenetére
Pl.: elsönek megnyitok egy holnapot, oda beirom a felhasználónevem, jelszavam..... ugye akkor a firefox megkérdezi, hogy megjegyezze-e? De arra megyek hogy nem, soha! Aztán utólag meggondolom magam, és mégis jó lett volna ha megjegyezte volna, és nem kellene beírkálnom, de mivel már nem kérdezi meg hogy megjegyezze e, így nem tudom megjegyeztetni.
Szal utólag ezt meg lehet e oldani valahogy? Remélem érthetö már.
-
pete_21
addikt
válasz WonderCSabo #19433 üzenetére
Köszi. Hát akkor csak remélni tudjuk, hogy a nagy hallgatás mögött kemény munka áll.
Jó lenne már, ha a közeljövőben megkapnánk az electrolysist is... -
WonderCSabo
félisten
Firefox hírek:
Nightlyban újra működik az autocomplete.
-
olivera88
veterán
Nem tudom megnyitni a Firefox 4.01 et, tegnap este óta. Telepitsem újra?
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
Steelmanus
addikt
Honnan tudok regebbi Nightly verziot leszedni, valamilyen arhiv FTP nincs?
Kb ugy a 2-3 hettel ezelotti kellene de jo valami regebbi is. -
Jarod1
addikt
mindenkinek lassú a FF4 es verzió?
-
pete_21
addikt
válasz WonderCSabo #19462 üzenetére
Hát igen, nem túl bíztató. De azért reménykedjünk, hogy haladnak valahogy.
Szerintem egyik legfontosabb fejlesztés lenne. Igazán kaphatna nagyobb prioritást...(#19467) Jarod1: Nem. Jóval gyorsabb, mint a 3-as Fx. Neked hol/miben lassú?
hunfatal kolléga megelőzött, de egy rúgóra jár az agyunk.[ Szerkesztve ]
-
Cyberbeni
addikt
válasz Steelmanus #19465 üzenetére
-
Steelmanus
addikt
válasz WonderCSabo #19466 üzenetére
Koszonom a linket Neked is, es Cyberbeni-nek is, jartam ott csak elsiklottam a link felett.
-
WonderCSabo
félisten
Firefox hírek:
Nightlyban, és nem hivatalos verziókban megváltozik a kiegészítő kompatibilitás ellenőrzést letiltó változó neve. Ezentúl verziótól függetlenül a extensions.checkCompatibility.nightly változót kell hozzáadni, és false -ra állítani.
-
fatal`
titán
válasz WonderCSabo #19472 üzenetére
Végre nem kell verzióként irogatni.
-
F34R
nagyúr
válasz WonderCSabo #19472 üzenetére
nah ez jó hír.
-
Sweet Lou 6
addikt
Üdv.!
Talán még emlékeztek rám, nekem volt gondom a Firefox 4 fontrenderelésével IE 9-hez viszonyítva. Nos, kipróbáltam az 5-ös bétát ugyanazon a gépen, változatlan driverekkel és örömmel tapasztaltam, hogy fejlesztettek, mert sokkal szebbek lettek a fontok.
sweetlou6.wordpress.com
-
F34R
nagyúr
válasz Sweet Lou 6 #19475 üzenetére
nekem is van vele bajom pedig a directwrite is megy :S.
-
WonderCSabo
félisten
válasz Sweet Lou 6 #19475 üzenetére
Az jó, mert semmi különbség nincs a kettő között.
F34R: Valszeg pont azért nem tetszik...
[ Szerkesztve ]
-
Sweet Lou 6
addikt
válasz WonderCSabo #19477 üzenetére
csak nem placebo hatás. talán akkor egy win frissítés segíthetett rajta (ami pár hete nem volt még fenn).sweetlou6.wordpress.com
-
Steelmanus
addikt
válasz Sweet Lou 6 #19478 üzenetére
-
Sweet Lou 6
addikt
-
WonderCSabo
félisten
Firefox hírek:
Megtörtént a verziószám növelés, az Aurora verziója 6.0a2, a Nightly verziószáma 7.0a1. A Nightly összes új eddigi featurejét belefésülték az Aurorába. Ugyanakkor ez a pont a feature freeze a Firefox 6 számára, szóval ami eddig nem landolt Nightlyn, az már nem kerül bele. (Pl. a tab animations)
[ Szerkesztve ]
-
F34R
nagyúr
válasz WonderCSabo #19482 üzenetére
hm akkor az már csak a 7-s verzióban lesz talán jövőre?!
-
Watercolour
aktív tag
válasz WonderCSabo #19484 üzenetére
Frissült a Nightlym 7.0-ra.
Nem tudsz véletlen valami gyógyírt az addon kompatibilitásellenőrzés kikapcsolására?
extensions.checkCompatibility.7.0a False-ra állítva nem működik. -
WonderCSabo
félisten
válasz Watercolour #19485 üzenetére
Már írtam a dologról, olvass kicsit vissza.
-
BullZeye
veterán
válasz Watercolour #19485 üzenetére
http://prohardver.hu/tema/mozilla_firefox_2/hsz_19472-19472.html
13 HSZel ezelőtt lett leírva
Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
Met
nagyúr
A Skipscreen-nel mit kell csinálni, hogy működjön? Filesonic-ról töltenék de mindig csak visszaszámol a lapfülön és újra betölti az oldalt
"If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
Met
nagyúr
válasz WonderCSabo #19490 üzenetére
Hát jó, gondoltam ha már fut a FF akkor intézhetné az a letöltést, valamiért a JDownloader nem ismeri fel a képet
"If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
BullZeye
veterán
Arra van valami megoldás, vagy létezik rá bug report, hogy ha historyban megyek visszafelé, akkor lehessen másodpercenként akár 20at is visszalépni? Mert jelenleg visszalép 1-t aztán betölti az oldalt, hiába nyomom hogy menjen vissza még 3-t meg kell várni míg az betölt.
-
BullZeye
veterán
válasz Dluinet #19493 üzenetére
Ha böngészel egy oldalon, és már tudsz vagy 20-25 lépést visszamenni history-ban az "Ugrás az előző oldalra" gombbal, akkor akár pár másodperc alatt vissza tudsz menni az elejére? O.o És neked nem tölt be minden visszaugrásnál az előző oldal?
-
nagyúr
válasz BullZeye #19494 üzenetére
Na most szépen fejtsd ki, pontosan mivel mit akarsz csinálni.
Az előzményeket többféleképpen el lehet érni, te hogyan csinálod? Mért?
Én a history-ban akár fél évet is vissza tudok menni, pik-pakk.Válaszodat már csak kora délután fogom látni.
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
BullZeye
veterán
válasz Dluinet #19495 üzenetére
Bal felül van az Előre és Vissza gomb, azokra kattintgatsz. És ha vissza akarsz menni history-ban 3-at, viszont sok javascript és kép van az oldalon, akkor várnod kell 2-3 másodpercet is, hogy visszatudj menni, míg be nem tölt.
(#19496) C0d3r
Tudom, meg a jobb gombbal is előjön a menü, de konkrétan van az egéren előre-hátra gomb, azt szoktam használni, nem a bal felső gombot, ezért hiányolom ezt a FastBack funkciót.Sok sok évvel ezelőtt Avant Browrser-t használtam, és ott tökéletesen működött ez, és akármilyen oldalt is néztem, másodpercenként 3-4et is visszatudtam menni history-ban, és csak attól függött, hogy milyen gyorsan kattintok egérrel.
Ezt akkor is kérdeztem, de nem volt rám egoldás, ezért remélem, hogy így 2-3 évvel később már csak van rá valami about:config vagy extension.Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
F34R
nagyúr
válasz WonderCSabo #19499 üzenetére
létezik olyan , nekem is előfordult de általában a google-s találatokról átirányított lapok, nem a kedvenceim.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs